Bildirim
Uncharted 3 türkçe değil?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Psn hesabiniz hangi bölge?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: raizel
Psn hesabiniz hangi bölge?
Türkiye
PS3 sistem dili Türkçe mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
PS3 sistem dili Türkçe mi?
Evet sistem Türkçe. Oyunun dil ayarlarında Türkçe gözükmüyor.
Hangi dil şuan. Seslendirmeler felandamı yabancı yoksa menümü sadece? -
Bunun hakkında ps plus konusunda bahsedilmişti. Oraya bakarsan bulursun. Sorunu hatırlamıyorum ne yazık ki. -
Aynı problem bende de var, ps forumlarında tr dil paketini indirin denmiş ancak store'da tr dil paketi yok. Eğer çözersen ve burada paylaşırsan sevinirim dostum. -
Çözüm önerisi olan yok mu? -
1- Tr store' a girin
2- Store'da uncharted ana sayfasina gelin. Orda uncharted 3 :free to play adinda psn oyunu var. Ona basıp sürüm seçmeye basın.
3- Ordan turkish language pack'i indirin ve kurun.
Yaptıktan sonra sonucu buraya yazarsanız sevinirim.
Ben oyunu us plus'tan aldim ve bu yontem bende ise yaramadi. Us store'da da tr lang pack yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Mesbul
1- Tr store' a girin
2- Store'da uncharted ana sayfasina gelin. Orda uncharted 3 :free to play adinda psn oyunu var. Ona basıp sürüm seçmeye basın.
Ben oyunu us plus'tan aldim ve bu yontem bende ise yaramadi. Us store'da da tr lang pack yok.
Tamam hocam denicem, sonucu yazarım -
quote:
Orijinalden alıntı: KDGL
quote:
Orijinalden alıntı: Mesbul
1- Tr store' a girin
Tamam hocam denicem, sonucu yazarım
Uncharted 3 Free to play diye bişey bulamadım hocam
Uncharted diye arat oyunla ilgili tüm linklere bak onlardan birisinde Türkçe dil paketi var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim psn tr ancak sürüm seçmek yok, sadece download seçeneği var, 39gb me var ne yok indirdim ama maalesef tr seçeneği çıkmadı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Uncharted™ 3: Flerspelarläget , psn den bulun sürüm seçinden tr packi indirin 700 mb mi neydi. kendisi oyuna ekleniyor ayalardan seçebilirsiniz. Bir hafta önce yapmıştım tr psn hesabı. 3d filmi de sadece 3 boyut için gerekli indirmenize gerek olmayabilir. -
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/oyunlar/uncharted-3-flerspelarl%25C3%25A4get/cid=EP9000-NPEA00422_00-UNCHARTED3FREEMP
Solda bir sürüm seçin var ona bas orda Turkish language pack i seç kendi sifrenle giriş yap makinanda hesap işlemlerinde indirme listesinden indir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 6 Mart 2014; 15:04:50 > -
arkadaşlar bende dowload hızı inanılmaz düşük 20 saniyede 1 mb iniyor bunun sebebi nedir acaba -
İşte bu, teşekkürler. -
Ben indirdim kurdum görmedi ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X