Şimdi Ara

Kia Cerato Koup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
45.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, KIA nın yeni Cerato modeli bir süredir ülkemizde satılıyor.

Otohaber dergisinde, Cerato Koup modelinin geleceğini de okudum.

Biraz araştırdım şık bir otomobil.

Sizlerin görüşleri nedir?

Marka olarak Kia yı çok tanımıyorum.

Kia Cerato Koup

Kia Cerato Koup

Kia Cerato Koup

• Keşke dizeli gelse
  • Geçen hafta Avustralya'dan geldim kısa dönem değişim öğrencisi olarak gitmiştim. Ford, Toyota ve Holden dışında kalan araçlardan en çok gördüğüm buydu ve ben ilk başta Holden'ın bir modeli zannetmiştim çünkü buna çok benzeyen daha kaslı modelleri mevcuttu Holden'ın. Araç çok güzel ve güçlü. Ama orada küçük hacimli motor olmadığı için egzos sesleri gayet hoş:)
  • güzel bir araç lakin Türkiyede satmayacaktır.

• @SethValore
    Araç direksiz mi?Detaylı bir resim yok maalesef.

• Araç direksiz değil fakat ön camlar çerçevesiz. Tam coupe tarzı.

Bir kaç resim daha ekliyorum.

Aracın sitesi de aşağıda

http://www.kia-ceratokoup.com/main.html

Resimler biraz küçük kusura bakmayın.

Kia Cerato Koup

Kia Cerato Koup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Shepard -- 23 Ağustos 2010; 15:27:51 >

• Bence getirmezler ülkemize. Amerikada 2.0 ve 2.4 motorlarla satılıyor diye biliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KİA SORENTO
    8 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben de otohaber in yalancısıyım. Bu haftanın otohaberinde ""71 yeni model" başlığı altında geçiyordu araba.
  • Bence Otohaber'in kesin olmayan haberinden yola çıkmak yerine, Kia ile görüşseniz daha doğru olur.
  • keşe dizeli gelse proceed den daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevenGerrard -- 23 Ağustos 2010; 18:56:27 >
  • bi an honda mı gördüm ne
  • Direksiyon fazla şirin durmuş bence :) Maliyetten kaçmayıp, biraz daha sportif bir şeyler yapılabilirdi düşünüyorum. Üç buçuk kollu değil de, doğru dürüst üç kollu bir direksiyon meselâ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

bi an honda mı gördüm ne

amerikan civic si 'lere cidden bende cok benzettim ama tasarimi hos olmus kemik gibi araba yapmislar...
  • Bugün fuarda inceleme fırsatı buldum aracı, gerçekten harika bir araç tasarlamışlar.Fiyat olarak da 1.6 düz vites 39.000, 1.6 6-otomatik(tiptronik de olabilir görevli otomatik dedi) vitese 43.000tl fiyat söylediler.
  • ben de dün inceledim baktım çok güzel bir araç. 1.6 124hp pro ce'ed'deki motor var. ah o 1.6 dizel bunda da olsa memlekette e92 satmaz.
  • korelıler dıs tasarımda yol almaya basladı,bır de iç tasarımı ıcın dısardan adam kiralasalar iyi olcak
  • Geldiği iyi olmuş.Bu modelin satışlarına bağlı olarak belki honda da zahmet eder civic si yi getirir memlekete.
  • dış tasarımı gayet şık bu aracın.
  • görünüsü gercekten cok güzel kia emin adımlarla ülkemizde ilerliyor yerini almaya basladı başarılar diliyorum terik ediyorum kia yı
  • Arkasını Hiç Beğenmedim..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.