Şimdi Ara

Memurlar.Net Üye girişi yapamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sebgili arkadaşlar Memur olduğumdan memurlar nete sürekli işim düşüyor ve İnternet Explorer7 den üye girişi yapamıyorum,

Diğer sitelere üye yapılıyor, sadece memurlar.nete giriş olmuyor, Firefoxu kurdum üye girişi oldu ama bu sefer cevap ve yorum yazamıyorum, İnternet EXporler8 i kaldırdım 7 yi kurdum sorun çözülmedi, Cookies ayarlarını yaptım olmadı, sildim olmadı yükledim olmadı, ne yaptımsa olmadı lütfen yardım edin bu sorun bu sitede çözülmezse başkada çözülmez yardımcı olursanız sevinirim.başka birkaç arkadaşta da bu sorun varmış.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hangi tarayıcıyı kullanıyorsan tüm geçmişini (herşeyiyle) temizle kapat aç öyle dene.
  • Adminim onuda denedim bir türlü olmuyor, benzeri bir durumla karşılaşanlart yok mu acaba, ne yapacağımı bilemiyorum, yardımcı olsanız çok memnun olurum.
  • kullanıcı adını ve şifreni yolla özelden
    bir deneyelim girmeyi

güvenebilirsin
  • başka İnternet kafelerden giriyor benim pcden giremiyorum, sorun nerde bir türlü çıkaramadım, keşke yardımcı olsanız çok makule geçer.

• çerezleri falan temizleyip tekrar dene

C:\Documents and Settings\Kullanıcı adı\Cookies
    ne varsa ne yoksa yok et bu klasördeki

C:\Documents and Settings\Kullanıcı adı\Local Settings\Temporary Internet Files

C:\Documents and Settings\Kullanıcı adı\Local Settings\History

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 28 Temmuz 2009; 22:55:15 >
  • CCleaner ile iyi bir temizlik.
    Reklam, popup engelleyiciler problem çıkarabilir.
    IE7 pek stabli değildi, kaldırıp IE8 kurmanı öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayın Üstadlarım dediklerinizin hepsini yaptım, ama genede üye girişi olmadı, explorer 7 dede girmiyor 8 dede girmiyor, Cleaner ile de temizledim diğer temizlikleride yaptım hatta gelişmiş sekmesinden ayarları sıfırladım nafile giremiyorum, bir tek firefoxla giriyor oda birşey yazamıyorsun,

Bu sorunu Forum Donanım haber çözmezse ssiz değerleri üstadlar çözmezse başkada kimse çözemez, çok arkadaşın bu sorunu var lütfen yardımlarınızı
  • Sorun çözüldü, sebebi sistem saatiymiş,

Pcde köşede saati gösteren yerin üzerine çift tıklayıp çıkan pencereden tarih düzeltip, pc yi yeniden başlatıp üye girişi yapabiliriz.

Emeği geçenlee saygılarımı sunarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.