Yarbay
29 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 980 (Bu ay: 3)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda kullanmaya başladığım netbone firmasının ana konusu olmadığı için açıyorum. Fiyatlar aşağıda ve linkte mevcut. Kendim 200 mbitlik kullanmaktayım. Müşteri hizmetleri ilgili. Telefonla ulaşabişiyorsunuz. Faturayı havale ile ödeyebiliyorusunuz. Yakın zamanda bankalara fatura ödeme kısmı açılacakmış. Farklı operatörlerden geçişlerde para ödemiyorsunuz. Sıfırdan kurulum bedeli 400 ₺ olarak belirlenmiş.

https://www.netbone.com.tr/

Merhaba. Nakit avanslari guya actilar ama hala cekilmiyor. Çekebilen var mi?

Akbank nakit avans sorunu

Merhaba arkadaşlar. Şuan gıbırnet kullanıyorum 100 mbit ftth fiber ama hiç memnun değilim. 100 mbit ftth hatta hız hiç sabit değil. Düzgün mh hizmeti sunan, arıza da ilgilenen fiyatı uçuk kaçık olmayan paket önerir misiniz

Merhaba arkadaşlar. Telekom çalışma yapıyordu. Bugün sorgulama yaptım. Bu şekilde çıkıyor. Mevcutta gıbırnet kullanıyorum. Ne hız alabilirim max? Yada farklı firma ne önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar. 310 bin bandinda otomatik arac ariyoruz. Kilometre olarak 100000 civarlarında mumkunse geçmemiş, benzin lpg dizel fark etmez çekişi uzmeyecek sekilde önerilere açığım. Aklimda hyundai accent blue vardi ama otomatikleri bütçeyi aşıyor

Merhaba. Oyun çevirinin sistemi kapanmış. Yamayı bulamadım. Var mıdır elinde olan?

Merhabalar. Oyun gamepasste önyüklemeye açıldı. Çalışma yapan yada pacak olan var mı?

Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle sistem özelliklerim şu şekilde:

Msi b560m pro-vdh

Intel i5 11400f

Asrock 6900xt

Xpg 8x2 3000 mhz ram

Hp 1 tb m2 ssd

Xigmatek cockpit 700w 80+ psulu kasa

Sorunuma gelecek olursak, anakartı dün teslin aldım. Parçaların kurulumunu yaptım. Kasayı açtığımda cpu led kırmızı yanıyordu. Denediğim çözümler

Bios sıfırlama

Bios update

Tek kanal ram çalıştırma

Uzay montaj

Farklı ram ile test

Cmos reset

Daha aklıma gelmeyen farklı farklı denemelerim oldu. 1-2 kez biosa girebildim. Onda da psuyu hızlı açıp kapatınca geliyor bazı zamanlarda. Geldiğin vakit format atmaya çalışırken bu seferde formatta donuyor. Bu anakarttan önce asus prime b560 anakartım vardı. Onda da söyle bir sorunum vardı. Gene kurulumu düzgün yapıp pcyi açınca 8. kerede açılıyordu. Pc sürekli kendini resetliyordu. Bi şekilde hayatı atlatıp windowsu kurdum ve prime95 ve funmark ile pcyi denedim tam güçte herhangi kapanma vb herhangi bir kapanma durumu olmadı. 5-6 saat oyun oynayıp pcyi kapattım. İşim bitince pcyi kapatıp psunun fişini çekip kapattım. Ertesi gün pc hiç açılmadı. Bende bu sefer msi anakarta geçtim. Bu seferde yukarı da ki sorunları yaşadım.

Önerilerinize tamamen açığım.

DSL senkronizasyon durumu:

Yukarı

Bağlantı durumu:

Showtime

Yukarı akım hattı hızı (kbit/s):

8192

Aşağı akım hattı hızı (kbit/s):

51197

Maksimum yukarı akım hızı (kbit/s):

21246

Maksimum aşağı akım hızı (kbit/s):

95380

Yukarı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB):

20.8

Aşağı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB):

19.2

Yukarı akım aralık derinliği:

1

Aşağı akım aralık derinliği:

1

Hat standardı:

VDSL

Yukarı akım hat zayıflaması (dB):

1.7

Aşağı akım hat zayıflaması (dB):

2.7

Yukarı akım çıkış gücü (dBm):

8.4

Aşağı akım çıkış gücü (dBm):

14.5

Kanal türü:

Hızlı

Hakkında
Meslek: Kan Analist Uzmanı
İlgi Alanları: Bıçaklar
Forum İmzası:
Steam Deck 512 GB
Gigabyte G27Q - Logitech G502 Proteus Spectrum - Logitech G103-Bloody G570 7.1
Forum İkinci El İmzası:
Psn kardeşlik referanslar: must33_35, cocobongo555 , ^beetlejuice, woldemort.26 , genpoker, terlix, ibrahimrt27, zorbeykurt , s3rhatt, casper04, gorkem.ix , guguras, nmdbllc, chosen1903 , kazimerd89, @zencefilli_cay @Loklikelance95 , emrekesk1n , xreaLy , pausell, Scorpioleo, PlayforFun , kriskrosss, burak1237, Tusunami., ozen_91 ve daha niceleri
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
amd
Otomobil
Fiat Linea
Mobil cihaz
htc
Operatör
turktelekom
ISS
turknet
ISS
turknet
Oyun Platformu
PC
Takım
Trabzonspor
Steam
dextermorgantr
TV
Philips
Ses Sistemi
Creative
Notebook
HP
Xbox Live GamerTag
HotshotLotus
Kulaklık - Amfi
Beats Audio
Clash of Clans
Clash of Clans
Basketbol
Anadolu Efes
İşlemci
AMD
Anakart
MSI
Sabit Disk
Kingston
Ekran Kartı
sapphire
Kombi
Demir Döküm
Modem
Zyxel
Beyaz Eşya
Arçelik
Milli Takımlar
Turkiye
Formula 1
Ferrari
Origin ID
imgonline-com-ua-resize-JG661XygzfZgUHMn
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.038
İkinci El Bölümü Mesajları: 258
Konularının görüntülenme sayısı: 310.918 (Bu ay: 3.125)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.105 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.