arkadaşlar sa, cod bo6 başladım multi oynuyorum sadece, lvlim 55 ama oyuna katılanları görüyorum millet 100-200 lvl olmuş bendeyse olmuyor max lvl diyor. bunu nasıl arttırıyoruz bu 1,
2. olarak da en iyi silah sizce hangisi? forumlarda baktım swat 5.55 diyorlar, ben xm4 ile çok iyi onuyordum. gerekli ekipmanları takınca swat55 ile de terör estirebilirim.
bir diğeri de perksler nasıl olmalı sizce? bazen oyuna katılanları perks yetenekleri var, birisini vurunca duvarın arkasından o kişiler gözüküyor, bu yetenek hangisi?
ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız çok sevinirim, bu tarz oyunlara yeni yeni başlıyorum. daha önce oynamadım desem yeridir
mafia yamalarının hepsi hata veriyor. oyuna girerken siyah ekranda kalıyor görüntü gelmiyor. kapatıp tekrar giriyorum bu sefer de pencere modunda açıyor tam ekran yapınca yine siyah ekran geliyor. güncel olarak çalışanı var mı?
işlemci ve anakart tavsiyesi
arkadaşlar hepinize selamlar,
yeni bir pc toplayacağım, ekran kartım 4070 ti olacak ve ileriki dönemlerde 5000 ya da 6000 serisi ekran kartına geçebilirim.
şimdilik öncelik olarak asus ddr5 bir anakart istiyorum, işlemcim intel i5 ya da i7 13 yada 14. nesil olacak, tavsiyelerinize göre işlemci de almak istiyorum. hangi anakart ve işlemciyi önerirsiniz?
asus rog bir sistem toplamayı istiyorum, ramlerim de 2x16gb olacak.
anakart ve işlemci tavsiyesi
arkadaşlar hepinize selamlar,
yeni bir pc toplayacağım, ekran kartım 4070 ti olacak ve ileriki dönemlerde 5000 ya da 6000 serisi ekran kartına geçebilirim.
şimdilik öncelik olarak asus ddr5 bir anakart istiyorum, işlemcim intel i5 ya da i7 13 yada 14. nesil olacak, tavsiyelerinize göre işlemci de almak istiyorum. hangi anakart ve işlemciyi önerirsiniz?
asus rog bir sistem toplamayı istiyorum, ramlerim de 2x16gb olacak.
Arkadaslar bu oyunun makina cevirisini yapan var midir? Su oyunun yamasina bir de para vermeyelim.
Rtx 2060 super bios update yapilir mi?
|
red dead redemption 2 grafik ayarları nasıl olmalı
|
1 ms ve g-sync aynı şey mi?
|
G-sync ile 1ms aynı anda kullanılıyor mu?
|
r5 3600x 2060 Super'i besler mi, darboğaz olur mu?
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 270
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 309)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 198 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0