Şimdi Ara

Mahkeme bitti!(YARGITAY ONADI) TEKNOSA VE FUJITSU (Paramı Aldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
3
Favori
36.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teknosa aleyhine Fujitsu Siemens Amilo Pro V2045 iadesi için açtığım dava bugün bitti. Hakim iade kararı verdi. Şimdi iade etmek için izleyeceğim yol konusunda açıkcası fikrim yok. Bana yardımcı olacak hukuki mevzuatı bilen arkadaş varsa sevinirim. Süreç boyunca yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YUSUFM -- 26 Temmuz 2007; 15:23:22 >

• Ürünün tüm kutuları,poşetleri ve diğer ekipmanları ile birlikte mahkeme kararının aslı ve 1 fotokopisi ile birlikte ürünü Teknosa'lardan birine götürerek müşteri hizmetlerine başvur ve iade talebini ilet sonuç alırsın diye düşünüyorum..
  • teşekkürler. deneyeceğim.
  • Gözün aydın dostum.

Teknosanın bozuk malları ile bu kadar uğraşan bir sen vardın sonunda amacına ulaştın
  • Gözun aydın...
    Tebrik ederim ayrıca azminden otürü seni kutluyorum...
    Herkes senin gibi yaparsa ve firmalara boyun egmezse ister istemez onlarda kendilerine ceki duzen vermek zorunda kalacaklardır...
  • Valla helal olsun hocam bravo yani, benim şahsen hiç kalkışamam böyle şeylere ama iyi bunalmışsın demek ki...
  • hakkını arayan insanlara bir kez daha bravo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek kelime ile bravo diyorum.
  • hepimiz böyle yapabilsek süper ama nerdee. arkadaş tam takdirlik. helal.
  • ne kadar masraf harcadiniz?
  • Kardeş helal...Ama bende merak ettim...Kaça maloldu bu zafer??(İşallah avukat masraflarını felan da onlar öder)
  • Tebrik ederim azmin sonucu adaletin taktiri umarim herkse ornek olur diger davalara ornek teskil eder herkes seninyaptigini yapar
  • harbiden helal olsn takdire şayan

ne kadar süre aldı bu olay, masraflarınıda kaybeden ödüyo diye biliyorum doğrumu
  • helal olsun. tebrik ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: eXpErT_

hakkını arayan insanlara bir kez daha bravo

• quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

quote:

Orjinalden alıntı: eXpErT_

hakkını arayan insanlara bir kez daha bravo

• Hepinize teşekkürler. sorularınıza gelince. Avukat tutmadım dilekçeleri kendim hazırladım, savunmamı kendim yaptım. Pul parası, bilirkişi ücreti, mahkemeye gidiş- gelişler vs. toplam masrafım 200 YTL civarında oldu. Öncelikle etkili bir dilekçe yazdım, mağdur kullanıcılardan şahitler gösterdim ve mahkemede dinlendi. En önemlisi bilirkişi raporu cihazın problemli olduğu yönündeydi. Sonuçta süreç biraz uzadı ama 7 ayda sonuca ulaştım. Şİmdi yasal faizi ile ödediğim 1.849 YTL yi alacağım.
  • Her şeyden önce problemin çözülmesine çok sevindim ve sonuna kadar hakkını araman burada herkese örnek olacak bir davranış kutlarım.Senin gibi insanlar içinde benimde bulunduğum bi çok insana cesaret verecektir tekrardan hayırlı olsun
  • tebrikler.
    darısı HAKKINI ARAYAN tüm mağdurlara...
  • tebrikler arkadaşım gerçekten örnek bir davranış herkes bilsin bunu kimse tüketiciye yanlış yapmasın
    tebrikler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.