Şimdi Ara

Jahrein İfşaladı: İmamoğlu'ndan Milyon Yolsuzluk (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
13.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kiymetli kardeslerim jahrein konuda haksiz fakat avantasiz bir is daha ben gormedim once sistem olacak sistem gelmesi lazim Tayyip Bey guvenilrligini kaybetti diye bir baskasi gelince yuzde yuz guvenemeyiz butun sistem degismeli denetlenmeli boyle isler yoksa olmaya devam eder mutlaka avanta isler var olmamasi icin sistem gerekli agir yaptirimlar gerekli rahmetli Kadir topbas neler yapti neler neden ses cikmadi cunku sistem yok tek suclu CB olarak goruluyor boyle gitmez biz gencler olarak sisteme karsi cikmaliyiz jahrein mahreyinle degil kisiden bagimsiz bir duzen sistem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul nimet nimet :)
    Hırsızlığı savunup Oy veren koyunlar oldukça daha çok çalıp çırpacak bu eko.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asıl Mansur'a bakın siz. Bu kadar övülmesinin sebebi oldu. Şovmen diyordum da itiraz ediliyordu. PR makinesi Mansur. Vakıf müdürü Mansur. Popülist Mansur.


    Jahrein ⚙️twitter
    “Aramızda kalsın abi bu konuyu daha fazla deşerim ama linç limitimi aştım. Ama what the fuk is this who the hell is this? ahahahah”
    https://twitter.com/jahreindota/status/1503840136219480077

    Sonra bin asgari ücretlinin sırtına. Çiftçiye mazot desteği diye belediye bütçesinden yardım et ama toplu taşımaya 3 ayda %100 üzerinde zam getir. 3.50 olan tam bilet fiyatları 6.50 olsun. İstanbul'u geçtik. Yakında İzmir'i de geçeriz. Öhoculara ve dolmuşçulara teslim ol. Ankara'da belediye otobüsleri bile mazotla çalışmazken mazotu bahane edip zam yap. Chp de Akp den farklı değil. İkisi de aynı zihniyette hareket ediyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 17 Mart 2022; 15:12:41 >




  • TheGameMasTeR kullanıcısına yanıt

    Aklını çok güzel kullanıyorsun 10 iq esprilerle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu kıbrisli jahrein ini cimer e bol bol şikayet edin arkadaşlar. çoluğun cocugun parasını alarak akşama kadar evinde pc başında göbeğini devirip yatan bu tip zamanında Türk halkıyla polonya da yaşarken de dalga geciyordu hala dalga geciyor. kücük görüyor.

  • cümlesindeki kelimeler bi kere itici.. yok dedem yok twitsel yok marjinal takılma çabaları

    jahreinin olayı ne ki? dümdüz alakasız bi tip, piyasaya ilk çıktığı zamandan beri aynı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru yanlış detaylı anlamadığım konuda herkes gibi siyaset yapmam ki bütün ihale tartışmalarında aklıma hep herkesin aynı işleme değer biçip en uygun teklif veren kazanıyor mantık basit hep alt firmaya şu fiyata yaptırmışlar vs. lafı dönüyor madem bu firma o kadar para kazanacak ihaleye giren diğer firma ben yarı yarıya kırışacağıma %40'ını ben alayım yattığım yerden diğer firma kazanmasın diye düşünmez mi ihalenin amacı bu zaten rekabet oluşturmak kısaca anlatmak istediğim şey şu bu zamana kadar akp hep eleştirildi bugün CHP yapınca mı savunuluyor bu sistem anlamadım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milleti, gerizekalı ergen takipçileriyle karıştırmış. Git kumda oyna.

  • iCrush kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım ihalenin ilk verildiği şirket belediyenin kendi şirketi zaten.


    Kanunen iş tanımı yapılıyor, bedel belirleniyor. Belediye kendi şirketine ihale ediyor. Belediyenin şirketi yapabileceği işleri yapıyor kalanları açık ihale ile başka firmalara veriyor. Fiyat farkının sebebi işlerin yarısını belediyenin yapması zaten. Yani aradaki fark karşılığı iş yapılmış, kalemler farklı. Bedelden düşüğe maledilirse ise fark belediyenin kasasına gidiyor.


    Şu olayda en ufak bir sıkıntı yok. Zira kanun bunu emrediyor. Belediye bu şekilde yapmak zorunda ve kanunda doğru ha küçük firmalar korunuyor bu sayede.


    Açık ihale olduğu sürece her şey doğru.

    Akp'nin meselesi pazarlıkla açık olmayan ihale ile büyük işi tek şirkete vermesi onlarında taşerona daha ucuza yaptırması.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 17 Mart 2022; 20:0:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika'da is yapiyoruz. $350 milyon dolara aldigimiz bir isi toplam 320 milyon dolara 32 farkli taşerona verdik, ana yüklenici biziz, proje yönetimini bizzat ben yapıyorum.


    şimdi burda nasıl bir usülsüzlük varmış Jahren bir anlatsın bakalım. 8 milyar insanın yemin ediyorum 7.9 milyarı Jelibon ya!

  • Belediyeler rant ve para aklama merkezidir. İhalelerde sıkıntı yok. Hemen hemen her ihale ve hakedişleri sayıştay denetiminden geçer.


    Sıkıntı bunların İmamoğlu çevresi abiler kardeşler arasında cofcoflanması.  

