Şu ana kadar memurlara karşı hiçbir önyargım yoktu fakat şu son 5-6 aydır zorla kendilerine düşman ettiler. Hangi devlet kurumuna işim düşse kesinlikle işim çözülmüyor. Saat 10 olmuş telefonu açan yok. TSE, BTK, Devlet hastanesi, Ziraat Bankası, İçişleri Bakanlığı, Üniversiteler vb. hiçbirine iş yaptıramadık. Şu an bakanlıktan ufak bir bilgi alıp ona göre fatura kesmem lazım. Kimi arasam nereye mail atsam her yer kapı duvar. Hiçbir yerden geri dönüş yok. Pasaport başvurusu yapıyorum 1 ay sonra geliyor. Dişçiye gidiyorum dolgu makinesi yok diyor. Bakanlığı arıyorum telefonu açmıyor. Bir sorum var kim cevaplayacak diyorum herkes başkasının üstüne atıyor 20. kişinin ağzından zorla laf alarak işimizi görüyoruz. İşi bilmeyen adamı devlet neden işe alıp maaş veriyor? Ofiste 10 kişi var, sözde hepsi uzman ünvanlı ,basit sertifika işini bilen bir kişi var. Geri kalan 9 tanesi ne yapıyor orda? Biri mantıklı bir şekilde cevap versin. Sabah sabah ne moral ne motivasyon kaldı bende. Aynı departmandan 10 kişiyi aradım saat 10 ve hala telefonu açan yok. |
Memurlar çalışmıyor

-
-
Kahvaltı yapıyorlar bekle biraz
-
SGK da, öğle arasının üzerine cuma namazını ekliyorlar, cuma namazı da bitince yarım saat daha sigara çay molası verip işlerine başlıyor beyfendiler. Bu sırada hanfendiler de ara veriyor cumaya gitmemesine rağmen. Vergiler fena eziliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
devlet daire lerine gidin. hastanelere gidin. vergi dairelerine gidin. annelerimizi babalarımızı azarlıyorlar.kötü davranıyorlar. mesai başlamış saat 9 olmuş . daha oyalanıp duruyorlar. gelsin çaylar gitsin kahveler aksama kadar yanındakiylen lay lay lom . gs 5 attı fb 4 yedi aahahah kikiki aksam 5 oldu hooopp kaç daire den.al maaşı.
-
memurs are not working. are you kola?
-
Memur demek oy deposu demektir son 8 10 senede memur sayısı 2.5 milyondan 5 milyona çıktı almanya gibi bir dev ekonomiden bile fazla memur çalışıyor neden? Oy için bu kadar basit
Trde hicbir sey sizin icin degil bunu anladiginiz an isler basitlesiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
memur means vote depo. in last 8 to 10 years number of memurs increased to 5 milion from 2.5 milion. why are there more memurs working in our country? even germany's giant economy has less memurs then us. it is for the votes that is simple.
in turkey nothing is for you when you get this things get simpler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 12 Ocak 2022; 13:49:11 > -
Türk insanının ızdırabı ingilizce.normalde en kolay öğrenilen 2. dil falan ama Türkler için imkansız çünkü ters.adam Tükçe düşünüyor düşündüğü gibi yazmaya çalışıyor.
sen de paso ters konuşuyorsun.falan falan in turkey diyeceksin.in last 10 years diye başlamayacaksın bitireceksin.incereased 2.5 million to 5 million.in turkey diye çümle başlamaz biter paso ters yazıyorsun.Türkçe düşünüp ingilizce yazmaya çalışıyorsun zaten ondan yapamıyor yurdum insanı.coniler gibi düşünmeniz lazım ve derler ki dil insanın düşünce tarzı yaşamı zevki her şeyine etki eder bu yüzden birden fazla dil bilmek iyi bir şeydir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 12 Ocak 2022; 14:42:4 > -
but i was chicken translating there for fun. also i love using inverted sentences even in turkish. thats my way of life..
