< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Memurlar çalışmıyor (6. sayfa)

-
-
Vatandaşın seçtikleri ortada...Ben bundan sonra aysun kayacıyım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doktorsuz kalın diyeceğim de demiyorum neyse...
12-1.30 arası öğle arası vardır adam yemek de yer dans da eder o da insan SIZE NE?
Ha kendim acilde çalışıyorum. 5 dk da yemek yediğim, daha doğrusu besin maddelerini boğazımdan aşağı ittirdigim çoktur. 30 dk dahi öğle arası yapmadan 24 saat çalışıyoruz. Bir de gelip buradaki doktor nerede diye soruyorlar, arkadaşım yemek yemek/ tuvalete gitmek/ nefes almak/ sigara içmek gibi insanı ihtiyaçları onlar da olabilir di mi ? Ölen ya da ile yazan tabiri caizse kırmızı hastası beklemez hiç bir zaman amma 2 haftadır kabızlık diye gelip bağırsak tıkanıklığı olmuşsa astaneye de yatırılacak isen 5 dk geç olunca bir şey değişmiyor!
Ya doktorlara saldırmak hobi oldu. Neyse ilk fırsatta Katar inşallah ne diyeyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı doktorların uslubları hiç iyi değil küstahça konuşan vs görüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İş garantili meslek olmaz cok yanlış herkes aynı olmali devlet memuru olmaz bu yapi zamaninda yapilmış şimdi başa çıkamıyolar salla başı al maaşı devlet memurluğunu kim kaldirirsa oyum onundur herkesinde bunu yapmasi gerekir iş kaygisi olmayan insan mutludur biz ozel soktorde calışirsak mutluyuz calismaksak güle güle o yüzden 657 kaldirmalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben çoktan beridir Aysun Kaya'cıyım. :)
Vatandaşı cahiller ve yarı cahiller olarak biri diğerinden daha büyük iki kısma ayırırsak, aydın zannedilenlerin de aslında gerçek aydınlanmadan bihaber olduğunu göz önüne alırsak, ortadaki durumu daha kolay anlarız.
Amaç zaten yetersiz ve yarı yetersiz memuru yine kendi gibilere kırdırmak, benim önerimde. Ama herkese kendi bilinç düzeyine göre oy ağırlığı seçeneği tanıyarak.
Aysun Kaya, bilmeden büyük laf etmişti sahiden de yıllar önce.
-
napsın millet bir şey mi üretsin hocam
adam diyo zaten kazancım artmıyor en azından eve rahat geliyim diye kpss kasıyor
ne yapabilir yani alt kesim
-
Bu memurlar yurtdışından gelmiyor, halkımız böyle tembel, üçkağıtçı ve ahlaksız ne yapalım yani çözüm yok,
çocuklarınızı düzgün yetiştirirseniz belki 20 sene sonra düzelmeye başlar.
-
herkes boşa demiyor memurlar yatıyor diye. işe kahvaltı yapmadan geliyormuş da kahvaltısını işte yapıyormuş mesai başladıktan sonra. vergi ödeyen insanlar da beklesin dursun paşamın kahvaltı keyfini. özelde olsanız öttürürler adamı. devlet yatış yeri zaten öyle ya. git molanda öğle aranda zıkkımlan ne zıkkımlanıyorsan.
mesai 9da başlıyorsa 10a kadar telefonun açılmasını beklemeyin demiş. diyorum ya başınızda öttürecek adam olsa 9:01 de olsa açılır o telefon. başınızdaki de yatmakla meşgul zaten. "amaan ne uğraşacam yatıyorsa yatsın aw ben de yatıyom."
yeterli memur alınmıyormuş :D zaten %80i bi işe yaramayan kan emici. size kalsa memur sayısı 3 katına çıksın zaten çalışmıyorduk daha da az iş yapalım.
-
"Rahat rahat takılsın paşalar." diyerek, farklı bir konuda beni sinirlendirdiniz.
Çalışan memurlar zorlanarak çalışmak zorunda olmamalı, yorulmak zorunda olmamalı, özellikle de işçi ve emekçi insanlar hiç zorlanmamalı,
Türkiye'de bu böyle ama bu düzen değişecek, hem az para alacak hem de psikolojik ve fiziksel olarak ezilecek, köle mi bu ?
-
Neden boş yapıyorsun ki? Ben sorunlardan bahsettim, böyle yapıyorlar dedim. Doğru yapıyorlar demedim. Ancak empati yapmanızı tavsiye ederim.
Birimlerde yeterli memur yok veya memurların dağıtımı yanlış. Birçok birimde bir işe bakan bir kişi olursa orada sorunlar olur. Adamın/kadının evladı hastalanınca, kendisi hastalanınca veya özel günlerde iş mi düşünecek? Gidecek iznini alacak, o sebeple o birimde kimse kalmadığından vatandaş mağdur olacak. Burada sorun o memurda değil, o memur hakkını kullanıyor. Sorun devletin memurları olması gerektiği gibi pay etmemesi veya yeterli memur almamasında.
Her şeyi yüzeysel düşünerek bir yargıya varıyorsunuz ama içi o kadar boş ki. Memurlar da insan, robot değil. İşini tabii ki yapacak, keyfine göre hareket eden yok da demiyorum, var. Buradaki sorun yine devlette bitiyor.
Her neyse önyargıyla boş eleştiri yapanların derdi başka, biz de burada laf anlatmaya çalışıyoruz.
-
Boş falan yaptığım yok. Haksız olduğunuzu bildiğiniz halde pişkin pişkin savunmaya çalışıyorsunuz hala.
Sadece memurların mı evladı veya kendisi hastalanıyor? Birimde sadece birinin bir işi bilmesi zaten rezillik, o vergilerle maaşı ödenen her memurun liyakatla alınıp gerekli tüm eğitimlerinin işyerinde verilmesi ve her birinin aynı özveriyle çalışması gerekir. Ben işyerimde her şeyi en iyi şekilde yapan bir elemanım, ekstra primimi de her ay ona göre alıyorum. Tamam çalışma arkadaşlarım bir ben değil ama en azından sıfır da değiller.
"Bu işi X biliyor o da bugun yok, yarın gelin" diyen memuru zaten tutan zihniyetten dolayı memurlar bu şekilde. İş yapmaya gönlü olmayana yol vereceksin, bitti.
Özelde böyle, işten kaytaranı çıkarırlar. Performans değerlendirmelerinde ısrarla düşük çıkan adamı çıkarırlar. Devletin malı deniz, yemeyen keriz mantığıyla memurları hatta akrabalarını doldurursan memurların çoğu böyle çöp olur zaten. Her iktidar partisi kendi yakınındakileri dolduruyor memuriyete maşallah. Başa geçtiğimde iş yapmayanı direkt yollayacağım zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X