  • palamutix P kullanıcısına yanıt

    Avrupa da ve Amerika da aynı sistem var zaten de sana daha fazla laf anlatmaya niyetim yok benim.bu sebeple kısı geçicem


    değiştirin edin vs.. boş laflar bunlar. göster telefonunu diyen dayılar gibisin. anlatıyoruz anlamıyorsun.


    Tekrar ve kısa bir şekilde yazıyorum. açık ihale olduğu sürece gizleyecek bir şey yoktur. çünkü ihale bedeli açıkça gösterilir . gene yazayım kardeşim! ihaleyi diyelim en ucuz fiyatı verene vermedin . o zaman ihaleyi alamayan firma "ihale iptal davası" açar. ihale şartları yeniden oluşturulur anladın ?


    yok avrupanın noel bayramını kopyalamak ? nerelere çekiyorsun sen konuyu? bu şey demek resmen " abi benim bu konularda bilgim yok girip 2 saçmalayıp çıkayım" demek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 17 Mart 2022; 23:1:12 >
  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

    Yazdıklarım geçerlidir daha cevap vermene gerek yoktur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıncı017 A kullanıcısına yanıt

    ihaleler ve hakedişler yapılırken değil, bir sonraki yıl yapılan denetimlerde Sayıştay bakar. ihale 2021in sonlarında yapılmış, Sayıştay raporunda yer almaz henüz

  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt

    İmamoğlu beylikdüzü'nde büyük işler başarmamış mıydı?

    O var etmiş orayı, öyle diyorlar 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cellestin C kullanıcısına yanıt

    Sen akpli değil miydin?  


    Konuda da akpliler laf etmeye gelmiş. Komik olmuş.

  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt

    Müslümanlığa göre devletin itibarı Müslümanların Emiri Ömer'in yamalı hırkası mı yoksa Muaviye'nin sarayı mı?


    Hele soruya cevap ver, yada vereme dinini anlayalım. Sonra tartışırız.


    Eğitimde size dinin, milliyetçiliğin arkasına sığının/kullanın dediler. Senin de aklına o geldi, hemen uyguladın.

  • ugarb kullanıcısına yanıt

    Müteahhit olarak bir dünya sitesi var, onlarla var olduysa olabilir. 10 yıllık akp projesi olan yeşil vadi onun döneminde bitti. Hadi o neyse de kültür merkezini yıkıp yeniden yapsa daha ucuza mal edebilecekken içeriğinde hiçbir yenilik yapmadan, tiyatro sahnesini büyütmeden harcanan parayı görünce bitti benim için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Kaçamak cevap, absürt soru. İslâm'ın adaleti Kur'an hükümleridir. Halife Hz. Ömer'in adaleti bir temsildir.


    Müslüman tabii ki zengin olmalı, sözü geçmelidir.


    Hâlâ eğitim diye saçmalıyorsun. Ne eğitimi kardeş!! Bana bi açıkla bakalım!? Bir daha saçmalarsan dikkate alıp cevap vermeyeceğimi bil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt

    Hristiyanlıkta zina, içki, yalan, hırsızlık, iftira, adam öldürme kısacası alayı senin dinin gibi günah. Hatta pek çok konuda İncil'de daha sert ifadeler var. Peki İslam ile farkı ne? Niye İslam gönderilmiş? Hristiyanlar Hz.İsa'ya "Tanrının oğlu" diyor (Şirk, ana sebep, İslam'ın temeli, İslam'ın direği) İkinci sebep bu mevzu. Ne diyor Muaviye saray için "Ben Hristiyan şehirlerini gezdim. Koca koca saray dikmişler. Benim halife (Senin halifen yani) olarak bir görevim de insanları Müslüman yapmak. Onlar gibi saray inşa etmeden bunu yapamayız" Peygamberimiz bilmiyor. 1.Emir bilmiyor, ikinci Emir bilmiyor... Zaten adalet ne alaka, servetini Allah yolunda harcamak, zekat vermek, sadaka vermek, itibarda (Orta Çağ'da papalığın yaptığı gibi, İslam'ın ikinci inme nedeni de insanları bu zulümden kurtarmak) değil hayırda yarışmak ne alaka?


    Yahu arkadaş binlerce yıl önceyi bırakalım. Bizim gazeteciler Erbakan Hoca ile Libya'ya gitmiş. Gittikleri yer çöl, bizimkiler sıcağa dayanamıyor tabi ki. Kaddafi'ye soruyorlar, niye klima yok? Kaddafi şehri gösterip cevap veriyor, en son buraya takılacak. Hatırladın mı Kaddafi'yi? Hani İzmir'den Nato uçakları kalkmıştı...


    Trol eğitimi, ne eğitimi? Eğim mi veriyorsun? Eğitim aldın demem mi zoruna gitti? Ha sana açıkça söyleyeyim hiçbir sıradan AKP seçmeni böyle yazım kurallarına uygun yazamaz. O kadar becerisi olan adam zaten AKP'yi savunmaz.


    Neyse soru açık. Başka türlü sorayım. Peygamberimizin hayatı ortada. Kısaca ne deniyor, bir hurmayla orucunu açıyor, yattığı yatakta izi çıkıyor vs. vs. vs. Muaviye'nin yaşadığı hayat ta belli. Hangisi doğru? Müslümanlıktan falan bahsediyordun. CHP Müslümanları gönderecekmiş. Öyle bir şey yokta CHP gelirse Nato'dan çıkabilir. Bakalım İsrail ne yapacak o zaman?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 18 Mart 2022; 3:52:14 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.