Şimdi Ara

Boyner'i Tüketici hakem heyetine şikayet ettim ve kazandım SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    7 ay önce Boyner internet sitesini Tüketici hakem heyetine şikayet etmiştim.
    Sonuç açıklanmış ve kazanmışım.

Olay da şu.Bir ürün aldım ondan sonra kullanmadan geri iade ettim.Paramı 8 TL eksik yatırmışlar.
    Ben de bunun üzerinde bunlarada mail attım 4-5 defa.Hiç birine cevap vermediler.
    Zaten beni sinirlendiren olay da buydu.Bende kalktım gittim şikayet ettim bunları.

Firmadan savunma istemişler.Ona bile cevap vermemiş Boyner.
    Lafa gelince müşteri memnuniyetini kelimesini ağızlarından düşürmezler bunlar.

Yalnız şimdi para nasıl yatacak bilmiyorum.Boyner'in durumdan haberi yok zaten.
    Bundan sonrasının ne olacağını bilen varsa bana yazsın.

Ayrıca metinde yanlışlık var.62.90 TL toplam ücret.Bana 8 TL eksik yattı.54.9 olması lazım.Metinde 57.9 yazmışlar.

İşte karar metni.
    Forumda sorun olduğu için de link olarak veriyorum resimleri.

https://store.donanimhaber.com/9c/1d/2f/9c1d2fca8ded05c44bfac5dc5d84cbdb.jpg

Boyner'i Tüketici hakem heyetine şikayet ettim ve kazandım SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 19 Aralık 2016; 20:22:8 >

• 8 TL için uğraşırlır mı diyenler gelir az sonra
  • 10 lira veriym de konuyu kapat
  • 8 TL için uğraşırlır mı
  • 8 Tl için uğraşılır tabiki de. Parayı yerden topluyorsanız o başka. İnsanlar 8 Tl için 1 saat çalışmak zorunda kalıyorlar.

''2016 saatlik asgari ücret Brüt;
    01.01.2016-31.12 2016 arası 7,32 TL olarak hesaplanır .''
  • Götür mağaza müdürünün önüne at kağıdı
  • bravo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dalga geçenleri takma yaptığın doğru bir şey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    1 saat çalışsa su duruma sarfedilen emekten daha az emek sarfetmis olmaz mı hocam
    Edit:Arkadaş hakkini arayarak dogru olani yapmis ama ne biliyim sanki daha cok ugrasmis gibi ben olsam ugrasmazdim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heat15 -- 22 Aralık 2016; 10:36:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saygı duydum. Hakem heyetinde benim de dosyam var su karar süreleri bu kadar uzun olmasa her sey daha iyi olacak. Ama sabretmis ve basarmissiniz. Tebrikler.
  • TOPLANTIYA KATILANLARIN OY BİRLİĞİYLE KARAR VERİLMİŞTİR '!!!!!!11111!BİR1!!111
    KARAR: adamın 8 tlsini ver
  • Bu para nasıl ödenecek bilgisi olan var mı? Çünkü Boyner'inde haberi yok zaten savunmaya cevap vermemişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Bu para nasıl ödenecek bilgisi olan var mı? Çünkü Boyner'inde haberi yok zaten savunmaya cevap vermemişler.

o parayi odemeyecekler tabiki. sana 8 tl lik bi urun verirler. ciklet fln vb
  • Boyner müşteri hizmetlerine gidip bu durumu söyle. onlara da hakem heyeti sonucu ulaşınca verecekler tabiki. Vermezlerse onlar için daha kötü sonuçları var, hukuki olarak kazanan sensin.
  • 8 TL için uğraşılmaz ama yaptıkları saygısızlıkla uğraşılır

• quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Bu para nasıl ödenecek bilgisi olan var mı? Çünkü Boyner'inde haberi yok zaten savunmaya cevap vermemişler.

Karar onlara da tebliğ edilir, çocuk oyuncağı mı bu yahu? Elinizdeki şey yargı kararına eş.

• İtibar onemli itibar. 8 tlyi gec kim olduklari ciksin ortaya. Morhiponunda bundan farki yok zaten yan kurulusu sanirim.
  • Araştırdım az önce karar karşı tarafa da gidecekmiş. Eğer cevap vermezlerse icraya gidilecekmiş.
    İcra masraflarını da karşı taraf ödüyor

Bu iş bitsin olayı Boyner'in Facebook sayfasına da aktarıcam. Millet görsün bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heat15

1 saat çalışsa su duruma sarfedilen emekten daha az emek sarfetmis olmaz mı hocam
    Edit:Arkadaş hakkini arayarak dogru olani yapmis ama ne biliyim sanki daha cok ugrasmis gibi ben olsam ugrasmazdim sanırım

Olur mu hocam sikayet sureciyle ugrasmak mesela 1 saat garsonluk yapmaktan daha kolaydir. Az veya cok hakkini aramasi en dogru hareket olmus.

• Şimdi o kağıtla icraya gitmen lazım.adamlar kendiliğinden vermez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.