Şimdi Ara

3008 1.2 hibrit yakıt tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3008 1.2 hibrit araç kullanip gerçek yakıt değerini paylaşabilecek var mı araçla ilgileniyorum ama yakıt tüketimi yüksek diyen var kullanan varsa paylaşabilirmi

• Abimde var hibrit gt modeli 10 litre dolaylarında 9.8 9.9 gibi yakıta dikkat etmeden kullanıyor. Hibrit bir araca göre bence fazla. Performansından memnun ama yakıtı fazla.

• Akyol4646 kullanıcısına yanıt

Hybrid bir araç için baya yüksek değerler... Aklımda olan bir araç, bu değerler düşündürdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Hybrid bir araç için baya yüksek değerler... Aklımda olan bir araç, bu değerler düşündürdü.

mild hibrid herhalde? tam hibrid bu tüketimde olamaz

• Yalın Gülmez testi 7 karma demişti sanırım oradan bir bakın,
  • Önceki kasanın 2024 model 1.2 hybrid gt'sine sahibim. Araç ankara içersinide 6 civarlarında yakıyor. Trafik yoğunluğuna, hava sıcaklığına göre değişmekle beraber maksimum 6.5 görüyor. Uzun dönem ortalamam 6.3 litre şu an. İçerisinde 2 tane uzun yol, full şehir içi trafik her şey var. Aracın olayı mild hybrid olmasına rağmen elektrik ile gidebiliyor olmasında. Gaz pedalına nasıl ne kadar dokunacağınız çözerseneniz elektrikle baya bir hareket ettirebiliyorsunuz aracı. Ben severek kullanıyorum. Farklı bir deneyim açıkcası. 6.7 olan tüketim yokuş yukarı+yağmurlu bol trafikli bir gün. 3 ve 2.4 olanlar yokuş aşağı ve düz yol. 4.6 ise ortalama trafik ve düz yol tüketimi.

• Bu hibritler çakma/hafif hibrit, o nedenle ful bir hibrit (toyota ya da honda) tüketimi beklememek lazım. Benzeri bende var (c200) sıkışık trafikte 12 litre rahat tüketiyor, oysa ki bir corolla cross ya da hrv olsa 4-5 litrelerde gezinirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 30 Kasım 2024; 10:8:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3008 1.2 hibrit yakıt tüketimi
  • Engin Cann kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, baya bilgilendirici bir paylaşım oldu.

Bende 2017 1.6bluehdi var. Yeni kasa 3008'i hiç beğenmedim. Benim de aklımda 2023-24 model eski kasa 1.2 Hybrid GT var.

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt

Hocam ben 2020,2022,2023 model yılları dahil olmak üzere 3 adet 1.5 bluehdi 3008e sahip oldum. İnanın hiçbirini aramıyorum. Yeni motorla birlikte cidden güzel olmuş bu araçlar. Sık uzun yol yapan biri değilseniz tavsiyemdir. Sık uzun yol yapan birisi için dizel hala daha mantıklı geliyor bana.

• O…nun evladı dolandırıp kaçınca seni bulamayacak mıyız elbet bulacağım seni
  • Bu arkadaş dolandırıcı,Forumdan engellenmeli,elimde birsürü ss var ilk işim bu işin peşine gitmek olcak,kendine çok güveniyor

• Akyol4646 kullanıcısına yanıt

mil hibrit sanırım

tam hibrit daha az yakar

• veronx28 V kullanıcısına yanıt
    Mavi kodu satıyorum dedi para gönderdik tabi ki kod sıfır tl çıktı. Ben ustayım diyor yurtdışına kaçacKmış o yüzden bulamazmışız özelden yazarsanız haberleşelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.