Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda kullanmaya başladığım netbone firmasının ana konusu olmadığı için açıyorum. Fiyatlar aşağıda ve linkte mevcut. Kendim 200 mbitlik kullanmaktayım. Müşteri hizmetleri ilgili. Telefonla ulaşabişiyorsunuz. Faturayı havale ile ödeyebiliyorusunuz. Yakın zamanda bankalara fatura ödeme kısmı açılacakmış. Farklı operatörlerden geçişlerde para ödemiyorsunuz. Sıfırdan kurulum bedeli 400 ₺ olarak belirlenmiş.
https://www.netbone.com.tr/

Akbank nakit avans sorunu
Merhaba. Nakit avanslari guya actilar ama hala cekilmiyor. Çekebilen var mi?

Merhaba arkadaşlar. Şuan gıbırnet kullanıyorum 100 mbit ftth fiber ama hiç memnun değilim. 100 mbit ftth hatta hız hiç sabit değil. Düzgün mh hizmeti sunan, arıza da ilgilenen fiyatı uçuk kaçık olmayan paket önerir misiniz
Merhaba arkadaşlar. 310 bin bandinda otomatik arac ariyoruz. Kilometre olarak 100000 civarlarında mumkunse geçmemiş, benzin lpg dizel fark etmez çekişi uzmeyecek sekilde önerilere açığım. Aklimda hyundai accent blue vardi ama otomatikleri bütçeyi aşıyor
The Saboteur türkçe yama
Merhaba. Oyun çevirinin sistemi kapanmış. Yamayı bulamadım. Var mıdır elinde olan?
Merhabalar. Oyun gamepasste önyüklemeye açıldı. Çalışma yapan yada pacak olan var mı?
Msi b560m pro vdh kırmızı cpu led
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle sistem özelliklerim şu şekilde:
Msi b560m pro-vdh
Intel i5 11400f
Asrock 6900xt
Xpg 8x2 3000 mhz ram
Hp 1 tb m2 ssd
Xigmatek cockpit 700w 80+ psulu kasa
Sorunuma gelecek olursak, anakartı dün teslin aldım. Parçaların kurulumunu yaptım. Kasayı açtığımda cpu led kırmızı yanıyordu. Denediğim çözümler
Bios sıfırlama
Bios update
Tek kanal ram çalıştırma
Uzay montaj
Farklı ram ile test
Cmos reset
Daha aklıma gelmeyen farklı farklı denemelerim oldu. 1-2 kez biosa girebildim. Onda da psuyu hızlı açıp kapatınca geliyor bazı zamanlarda. Geldiğin vakit format atmaya çalışırken bu seferde formatta donuyor. Bu anakarttan önce asus prime b560 anakartım vardı. Onda da söyle bir sorunum vardı. Gene kurulumu düzgün yapıp pcyi açınca 8. kerede açılıyordu. Pc sürekli kendini resetliyordu. Bi şekilde hayatı atlatıp windowsu kurdum ve prime95 ve funmark ile pcyi denedim tam güçte herhangi kapanma vb herhangi bir kapanma durumu olmadı. 5-6 saat oyun oynayıp pcyi kapattım. İşim bitince pcyi kapatıp psunun fişini çekip kapattım. Ertesi gün pc hiç açılmadı. Bende bu sefer msi anakarta geçtim. Bu seferde yukarı da ki sorunları yaşadım.
Önerilerinize tamamen açığım.
DSL senkronizasyon durumu:
Yukarı
Bağlantı durumu:
Showtime
Yukarı akım hattı hızı (kbit/s):
8192
Aşağı akım hattı hızı (kbit/s):
51197
Maksimum yukarı akım hızı (kbit/s):
21246
Maksimum aşağı akım hızı (kbit/s):
95380
Yukarı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB):
20.8
Aşağı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB):
19.2
Yukarı akım aralık derinliği:
1
Aşağı akım aralık derinliği:
1
Hat standardı:
VDSL
Yukarı akım hat zayıflaması (dB):
1.7
Aşağı akım hat zayıflaması (dB):
2.7
Yukarı akım çıkış gücü (dBm):
8.4
Aşağı akım çıkış gücü (dBm):
14.5
Kanal türü:
Hızlı
Meslek: Kan Analist Uzmanı
İlgi Alanları: Bıçaklar
Steam Deck 512 GB
Gigabyte G27Q - Logitech G502 Proteus Spectrum - Logitech G103-Bloody G570 7.1 |
Psn kardeşlik referanslar: must33_35, cocobongo555 , ^beetlejuice, woldemort.26 , genpoker, terlix, ibrahimrt27, zorbeykurt , s3rhatt, casper04, gorkem.ix , guguras, nmdbllc, chosen1903 , kazimerd89, @zencefilli_cay @Loklikelance95 , emrekesk1n , xreaLy , pausell, Scorpioleo, PlayforFun , kriskrosss, burak1237, Tusunami., ozen_91 ve daha niceleri |

Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.038
İkinci El Bölümü Mesajları: 258
Konularının görüntülenme sayısı: 310.918 (Bu ay: 3.125)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.105 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic