Şimdi Ara

Ford Kuga seat ateca honda crv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar ben 2019 ve üzeri SUV bakıyorum disel hem fiyat hem performans bakımında bana yardımcı olursanız sevinirim sizce hangisi alınmalı iyi ve kötü yönleri nelerdir fiyatı daha cazip geldiğinden ve kokpit duruşu bakimindan ateca daha sıcak bana ama sizin değerlendirmeniz ne olur teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam Ateca boyut olarak ikisinden de küçük. Hele CRV ile yan yana durunca. Kuga'dan da küçük bayağı. Mesela Ateca bir alt sınıf olan Peugeot 2008 ile çok benzer toplam uzunlukları.


    Iç tasarım göreceli tabi, ama biraz eski kasa Leondan ayrişamamiş olması, yüzünün eskimesi, aşırı sert olması vs derken tutmadı zaten fazla. Ayrıca kuru kavrama DSG şanzıman da cabası.


    Saydıklarınız arasından Benim ilk tercihim CRV olurdu net. Iki Ateca ve Kuga arasından bakardım.


    Bunlara ek olarak ise 3008 mesela, Ateca'dan her yönüyle daha iyi bir araba. Muhtemen kokpiti de hemen hemen herkese daha güzel gözükür. Tucson & Sportage ikilisi de seçenek olabilir. Özetle Ateca'nin sanki C SUV listesinde işi çok zor hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 dizel otomatik Sportage alın geçin hocam. Elegance paketten itibaren donanım iyi. 2019 senesinden itibaren makyajlı kasa cıktı, öncesinde dizel yoktu makyajsız modelde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.