Şimdi Ara

Kia Cerato Koup (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
1
Favori
45.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    her yerinden kalite akıyor.
    10 numara
  • Umarım gelir manuel vitesle tadından yenmez.Fiyatıda gayet uygun.Bakılacaklar listesinde.Birden en üste çıktı.
  • Arkadaşlar konuyu güncel tutabilirsek bu araca ilgisi olanlarla paylaşımlar yaparız.

Kia Cerato Koup

Kia Cerato Koup

Kia Cerato Koup

• İyi bakalım bencede güncel tutalım.Belki kia dan birileri denk gelir de.Hemen getirirler aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

İyi bakalım bencede güncel tutalım.Belki kia dan birileri denk gelir de.Hemen getirirler aracı.

sanırım kia nın yeni tasarım anlayışı bu çekik farlar ızgarası da farlara kadar çekilmiş ama güzel duruyor bu arada höparlörün kırmızı şekilde yanıp sönmesini beğendim
  • Bir coupe araca göre bagaj hacmi de gayet başarılı olmuş. Babamla sandalyeyi denemiştik girer mi girmez mi diye rahatlıkla sığdı. Tek sorun bana göre ailece ya da arkadaşlarla gezmeye niyetlenildiğinde arkada diz mesafesinden dolayı sıkıntı yaşanabilir. Hoparlörlerin etrafındaki kırmızı ışıklandırma çok hoş bir hava katmış araç içine. Çerçevesiz kapılar görüntü olarak hoş ama yağmur damlalarını içeri alırsa kötü sonuçlar çıkabilir meydana. Saygılar.
  • ankarada fazla göremedim ceratonun yeni modellerini.. ama çok güzel bi araç.. param olsa ve sıfır alma düşüncem olsa hiç düşünmez alırdım.. kısmetse 2 sene sonra alırım bende
  • Işıklandırmalar gerçekten hoş olmuş.Ama merak ediyorumda araç kırmızı olduğu için mi yoksa hepsinde aynı teyp ekranının renginden dolayımı.Büyük ihtimalle bütün renklerde kırmızıdır.
  • Neden 2 sene sonra.Auto show u mu beklicen yeni modeller için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Işıklandırmalar gerçekten hoş olmuş.Ama merak ediyorumda araç kırmızı olduğu için mi yoksa hepsinde aynı teyp ekranının renginden dolayımı.Büyük ihtimalle bütün renklerde kırmızıdır.

İnternetteki videolarda gördüğüm kadarıyla diğer renklerdede hoparlörlerin etrafındaki ışıklandırma kırmızı.
  • yanlış anladın.. sıfır otomobil alma düşüncem olmaması ne demek? 2 yıl sonra hem param olacak kısmetse hem araba ikinci el olacak hemde alım gücüm olacak..
  • Tamam yani niye kızıyorsun ki.Şaka yaptım.
  • Küçük bir inceleme videosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seco917 -- 2 Kasım 2010; 0:04:04 >
  • Pek fazla ilgi çekmedi heralde bu araç 4 kapılısı ve pro ceed varken.
  • bu da koup R...

Kia Cerato Koup

Kia Cerato Koup
  • Teşekkürler paylaşım için. Gerçekten mükemmel bir tasarım.
  • R paket süpermiş de, bu araç Türkiye'de satılmaya ne zaman başlanacak acaba? Fuarda neye göre fiyat veriyorlar ki, getirildi mi tamamen ülkemize?
  • Kia nın internetteki sitesinde gözükmüyor ne araç ne de fiyat. Fuarda neye göre fiyat verdiklerini bende merak ediyorum. R paketin ülkemize geleceğini sanmıyorum, gelirse çok çok güzel olur.
  • bu da koup için yapılmış beş parçadan oluşan body kit
    jantlar 18" lik

Kia Cerato Koup

Kia Cerato Koup

Kia Cerato Koup

• Ben çok beğendim arabayı, sade bir coupe tasarım.

Gerçekten eski Civic Si i hatırlatıyor ama onu da çok beğenirdim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.