-
-
Denetim olsa böyle olmaz
İş yavaşlatarak, bir nevi protesto ediyorlar hükümeti. Başkalarının hakkına girmeden bunu becerebilmek zor iş, sonuçta her iş kamu hizmeti olduğundan bunu vatandaşın hissetmemesi imkansız. Protesto etmek hakları, hak aramak da hak. Toplumsal bir bunalım var ve görmezden gelinemeyecek kadar ileri düzeye geldi. Refah ve beka tartışması yapan o kendini çok iyi bilen dönekler yüzünden toplum değil, koca koca birkaç neslin yaşamına mal olacaklar.
-
Memurdan kastın nedir? Artan eğitimci (öğretmen, hademe, öğretim görevlisi vs.), sağlıkçı (doktor, hemşire, sağlık memuru), güvenlik (asker, polis). Memurdan kastın takım elbise giyen mesela vergi memuruysa iktidar almıyor. Sayısı düşüyor. İster AB ülkelerini baz al, ister OECD ülkelerini nüfusa göre en düşük memur işçi Türkiye'de. Adamlar emekli olanların yarısı kadar memur alıyordu (100 kişi emekli olmuşsa 50 kişi) onu bile kaldırdılar. 90lı yıllardan çık 2023'e gel. Oturduğun yerden sallama.
Vergi memuru olmadığı için bu kadar çok KDV üzerine ÖTV üzerine gümrük vergisi vs.ödüyorsun. Gıda mühendisi olmadığı için bir atıyorum bir dönerci 4-5 yılda denetim yapılıyor o yüzden temizlik konusunda dükkan sahibinin vicdanına kalıyorsun. İş Güvenliği Müfettişi olmadığı için işletmeler işçi ve iş güvenliği konusunda denetlenmiyor. Bu yüzden işçi ölümleri rekor kırıyor...
-
Acaba aynı ülkede mi yaşıyoruz ?
Bu hafta'dan beri ;
Sarıyer Devlet hastanesinde dişçi randevusuna gittim 09.20 randevumda 09.20'de içeri girdim gayet güzel muayene oldum ve diş taşı temizliği yaptırdım.
Savcılıkta işim vardı 20-25 dakika bekleme ile istanbul adliyesinde işimi görebildim.
Belediyeler ile çalışıyorum işim gereği ne zaman arasam bir çok belediye personeli görevini düzgün yapıyor.
Kağıthane belediyesinde veteriner bölümünü aradım mesela akşam saat 10'da ekip yönlendirip bir yaralı kediye müdahale ettiler ?
Aynı ülkede mi yaşıyoruz seninle. Yoksa bu senin trollüğün mü anlamıyorum.
Varsa örneklerin şu bakanlıkta şunu aradım açmadı diye buyur sende yaz bak ben yazabiliyorum çünkü GERÇEK.
-
Yaşadığım problem olmadı mı oldu ?
Mesela Kağıthane Aile Sağlığındaki bir doktor muayene saatinde kahkalarla bir odada sohbet edip gülüyordu. Sekreter arkadaşı çağırdım ve doktorun bu saatte hasta varken bu şekilde davranması 657 sayılı kanuna aykırıdır çağırın lütfen görevini yapsın demem yeterli oldu kadın içeri girdi ve saniyesinde doktor gelip paşa paşa muayenesini yaptı.
-
Memurlara vatandaş puan verebilmeli. Bu puanların genel sonucuna göre de maaşları ve ünvanları yükselip düşebilmeli.
-
Telefonla ne kadar iş gördürebilirsin? Ya online olucak kendin halledicen online olmuysa da gidip o işi yapacak adamla görüşücen. Diğer türlü kim senin işini görsün.
-
Neredeki, hangi doktor? Çalışma saati kaç? Öğle tatilinde yemiş adam yemeğini, niye daha yemek yiyor? 5'te mesaisi bitiyor zaten, 4-4:30 gibi hasta bakmayı bırakıp kalan işleri halletse, gider evinde yer. 1,5 saat bekletmek ne demek? Senin randevun kaçta? Her meslek grubunda ahlaksız insanlar vardır da bilip bilmeden insanlara bok atmayalım.
