Şimdi Ara

Memurlar çalışmıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
7.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşini yapmayan/yapamayan kim varsa görevden alacaksın. Atanmayı bekleyen bir sürü genç var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Memurlar kırmızı cizgimizdir !!1!1!11!

Memurlara cemkirme sebebiniz memurların rahatlığını kiskanmaniz   

Özellikle de doktorlar kırmizidan da öte cizgimizdir!!1!1 koyu kırmızı!!1!1!!1

Doktorların maaşı senin verginle ödeniyor olabilir ama yine de doktorun seni dinleme zorunluluğu yoktur!!1!!11 isterse sana küpe takip kurban pazarında satsın yine de saygı duyacaksın!!1!!1!1

Kudurun rezil yaratiklar   

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HayatDevamEdiyor kullanıcısına yanıt

İlk dediğin din düşmanlığı net. Şikayet ediyorum. Bayanlara gelecek olursak her kurumda var sgk hedef alman niye ? karaktersiz...

• Bunun en önemli nedeni memurların çok büyük bir suç olmadığı sürece işten atılma korkularının olmaması. Herhangi bir performans kaygıları yok. Başlarındaki şef-müdür her neyse iadelist birisi değilse, orası resmen çiftliğe dönüyor. Çok kavgacı bir insan değilim ama bunların bu gevşekliği ve millete davranış şekline şahit olunca ne yalan söyleyeyim kavga edesim geliyor. Bir kere karşıdaki vatandaşa tepeden bakıyorlar, karşıdakini dinlemiyorlar. Aynı soruyu birçok kez cevaplamış olabilirsin senin orada bulunma amacın bu zaten. İsterse günde 1000 defa aynı cevabı ver. Benden önce verdiğin 999 cevap beni ilgilendirmez. Zoruna gidiyorsa istifa et git evde otur kimseyi cevaplama o zaman..

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Tek doğru cevap.

• bir memur olarak diyebilirim ki memurların %90ı yatıyor, yatamasalar bile işten kaçmak için ellerinden geleni yapıyorlar. (sağlık sektörünü ayırarak söylüyorum) benim gibi enayileri de eşek gibi başka şehirlerde, haftasonu dahil çalıştırırlar

ama bazı işten kaçanları da anlayabiliyorum. insanımız o kadar sıkıntılı ki illallah ettirebiliyorlar. sırf öğlen arasına çıkacağız diye dövmeye kalkanlar, camı pencereyi indirenler oldu. hatta üstüne cimer'e şikayet yedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 14 Ocak 2022; 9:7:33 >
  • runeterra R kullanıcısına yanıt

Mükemmel yorum. Devlet dairesine gidip aynı gün işini yaptiramayan kaldıysa elini kolunu sallayarak gidenlerdir başka açıklaması olamaz. Herkesin elinin altında internet var acsinlar da bı baksınlar ne gerekiyor diye. Maille bilgi istemek nedir? Önce herkes kendi sorumluluğunu yerine getirsin sonra diğerlerine laf etsin. Ortada bir hizmet var hizmetin ücreti var. Parasını yatirmayip devlet dairesine gidip pazarlık yapiyolar. Ondan sonra üçüncü gelişim beşinci gelişim. Bu kafayla daha çok gider gelirsin.

• Anlat derdini ben cozeyim :) her kurumda memur akraba tanidik var ne faturasi kesmek istiyorsun ? Bazi herifler var dunyadan bir haber mevzuati kanunu var bunun senin yaptigin isle ilgili resmi gazetede bulup okuyacaksin bu resmi gazete ne icin var senin icin var hic bir belgesi bilgisi yok gelip bisiler soruyorlar bunlari ben sana vermek zorunda degilim ki acican kendin bulucan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 14 Ocak 2022; 9:18:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Antor kullanıcısına yanıt

ok dude for sure. man it is a great idea to reveal my self in this useless and crappy site. thank you.

• sething kullanıcısına yanıt

Devletin bir kuruma suç atacasanız iddaları ispatlayacak şekilde suçlamalar yapın.

Ben kanunları nizamı iyi şekilde bilirim bilmediğim noktada ise kişisel avukatım devreye girer zaten.

Ayrıca T.C mahkemelerinde çeşitli davalardan dolayı davalı ve davacı olarak devam eden ve nerdeyse 1 yıldır inceleme bekleyen dosyalarım mevcut bunları oturur eleştirir konuşuruz bu apayrı bir konu.

Ama sen devletin bir kurumuna şunu şöyle yapmıyor böyle yapmıyor dersen ve afaki konuşursan o zaman bunun adı eleştiri olmaz.

Sizin eleştiri gözüyle baktığınız dünya bir başkasının sınırlarına dokunana kadardır.

Siz daha Hükümet ile Devletin farkını bilmiyorsunuz ki ? Kimi eleştirdiğinizin bile farkında değilsiniz. Hükümetin yaptığı yanlışlıkları, yanlışları konuşuruz yine hükümetin atadığı devlet memurlarını konuşuruz ama bunu Devlet olarak konuşamayız.

Ben hiç bir sisteme tapmıyorum ama siz eleştiriceğiniz herhangi bir olguya taptığınıza eminim diyebilirim mesela buda bir ironi olarak düşünmenizi sağlayacaktır.

• cumaya gitmesi zoruna mı gitti koçum

• inonu88 kullanıcısına yanıt

Bence temel isteme sebebimiz giriş çıkış saatinin belli olması ve ne yaptığın yada yapmadığın belli. Çünkü ülkemizde özel sektörün büyük bölümü tam facia.

ben öğretmen olmak istiyorum sebebi tamamen mesai saatinin belli olması. Mesela bizim ailede dayımın dükkanı var detay vermiyim orada çalışsam işi öğrensem aylık 15K gelir elde ederim ama günde yeri geliyor 12 saat çalışmak zorunda kalıyorsun pazar çalışmak zorunda kaldığın bile oluyor. 25k alsam bile tercih etmem.

ben sosyal bir insanım kendime vakit ayırabilmeliyim bi cluba gidip dans etmek arkadaşlarla bir rakı içmek isterim.

Yorgunluktan bitap düşüp uyuya kalmak istemiyorum.

• Katiliyorum Turkiyede insanlar 12 saatleri 14 saatleri calismayi cok normallestirmis. Kici kirik bir Avrupa ulkesinde bile buyuk yaptirimlari var ornegin Romanya da adami 9 saat(1 saat ogle arasi hakkiyla) 10 dakika fazla kal de firmaya ceza yaptirimlar vs gelir.

Hersey para degil hayatimi duzenli huzurlu yasayamayacaksam yemisim fazla parayi ben de olaya bu sekilde bakain biriyim katiliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.