< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Memurlar çalışmıyor (5. sayfa)

-
-
Bir hastane Bilgi işleminde takılmıştım.
Öğle yemeği arasında pubg oynuyorlardı, ara bitince yemejçkhaneye gidip hemek yiyorlardı :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki satır dilekçe yazmayı bilmeyen adamlar gelmiş memurları linç ediyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konya ve Muş'ta yıllardır devlet dairelerinde hiç sorun yaşamadım. Hepsine önceden randevumu alıp gittim. İşlemler de uzun sürmedi. Daha yoğun şehirleri bilemeyeceğim. Aynı süre zarfında özel şirketlerde en ufak sorunları çözmede bile çok sıkıntı yaşadım. Evet PTT dahil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1Abrams -- 14 Ocak 2022; 20:51:21 > -
Dayın yoksa hiç bir şekilde işin görülmüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dhjdjdjd amaç ne
belediyede çalışıyorum teknik kadroyum ve mağlesef diğer kurumların hangisine iş gereği gittiysem durum aynıydı, sizin vatandaş olarak iş yaptıramadığınız kurumlara biz belediyece iş yaptıramıyoruz varın gerisini siz düşünün.
-
Biz duruşmadan çıkıp yemek yiyemiyoruz , öğle yemeğine yetişemedik diye dışardan söylüyoruz saat 3te. Adam diyor ki çalışmıyor.
Çocuğu almaya gidemiyorum, yorgunluktan akşam insan gibi oturamıyorum. Iznimiz başkasına bağlı . Ha deyince çıkamıyoruz dışarı .
Aldığı maaşın hakkını vermekten uzak ve dandik insanlara denk gelip , egitimi sebebi ile memur olamayan insanlarin sürekli konu açması artık kabak tadı veriyor.
Sizin vasıfsız olmanız benim suçum değil , her memur ise aynı değil.
Işiniz istediğiniz gibi olmayınca meslek grubu kötülemekten vazgeçin artık .
Gidin çalışın sınava kazanın o zaman.
Sen adamların işe gittiğine masa başına geçtiğine şükret. Onu da yapmasalar yapmazlar… çok müteşekkiriz bu konuda..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yenilikçi bir iktidar gelirse ancak bu sistem düzelir. Yoksa AKP, CHP, MHP kafası ile bu sistem böyle gelmiş, böyle gider.
-
İngiliçce çalışıyorum knk.
Valla hocam doktorlara sıra bulunmuyor.
Ancak doktorlar da devletten oluk oluk istifa ediyor. (demek ki çalışma şartlarından memnun değiller)
Yani talep fazla arz ise gün geçtikçe azalıyor, sağlıkta değişmesi gereken çok şey var ben de hekimim, vatandaş için geleceği pek iyi görmüyorum. Vatandaş hala zorla insan çalıştırmanın peşinde, zor ile güzellik olmuyor maalesef. Bakınız hekimler kamudan oluk oluk istifa ediyor.
Konu için iki kelam edeyim, enflasyon karşısında bu yıl memur maaşı yüzde 25-50 kadar eridi. 500 usd bile maaş vermediğiniz öğretmen, memurdan alacağınız performans bu kadar. Ne kadar ekmek o kadar köfte. insanların liyakat ile yönetim makamlarına gelmesi mümkün değil, kamuda çalışan ile çalışmayan arasında fark oluşmuyor, hatta çalışan daha çok eziliyor, bütün iş çalışan personele yükleniyor, sonunda çalışan personel de isyan ediyor. Yani ekmek köfte önermesi yine geçerli. Kötü şartlarda, insana değer vermeden ve üç kuruşa çalıştırdığınız insanlardan fazla birşey beklemek abes değil mi?
Evet hepimiz çok vergi veriyoruz ancak verdiğimiz vergileri memurlar değil yandaşlar yiyor. Yani verginizin hesabını 3 kuruşa çalışanlardan sorduğunuz kadar bu işin esas sorumlularından sorsanız keşke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayihani -- 15 Ocak 2022; 1:28:18 >
-
Vatandaşa kim puan verecek peki? Daha ATM kart şifresini telefonla , ATM den, mobil bankacılıktan alamayanlar varken bu kişilerin memurlara, çalışanlara puan verme yeterliliğinin olduğuna inanıyor musunuz? Puan vermek istediğiniz kesimin bir çoğu KPSS ye girmiş, en kötü 2 yıllık yüksek okul bitirmiş, çoğunluğu üniversite mezunu kişiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben genel seçimlerde oy vermenin bile bilinç seviyesine göre olabilmesi gerekliliğini savunuyorum esasen. Seçme, seçilme ve oy hakkı konusunda herkesin eşit olmasını doğru bulmuyorum. Yeterliliği olanlar oy verse de olur herkesin bilinç seviyesine göre oy ağırlığının olması daha da güzel olur. Ama öncelikle bu sistemi yapabilecek dürüst bir yönetim lazım.
Mesela son 19 yılda memur olanların içinden de ayıklanması gerekenler olduğunu da düşünüyorum.
-
Aferim cekirge benim her mesajımı cevir boylece hem dunyaya açılsın kiymetli fikirlerim hem de ingilizce çalışmış olursun özellikle antinatalizm konularimi cevirmelisin
E devlet gibi bir şey varken zaten memur çalıştırmak külliyrn israf. Memurla vatandaşın ne işi olur? Evrak veya para. Her ikisi de dijital halledilebilmeli
Hocam suçu kimde arasak bilemedim, peder internetin icadından beri faturaları internetten ödüyor, hadi bilgisayar olmasın artık telefonlarda bankacılıkta tek tuşla ödeyebiliyorsun en gerizekalı yapabilsin diye kolaylaştırmışlar, ama illa ptt ye gidip o fatura ödenecek yada emekli maaşı yatmış mı diye kontrol edilecek çok ilginç valla neden bize ve kendilerine eziyet ederler anlamam..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X