Kimlerle muhattap olduğunu da biliyoruz o doktorların. Daha mesai saati başlayalı 5 dk oldu diye "nerede bu doktor? Kardeşim işimiz var gücümüz var. Ondan sonra dayak atınca biz suçlu oluyoruz" diyen hödükleri, yellozları tedavi ediyor bu insanlar. Insanlık hali hastası vardır, kaza yapmıştır, yolda bir yaralı görmüş müdahale etmiştir. Adliyeyi karakolu geç bankada, vergi dairesinde saatlerce dikilen adamlar doktora hemşireye Allah kesiliyor.
Bu problemin sebebi asıl olarak memurların ahlaksızlığı değildir. Ben memurlar hepsi dört dörtlük insanlar da siz kötülüyorsunuz demiyorum. Bu toplum ne ki bu toplumun içinden çıkan bakan, milletvekili, hakim, savcı, doktor ne olsun?
Ancak sistem komple bozuk. Inanılmaz bir nüfus var ve inanılmaz eğitimsiz insanlarla muhattapsınız. Eğitimli eğitimsiz alayının amacı çakallık. Üstelik denn.zent'in de değindiği gibi memur sayısı yetersiz. Öyle Almanya'dan çok memur var diye işkembeden sallamakla olmuyor. Almanya'da kişi başına düşen memur sayısı bizim 1,5 katımız.
Ha devlet yeterince denetliyor mu memurunu, en başta karnını tok tutuyor mu, o da yok, devlet zaten tamamen çökmüş durumda. Devleti ayağa kaldıracak birileri gelsin, bu memur muhabbeti de biraz toparlar merak etmeyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
SGK da, öğle arasının üzerine cuma namazını ekliyorlar, cuma namazı da bitince yarım saat daha sigara çay molası verip işlerine başlıyor beyfendiler. Bu sırada hanfendiler de ara veriyor cumaya gitmemesine rağmen. Vergiler fena eziliyor
|
Neredeki, hangi doktor? Çalışma saati kaç? Öğle tatilinde yemiş adam yemeğini, niye daha yemek yiyor? 5'te mesaisi bitiyor zaten, 4-4:30 gibi hasta bakmayı bırakıp kalan işleri halletse, gider evinde yer. 1,5 saat bekletmek ne demek? Senin randevun kaçta? Her meslek grubunda ahlaksız insanlar vardır da bilip bilmeden insanlara bok atmayalım.
Kimlerle muhattap olduğunu da biliyoruz o doktorların. Daha mesai saati başlayalı 5 dk oldu diye "nerede bu doktor? Kardeşim işimiz var gücümüz var. Ondan sonra dayak atınca biz suçlu oluyoruz" diyen hödükleri, yellozları tedavi ediyor bu insanlar. Insanlık hali hastası vardır, kaza yapmıştır, yolda bir yaralı görmüş müdahale etmiştir. Adliyeyi karakolu geç bankada, vergi dairesinde saatlerce dikilen adamlar doktora hemşireye Allah kesiliyor. |
Memurdan kastın nedir? Artan eğitimci (öğretmen, hademe, öğretim görevlisi vs.), sağlıkçı (doktor, hemşire, sağlık memuru), güvenlik (asker, polis). Memurdan kastın takım elbise giyen mesela vergi memuruysa iktidar almıyor. Sayısı düşüyor. İster AB ülkelerini baz al, ister OECD ülkelerini nüfusa göre en düşük memur işçi Türkiye'de. Adamlar emekli olanların yarısı kadar memur alıyordu (100 kişi emekli olmuşsa 50 kişi) onu bile kaldırdılar. 90lı yıllardan çık 2023'e gel. Oturduğun yerden sallama. Vergi memuru olmadığı için bu kadar çok KDV üzerine ÖTV üzerine gümrük vergisi vs.ödüyorsun. Gıda mühendisi olmadığı için bir atıyorum bir dönerci 4-5 yılda denetim yapılıyor o yüzden temizlik konusunda dükkan sahibinin vicdanına kalıyorsun. İş Güvenliği Müfettişi olmadığı için işletmeler işçi ve iş güvenliği konusunda denetlenmiyor. Bu yüzden işçi ölümleri rekor kırıyor... |
