A3 Cabrio, cascada cla passat cc kafalar karışık
Arkadaşlar merhaba uzun yıllar sonra foruma konu açıyorum umarım herkes iyidir.
Yaklaşık 2 yıl önce bozulan ekonomik durumumu yeni yeni toparlamaya başladım, bir araba arayışı içerisindeyim hem egzotik hem piyasası olan hem az yakan vs vs.
Eski model 4.2 supercharged range roverdan girdim passat cc, cla, işte 2011 c180 coupe 320CD gibi birçok seçeneğe baktım yaklaşık 300 bin gibi bir bütçem var. Üstüne çıkamıyorum öncelikle onu söylemeliyim 320 dahi çok çok zor çıkacağım rakamlar
Şimdi bir yandan çerçevesiz tasarım coupe tipli araçları seviyorum cabrio ya da çok açığım aslında opel cascada var bir tane 38000 km de full opsiyonlu 280 lira gibi bırakıyorlar hatasız boyasız o çok aklımı çeliyor, opele de eskiden bir yatkınlığımız olduğu için fakat o paraya alacağım cascada ile ileride satış ve piyasa düşmesi kaygısı kafamı kurcalıyor aslında araç bana çok uygun ama bu sorunun cevabını bulamadım.
diğer seçeneklerin tamamının piyasası var örneğin a3 cabrio sonuçta bir audi ama çok sıradan ve çok küçük bir araç gibi geliyor bana 188 boyla 95 km bir adamım kendime yakıştıramadım. Diğer passat cc cla c180 ve 320CD nin piyasaları belli ama sıfır ayarında araç bulmak hem mümkün değil hem çok pahalı hemde asıl gönlümden geçen cascada dan bence daha heyecansız araçlar.
Zamanında 2009 astra TT cabrio aracım vardı 1.6T 180 hp güç olarak çok yeterliydi zaten cabrio araçla hız yapacak biri değilim yalnızca ara hızlanmalara meraklıyım.
Konuyu şöyle toparlayayım cascada almak istiyorum araç 38k km de boyasız hatasız full opsiyon renk tente herşey bana uygun fakat bu aracı temiz muhafaza edip birkaç yıl sonra fazla zarar etmeden satar mıyım? yoksa bu paraya almak intihar olur elde kalır gidip başka araç düşün mü dersiniz?
eski zamanlarda hiç piyasa kaygım yoktu ama araç ucuzdu artık ne yazık ki ev paraları verdiğimiz araçlarda bende piyasa düşünmek zorundayım.
değerli yorumlarınızı bekliyorum
Focus 2 Sony ses sistemi gibi bir sistem nasıl kurulur?
|
Şık Chrono akıllı saat önerisi olan var mı?
|
Hp elite x3 alınır mı? (en güçlü windows telefon)
|
Blackberry 10 Wipe işlemi temiz kurulum
|
|
Dikiz aynasının altındaki mandal ne işe yarar?
|
2014 Transit connect ne zaman gelecek?
|
Tavan kaplama en uygun ne kadardır?
|
MOVED: İstop etme İstetme :)
|
2009 Opel Insignia Turbo Cosmo 180 Hp Navigation+Sunroof+Leather
2010 Ford Focus Titanium TDCI 109 Ps 2010 Ford Fiesta Trend TDCI 68 PS 1995 Opel Calibra Turbo 4x4 C20let Getrag 297 HP Dyno (chip+filtre+turbo+katalizör iptali...) |
2009 Opel Insignia Turbo Cosmo 180 Hp Navigation 2010 Ford Focus Titanium TDCI 109 Ps 2010 Ford Fiesta Trend TDCI 68 PS 1995 Opel Calibra Turbo 4x4 C20let Getrag 297 HP Dyno Blackberry Bold Beyaz Sony Ericsson Xperia X2 (vulcan silver) |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.496
İkinci El Bölümü Mesajları: 254
Konularının görüntülenme sayısı: 55.966 (Bu ay: 782)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası