< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 30 Ağustos 2016; 19:57:03 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 30 Ağustos 2016; 19:57:03 > |
Şimdi şuradaki ayrımı güzel yapalım. Vitayı bu kadar eleştiriyorsunuz, ama destek de vermiyorsunuz o zaman bu iş nasıl olacak? Oyun çıkmıyor diyenlerden kaçı 1. parti oyunları indirime girmeden aldı da bu kadar eleştiriyor? Sony'i sık sık eleştiren biri olarak söylüyorum bunu.
Killzone çıkıyor 80-100k satıyor, Tearaway çıkıyor satış rakamları rezalet. Sonra "Vitada exclusive kalmıyor ya :(((" diyen bir sürü insan görüyorum. Ya arkadaş zaten oyuncu kitlesi az, bir de beleşçilik mantığına gidince zaten yaptığı yatırımdan fazla kar edemeyen Sony kendi platformuna iyice sırtını dönüyor. Mali gücü olmayan olabilir, sıkışık durumda olan olabilir anlarım ama bunun haricinde durumu olup ölücülüğe kaçan bir yığın var adeta. Aldığın konsol veya oyun da bir çeşit eğlence aracı, nasıl gün oluyor çıkıyorsun gece de 50-100 lira harcıyorsun bir şeyler yiyip içiyorsun ya hah bu satın aldığın ürün de aynı özelliğe sahip hatta sana çok daha uzun süre eğlence sağlıyor, aldığın bir oyunu 100lerce saat oynayabiliyorsun. İnsanlar bunu anlamak istemiyorlar sıkıntı bu zaten. Sistemde gerçekten çok sayıda oyun var, bunların hepsini oynayıp bitirebilen var mı aranızda? Şu 7/24 ağlayanlar bir PSNlerini paylaşınlar da görelim kaç tane oyun almışlar, ellerindeki oyunları ne kadar oynamışlar? Satışlar konusunda bir iki kişi alsa ne olur mantığına girmeyelim bence. O bir iki kişi için yazdığınızı Vitayla ilgili bilgi almak isteyen yüzlerce insan okuyor, googledan aratıyor geliyor veya araştırıp bu konuya geliyor ve yazılanları okuyor. O alanlar da çevresine öneriyor vs diye gider bu olay, dar çerçeveden düşünmemek lazım. Durumu olmayan veya çok para harcamak istemeyen elbet 2. el alsın ama "Vita 0 alınmaz" diye saçma bir mantık yürütülüyor forumda uzun süredir, herkes bu mantıkla giderse Sony'nin öldürmesine gerek kalmayacak el birliğiyle gömeceğiz zaten merak etmeyin. Hayal kırıklığı yaşayanları zaten anlıyorum, ama gidişat zaten 1 sene önceden belli oldu. Özellikle son 1-2 aydır her sayfada gereğinden fazla eleştiri var, memnun olmayan satsın en fazla yaşayacağı kayıp 50-100 lira olur, e zaten en kötü 5-10 oyun oynamış olduğunu düşünürsek kötü bir sonuç değil. Ben demiyorum ki hiç eleştirmeyelim yeri geliyor ben de diziyorum uzun uzun Sony'e ama forumun cılkı çıktı artık, biraz insanlar oyun paylaşsınlar, oyunlarla ilgili bilgi versinler, indirimlerden bahsetsinler. Konunun başlığı bile tartışma yaratmaya yönelik, şu başlığı sadece "Sony PS Vita Oyun ve Oyuncu Paylaşım Platformu" gibi bir şey yapsak ve konferanslara göre değiştirmesek bu kafa karışıklığı giderilecek bir ölçüde. salvonun önceden belirttiği şekilde, eğer bu forum bilgi paylaşımına yönelik olacaksa paylaşalım yoksa ayrı bir konu mu olur başka bir forum mu olur artık gidip orada yazalım, şikayet etmek isteyenler istediği gibi devam etsin. |
Gerçekten işgüzarlığa giriyor artık bu kadarı. Kaç gündür yazılanları da mı okumuyorsunuz? Bir faydanız yoksa konuya, tekrar tekrar aynı muhabbetleri yazmaktan ne keyif alıyorsunuz?
Satın kurtulun bu kadar şikayetçiyseniz, altı üstü bir ürün. |
Xbox One -PS4 var .İş yogunlugundan ancak ozel oyun çıktığında konsolu açar oldum. Psvita daha pratik daha kolay geliyor bana.Çıkmış çok iyi uzun sure oyalayacak oyunlarıda var.bağımsızlara zaten laf yok çok iyi.Resident Evil da geliyor.Birde üzerine bu yıl PSNow geliyor daha ne olsun.daha ne istiyelim :))
|
|
Selam arkadaşlar, theflow ürünlerinden vitashell e türkçe dil desteği ekledim. Büyük bir ihtimalle bundan sonraki çıkacak versiyonla vitashell e eklenmiş olacak.
Bunun dışında theflow uygulamalarına yeni versiyonlarla tam uyumlu çalışması için bugfix geçiyorum. Vitanın ülkemizde H-encore ile daha çok kullanıcısı olacağı için bir takım yerelleştirme planım daha var. Eğer Türkçe kullanacak olursanız eksik hatalı gördüğünüz veya değiştirmemi önereceğiniz içerikler olursa lütfen haberdar edin |
Steam de oldukça beğeni alan ve çok oynanan Devolver Digital in en sevilen cyberpunk oyunu The Red Strings Club pc oyununu apk ya cevirdim. Biraz zahmetli ve dikkat gerektiriyor.Ama zahmete değdi.Oyun oynanabilir kategorisinde sorunsuz çalısıyor.Oyunu sizlerle paylaşıyorum.Yoyo loader da Optimize apk yapmayı unutmayın. Link çok az süre aktif kalacak.Rarşifresi için özelden yazınız. indirme linki https://www.mediafire.com/file/igsg2r2jj1zji29/The_Red_Strings_Club.rar/file steam pc linki:https://store.steampowered.com/app/589780/The_Red_Strings_Club |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 28 Şubat 2012; 16:56:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 20 Mayıs 2013; 23:37:11 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 11 Haziran 2011; 16:54:49 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 11 Haziran 2011; 20:55:47 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 11 Haziran 2011; 21:41:20 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _botturgec_ -- 12 Haziran 2011; 0:26:05 > |
|