sevgivi renk daşlar. fenerbahce nin bu 10 15 yıl onceki günlerini hatırlatan güzel futbolu icin. şike olayları başladığı gün bıraktığım ligi izleme serivenüme geri dönüyorum.
dolandırılmak kazıklanmak istemiyorum. sadece feneri değil. tüm ligi seyredicem. nerden almalıyım. yardım ederseniz sevinirim.
EA Games Preparing Sorunu
arkadaşlar bu nedir böyle ya. 40 yılın başı bi bf 1 i yükliyim dedim.oyunu indirmiyor. preparing yazısı dönüp duruyor. nette araştırdım millet de perişan olmuş. cok sorun yaşıyan var. nasıl oyun indircem ben ea dan.oyun kütüphanemde var.
arkadaşlar 3 ay önce şeker hastası olduğum belirlendi. şekerim 276 cıkmıştı. yogun bir şeker hastalığı tedavisine başladık. ilaç alıyorum sağlıklı besleniyorum şekeri ve tatlıyı hayatımdan tamamen cıkarttım. günde 15 bin adım yogun tempo yürüyüş yapıyorum. değerlerim cok hızlı düştü. en son gazide bir doktora en son değerlerimi gösterdim süper gidiyorsun. böyle gidersen şeker haplarını keseriz dedi. ama 100 altına düşmek istedim. bazı insanların 88 90 larda geziyormuş (şeker hastası olmayan) benim yaşım 41 . belkide yaşımın gereği bukadar düşüyordur diye düşünüyorum. fkirleriniz önemli.
gençler 2 spor ayakkabı arasında kaldım hangisi güzel?
hangi ayakkabı guzel ve tercih etmeliyim arkadaşlar? siizn orumlarınıza göre seçicem.

Arkadaşlar , Gençler nike yürüyüş ayakkabısı alıcam ama daha önce hiç netten almadım. hangi siteyi takip etmeliyim? sizler bilirsiniz? piyasadan aşağıda nerelerde bulabilirim? yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
arkadaşlar instagram dan anlıyan bi bakabilirmi?
arkadaşlar takip ettiğim birisi vardı. engellemiş beni. yeni üyelik aldım yeni mail le beraber cıkmıyor.ama başkasının hesabından bakınca cıkıyor. nasıl cıkıcam ben bu işin içinden.
arkadaşlar 2014 model vw caddy aracım var. hafif ticari olarak geciyor. lastiklerim artık rampalarda patinaj atıyor. 9 yıllık lastik ancak cok binmedim araca. 40 bin km de.neyse konuya gelelim
ben iyi bir lastik almak istiyorum. olabilecek en iyi lastik.bilindik olmayan markaları tercih etmiyorum. daha önce crossclimete kullandım ama rampalarda cok sorunlu bir lastik patinaj atıyor. herkesinde aynı yönde şikayetleri var ancak yinede crossclimate 2 ye yine bakıyorum.
sizce hangisini tercih etmeliyim. kırşehir deyim. kışları bazen sert gecebiliyor. sabahları don oluyor. öyle bir ege havası yok yani.
arkadaşlar bu montu alıcam sizce nasıl?
az önce linkiyle beraber konu açtım ama konu kaldırıldı. bu montu almayı düşünüyorum sarı rengi var . aşırı cool bir mont. çokda kaliteli.yurt dışından gelicek zaten. fikirlerinizi söyliyin bakalım.
almak istediğim

bende olan

keysepeti.com dolandırıcılık , tehtit , ve küfür
arkadaşlar merhaba
arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım ve keysepeti.com üzerinden 49 tl ye windows 11 key satın alma gafletinde bulundum bu site üzerinden.
siparişimi geçtikden sonra chate bağlandım. ve keyimi göndermelerini istedim. key i gönderdiler. windows etkinleştirme sayfasından windows key imi girince bu lisans daha önce etkinleştirilmiştir uyarısı aldım. hemen ss ini alıp tekrar chate bağlandım. kontrol ediyoruz dediler. ve hayır keyiniz aktif dediler. ss i gösterdim. bu sefer sinirli mesajlar göndermeye başladı. siz becerememişseniz bizim sucumuz nedir diye. benden teamwiver ve id mi istidiler. güya pc ye bağlanıp kendileri yapıcaklardı. böyle bişeyi kabul edemem dedim. eğer kabul etmiyorsanız bizimde yapacağımız bişey yok dediler. chatte goruşmeyi sonlandırdılar ve chati bir daha acılmaksızın kapattılar. bugün de sizden şikayetci olacağımı başka bir bilgisayardan girerek tekrar chatten yazdım.bana direk elinden geleni ardına koyma yazdı. görüşücez seninle yazdı ve yine chati kapattı.
10 dakika sonrada bir telefon çaldı. bilmediğim bir numara idi. açtım ben keysepeti.com ün yetkilisiyim dedi. dedim neden aradınız özel telefonumdan . görüşmek icin dedi. siz çalışanlarıma artis artis konuşuyormuşsunuz sikayet edicekmişsiniz dedi.dedim bakın durum böyle böyle . aldığım key kullanılmış cıktı. ya düzgün bir key verin yada şikayetci olucam dedim. ben az önce keyi kontrol ettim ve keyiniz aktif dedi. vede şikayetci olucaksanız elinizden geleni ardına koyma dedi. azıcık adamsan sikayetci olursun dedi.
ben beni neden telefonla aradığı şimdi aklıma geldi. güya telefonda göz dağı vermek istedi. cünkü siteye kayıt olurken telefon ve adresinizi girmek zorundasınız. bu hiç onemli degil. keşke karşıma cıkabilse.
bu siteden uzak durun arkadaşlar benim başıma gelen aynı şeyleri başka insanlara hatta bayanlara bile yapmış. buyrun yorumlar ve linki.
Meslek: esnaf
İlgi Alanları: teknoloji,modifiye
, |

Son Giriş: 15 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26.794
İkinci El Bölümü Mesajları: 630
Konularının görüntülenme sayısı: 298.525 (Bu ay: 4.086)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18.507 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic