|
Bildirim
|
Selam. Killzone oyununu yeni bitirdim. Makine ile gelen oyundur. Urfa siverekteyim. yakın olan kişilere ücretsiz verebilirim. İyi günler.
|
Arkadaşlar birşey söylemek istiyorum.
Dvd cd her ne olurs olsun paketinden jelatininden çıkarınca 2.el sayılır. Cihaza 2 kez takıp oynamanızla 102kez takıp oynamanı aynı şeydir Dvd ler yada cd ler cihazın içine girdiğinde ortasındaki geliğe bir motor girer ve Dvd yi çevirir Dvd dönerken asla ama asla eski PLAKLAR gibi bir iğne ucu okuyucu okuyormuş gibi okunmaz Yani bu ürünleri kendiniz fiziksel düşürme çarpma yada tak çıkar yaparken çizmedikçe çizilmez Bu sebepten dolayı vallahi 2 kez oynadım billahi tak çıkar yaptım. 2 saat oynadım elektrikler gitti kutusuna koydum demeyin Dvd de çizik vs asla yoktur kutuludur de geç. Ben oyunu 100 kez oynasam sanki satılmayacak mı temiz olsa :) |
Bazı arkadaşların oyun fiyatlarından haberi yok galiba, öyle maksat mesaj atmak olsun veya denk gelir de bir enayi alır mı diye yazıyorlar galiba.
PSN'de 80-90'a satılan oyuna 180-200 diyen mi ararsın, D&R fiyatından fazla çeken mi ararsın ne ararsan var konuda. Tamam tamam bir siz akıllısınız. |
Takas konusuna takas yok yazanların kafaları iyi galiba
|
Adam plus verdi diye parayla aldığı oyunu bedava mı versin ?
|
sizde plus'ın verdiği oyunlardan varsa bana bedavaya verirmisiniz. sizin piyasadan haberiniz yoksa ben ne yapabilirim. cd satan yerler until dawn'ı 100 TL ye satıyor. ayrıca 2017 temmuzda verilen oyunu 2017 ağustosatan sonra ps4 alanlar nasıl alsın ??..
|
Hocam 10 kere yazdın görüyor herkes spam yapmana gerek yok.
|
Boş konuşuyorsun diyerek boş yapmışsın.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 9 Ağustos 2014; 20:22:01 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 19 Şubat 2014; 2:36:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|