Türk insanının ızdırabı ingilizce.normalde en kolay öğrenilen 2. dil falan ama Türkler için imkansız çünkü ters.adam Tükçe düşünüyor düşündüğü gibi yazmaya çalışıyor. sen de paso ters konuşuyorsun.falan falan in turkey diyeceksin.in last 10 years diye başlamayacaksın bitireceksin.incereased 2.5 million to 5 million.in turkey diye çümle başlamaz biter paso ters yazıyorsun.Türkçe düşünüp ingilizce yazmaya çalışıyorsun zaten ondan yapamıyor yurdum insanı.coniler gibi düşünmeniz lazım ve derler ki dil insanın düşünce tarzı yaşamı zevki her şeyine etki eder bu yüzden birden fazla dil bilmek iyi bir şeydir. |
Kahvaltı yapıyorlar bekle biraz |
Yeter lan! Memur olamayan, nerede kıskanç garip varsa buraya geliyor. Gece gündüz memur linç kampanyası yapıyor. Tükürürüm yapacağınız işe. Ben eve dizlerimde ağrı, kafam davul gibi geliyorum. Her gün. Her gün. Hastanede çalışıyorum. Akşamları yorgunluktan uyuyakalıyorum. Senin gibi klavye başına geçmem zorlaşıyor. Yani kendimi bile savunacak halim kalmıyor. Dün saat 21:00'da yattım. Sabaha kadar uyudum. Bu gün kendimi zorluyorum. Sizler zalimsiniz. Milli Eğitim için haklı olduğunu söylerim. Belediyeler için de, Her halta bok at da, hastanede çalışanlara bok atan aşağıdaki tiper gibi olma bari. Corona pandemisi boyunca can hıraç çabalıyoruz. Doktorlar sürekli izin alır, poliklinik yapasıları gelmez. Olan benim gibi idari personel ve memurlara olur. İşçiler de benzer durumda. Yalan attılar size. Biz sözde pandemi ödeneği almıştık. Nah aldık. Sadece alkış aldık. Doktorlar hiç gelmese de en az 9000 TL aldı. Biz argo tabirle aldık. Babayı. Hemşireler de döner payı aldı. Yine biz babayı. Aylarca izin bile alamadık. Doktorlar yine işini çıkıştırmasını bildi. Neyse, çok lafa gerek yok. Size laf anlatılamaz. Sizler önyargılısınız. |
Bence de senle aynı ülkede yaşamıyoruz. Norveç'te yaşıyorsun galiba. Sokağa çık da devlet kurumlarından memnuniyet anketi yap bakalım. Bunu özellikle okumuş kesime yap bir ayağı çukurda cahil kesime değil. Cahil kesim bir bardak su bir ekmek bulsa yüz kez şükreder |
Memurdan memura degisir benim arkadas polis aylarca izin kapali oluyor bazen gece 3-4 te uyurken mevzu oluyor gitmek zorunda kaliyor vs. Istanbuldan kurtulmaya bakiyor. Ama su var zaten milyonlarca KPSS ye hazirlanan insanin amaci da bu zaten gelin acik konusalim. Calismadan maas alip rahat yasamak icin yani en azindan is garantisi vs olsun diye memur olmaya calisiyor cogu insan. Sorun kafa yapisi yani, tembellikten kurtulmaliyiz ulke olarak. Elestiren de kendi o sekilde yatarak calisamadi icin kiziyor genellikle. Lafim geneldir basligi acan arkadasa degil. |
Benzer içerikler
- kartlı su sayacı su bitmiyor
- rom alkol oranı
- sigara cezası sorgulama
- ae harfi
- bioxcin şampuan kullananlar okusun
- prompt mühendisliği
- dc açıldı mı
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X