Şimdi Ara

Sandero Stepway - Ford Ecosport - Renault Captur - Nissan Juke (hangisi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Aşağıdaki resimde ayrıntıları da bulunan 4 araçtan hangisini almak daha mantıklı olur? Hepsi ortalama 350K TL bandında.

Not: Şuan sahip olduğum araç Daihatsu Terios 2011 Silver 1.5 otomatik.

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Sandero Stepway - Ford Ecosport - Renault Captur - Nissan Juke (hangisi?)

• Kesinlikle ecosport. Megane sedan yeni kasa dizel otomatiği 3 yıl 110 bin km kullandım. Edc çok kararsız bir şanzıman. Eski kasa capturu test ettim, tok bir arac değil. Juke test ettim, turbo olmayan araçlar eskidi. Cvt ise çok gürültülü. Juke malzeme kalitesi kötü. Daciayi kalite olarak sevmiyorum. Geriye ecopsort kalıyor. Yakıtı bir nebze yüksek olsada juketan farklı değildir. Yol tutuşu güzel, tok ve konforlu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford Ecosport alırdım. Dacia'yı direk elerdim.

• 1.33TCe 155bg - 7 ileri ıslak tip çift kavrama EDC şanzımanlı yeni Captur gayet güzel. şaka makinası gibi bişey.

https://www.youtube.com/watch?v=iiZix4yO7RA&feature=youtu.be

• Bu segmentin varoluş amacini ben bir türlü anlayamadım
    Ne artısı var şimdi bu araçların?
    Genişlik mi yol tutuşu yükseklik mi
    Otomobil desem değil suv desem değil sacma sapan biçimsiz işlevsiz araclar bunlar
    350 bunlara vereceğine git adam akıllı bir hb al keyifle bin bari .Bunlar ne ya

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt

Bende hb araçları anlamıyorum. Çok saçma. Yüksek aracın zevki başka. Bu yüzden tüm dünyada trend bu araçlara. Vw bile aynı segmentte hem tcross hem taigo çıkardı. Hyundai kona ve bayon aynı segment araç. Puma ve ecosport bile aynı mantıkla çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokselelkn

Bende hb araçları anlamıyorum. Çok saçma. Yüksek aracın zevki başka. Bu yüzden tüm dünyada trend bu araçlara. Vw bile aynı segmentte hem tcross hem taigo çıkardı. Hyundai kona ve bayon aynı segment araç. Puma ve ecosport bile aynı mantıkla çıktı.

Bahsettigin araçlar konfor sürüş dinamikleri gibi konularda hb arac karsisinda ancak nal toplar.Tasarimlari da rezalet zaten .Haricinde bagaj genişlik gibi bir artısı da yoksa ne diye bu kutudan bozma saçmalıklar alınır ki .Yerden yüksek demişsin o bağlamda da fark yok .

Bu araçların modası da çabuk geçiyor. Opel meriva vardı bi aralar adını soran yok .

C suv olur hadi anlaşılır. Neyse siz begenmissiniz alın.

Benim oyum ford ecospoorta değil pumaya olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 31 Mart 2022; 8:58:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NİSSAN Qashqai
    18 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.