|
------------------------------ 10.07.21 Edit: Tamamlanan: %53: Çeviriye bir süreliğine mobilden devam edeceğim, haliyle de biraz daha yavaş olacaktır. :/ Çeviriye tekrar başladım. Normalde sıkıntı çıkmasaydı %70'lik bir kısmı bitirebilirdim fakat, işte hayat ne olacağı belli olmuyor. ------------------------------ Çeviri ilk önce nexusmoda' yüklendi daha sonra nedenini bilmediğim bir şekilde virüs olarak algıladı. Sanırım font için kullandığım lenny's mod loader'i virüs olarak algıladı. Dİscord: Jampy#8741 Emeği geçenler: VEGETTO,nvbxq,Korvo.,cemil858585 Benim tarafımdan yapılmamış görevler : The Aftermath of Genesis(Chapter 1), The Spines of America (Chapter 2), Exit Pursued by a Bruised Ego (Chapter 2) NOT: Eğer bazı yerlerde -de,-da ve -ki falan yanlışsa PM'den yazın lütfen. Hiç dikkat etmedim maalesef. Kurulum NOTLARI: Dosyaları rar'dan çıkarıp direkt olarak oyunun kurulu olduğunu dizine atmanız yeterlidir. Windows defender üzerinden dosyaya izin vermenizi öneririm. İNDİR: -TAM SÜRÜM YAYIMLANMAYANA KADAR LİNK KALDIRILMIŞTIR. HEM ZATEN ÇOĞU KİŞİDE ÇALIŞMIYOR LENNY MOD LOADER YÜZÜNDEN. VirusTotal: Lenny's Mod Loader: Güvenmeyen arkadaşlar olursa Lenny's mod loader'i kendi sitesinden indirip "vfs.asi" ile değiştirebilir https://www.rdr2mods.com/downloads/rdr2/tools/76-lennys-mod-loader-rdr/ Şimdiden iyi eğlenceler dilerim. Çeviriyi elimden geldiği kadar güzel yapmaya çalışıyorum. Gönül isterdi ki bir grup ile tamamen çevrilseydi ama tek kişiyle bu mümkün değil. Çeviriye ilk başladığımda 45-60 gün gibi bir sürede bitirebileceğimi düşünüyordum fakat o süre sanırım en az 90 güne çıktı.
![]() ![]() ![]() (Test edilmeden önceki görüntülerdir. Noktalama işaretleri ve devrik cümle olabilir videoda. Videodan sonra düzeltilmiştir.) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delidolubirisi -- 10 Temmuz 2021; 18:11:45 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı