F

Binbaşı
31 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 670 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Varsa gözünüze takılan hoşunuza giden, tercihen deri kordonlu spor giyim için bir saat istiyorum. Max bütçe 2k tl. Para vermekte istemiyorum açıkcası pek.

2. El işlemci denk geldi 10bine aldım. Sıfır kart aldım amazondan 5bine. İşlemci soğutucu ile psu lazım. Elimde 1660super ile 3080 kart var. Psu 650w var. Yeni psu alana kadar 1660s ile idare ederim diyorum ama soğutucu şart oldu. 15 bin verdim ama bitmiyor harcalamalar. Soğutucu ne alsam sıvı mı kule tipi mi? Psu 850 mi alsam 1000 lik mi alsam. 5bin daha gider herhalde.

Orta halli eli yüzü düzgün bir araç için ne kadar birikim yapılıp üstüne ne kadar kredi ne kadar vadeyle çekilmeli taktik pls?

Hattı takıyorum mobil ağ bulunamadı diyor ne yapmam lazım bilgisi olan varmıdır?

Ses olması gerekenden az geliyor. Driver kaldırıp kuruyorum fayda etmiyor. Çözümünü bilen var mıdır. Kayıttan yürütme aygıtlardan bakıyorum ses barı yarıdan yukarı hiç gitmiyor.

Sabahtan akşama çalıştık. Akşam 7de iş bitti. 12ye kadar vakit var. Pc oynamak dışında yapabileceğim etkinlik bulamıyorum. Arkadaşlarla görüşünce aynı muhabbet oturma çay vs içme dışında yapılacak birşey yok. Gündüz gözüyle gezip dolaşamıyoruz. Düşünüyorum mesela balık tutmak hoşuma gider onuda yapabileceğim yakın bir yer yok. Bir şey içmek boş muhabbet etmek istemiyorum. İş dışında sürekli yapabilinicek meşgale yok gibi geliyor. Bir pazar günü boş oda bir işe yaramıyor geçip gidiyor. Ömür sonuna kadar böyle geçecekse yaşamayayım daha iyi diyorum. Afrikaya gitsek orda da hayatta kalırız böyle yaşadıktan sonra ne farkeder ki? Tavsiyelerinizi alırım.

Kargoyla gönderim yapabilceğim bir tamirci arıyorum. Sol analog bozuldu. Bilen varsa yardımcı olur mu?

1. İki kişinin bildiği sır değildir.

Her detayı herkese anlatmayın özellikle işinizle ve gelirinizle alakalı.

İnsanlar ne yazık ki bunu bir şekilde size karşı kullanır. Sizi ve işinizi hafife alır. Gözlerinde küçültür hatta yok saymaya başlarlar. Sizin işinizi sizden daha iyi yapmaya bile kalkarlar.

2. Mutluluk paylaştıkça azalır.

Herkese mutlu olduğunuzu ve neden mutlu olduğunuzu belli etmeyin. Mutluluğunuza incir ağacı dikerler. Kıskanıp nazar ederler. Sizi mutlu olduğuza pişman bile ederler. Ne kötü değil mi insanlar başkasının mutlu olmasını dahi isteyemiyor. Mutlu olmaya bile korkanlarımız var artık.

3. Her yüzünüze güleni dost sanmayın.

Yüzünüze güler arkanızdan kuyunuzu hatta bazen mezarınızı kazarlar. Beş para etmez adam bir bakmışsınız karşınıza dikilmiş cesarete gelmiştir. Gerekirse gülmeyin somurtun ama gardınızı kolay kolay indirmeyin samimiyet dediğin 2 saniyede bitiyor. Samimi olduğunuzu sandığınız adam bir bakmışsınız azılı düşmanınız olmuş.

4. Kimseye 40 yıllık dost muamelesi yapmayın.

Samimi ve içten olmak çoğu insan tarafından zaafiyet olarak görülür. Sizi zayıf olarak niteler elde edilmiş olarak bakarlar. İşleri görülene dek yanınızda olur işleri bitince 20 metre uzaktan selam çakar kaçarlar. Aman diyim işiniz kimseye düşmesin işte o zaman kaç dostunuz olduğu ortaya çıkar.

.....

sizlerden de rehberi geliştiricek mesajlar bekliyorum akla yeni şeyler geldikçe eklerim.

ikisini birarada nasıl yüklüyorum bilgisi olan var mı hatta üstüne türkiye sürümünü ekleyebiliyor muyum yardımcı olurmusunuz?

tek usb ile ayrı ayrı yükleme şansım var mıdır.

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-9400f-msi-gtx1660-super-ventus-xsoc-msi-b365m-pro-vh-kingston-500gb-ssd-16gb.html

Edit: alamadım stok yok çektiler internetten toplama yaptım. 9400 f aldım 10400f araştırmamıştım 200 liraya fazlaya alabiliyor muşum. forumdan bildirim gözükmedi göremedi mesajlarınızı :/

EDİT:dün akşam şöyle alımlarımı yaptım.

TOPLAM= 6335 TL önermelik kasa oldu.

monitör dahil 7200 TL

Psu ve İşlemci yükseltildi.

Monitöre 870 lira verdim.

https://www.hepsiburada.com/dell-se2417hgx-236-75hz-1ms-hdmivga-freesync-full-hd-led-monitor-p-HBV00000W1WWM?magaza=Hepsiburada

Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz DDR4 Ram AX4U320038G16A-SR30

Satıcı: Hepsiburada

597,98 TL

Intel Core i5 10400F 2.90GHz LGA1200 12MB Cache İşlemci

Satıcı: TeknolojiDeposu

1.513,12 TL

SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD SDSSDH3N-500G-G25

604,74 TL

Asus Prime B460M-K Intel B460 2933 MHz DDR4 1200 Pin mATX Anakart

660,92 TL

Power Boost VK-G2080C USB 3.0 ATX Acrylic Single Ring Rainbow Fan Siyah Kasa (PSU Yok) (JBST-VKG2080C)

Satıcı: Elmacık

313,59 TL

Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı

Satıcı: Zonebilişim

419,00 TL

MSI GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC MSI VGA GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC, 6GB GDDR6 Bellek, 192Bit VeriYolu, DX12 Desteği, PCIE 3.0 X16 uyuml

Satıcı: Amazon Turkey Perakende Hizmetleri Limited Şirketi

2.226,77 TL

Hakkında
Forum İmzası:
I can breathe again,
I can see again,
I can feel how it feels to be free again,
I can dream again I believe again.
Forum İkinci El İmzası:
I can breathe again,
I can see again,
I can feel how it feels to be free again,
I can dream again I believe again.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.659
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 31.906 (Bu ay: 614)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.368 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.