Yarbay
12 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 287 (Bu ay: 0)
Gönderileri

merhaba, askercell kullanıcısıyım. hattımı 'Rahat Gülümseten 25GB Paketi' ne geçirebilir miyim?

turkcell de çalışan birisini bulsam şubeye gitmeden tarifemi değiştirebilir mi?

askerde olduğum için uzaktan halletmem gerekiyor işleri

selam

savcılık hakkımda işlemlerimi takip etmediğim için suç duyurusunda bulunmuş ve istanbuldaki ikametgah adresime 2 defa polis gitmiş

izmir-çeşme polis karakolundan aramışlar, tekrar bende onları aradım ve izmirde olduğumu, dosyamı buradaki polis karakoluna yollamalarını istedim

şimdi tekrar çeşme, istanbul ve yakınımdaki karakolları arıyorum, adıma dair bişey çıkmıyor

e devletten gelen bildirim falan yok.. ne yapmam gerek? direkt en yakın polis karakoluna gideyim diyorum ama önceden arayıp sorduğumda dediğim gibi adıma dair bişey çıkmıyor

merhaba

geçen hafta tt altyapı sorgudan adresimi sorgulattım ve 'altyapınız olmadığı için hizmet veremiyoruz' uyarısı aldım ama aynı evde 2 sene önce internet kullanıyodum.

neyse tt genel müdürlüğüne gittim dilekçe vermek için, ordaki kişi 'saha keşfi yapılacak, bi kaç güne geri dönüş olur size' dedi

ve nitekim 2 gün önce hem sms hem de aradılar 'altyapınız uygundur, tekrar başvurmak ister misiniz?' diyerek, hemen başvurdum

az önce elemanlar geldi herşeyi yaptık, kabloyu falan güzelce çektiler, sözleşme formunu dolduruyoduk

port için saha dolabının yanındaki arkadaşı aradı, onlarda 3. bi kişiyi aradılar

o kişi 'orda port yok maalesef' gibi bişey söyledi ve benim işim yarım kaldı.. herşey iptal

adresimi sorgulattığımda hala hipernet alabilirsiniz diyor bana

önerileriniz var mıdır? ne olmuş olabilir de 2 gün önce başvurun deyip, başvuru günü yine port yok derler

selam, sadece masaüstü işlemlerin halledileceği, online ders verilecek 4 bin küsür liraya kadar notebook arıyorum

yardımcı olur musunuz?

şunu yakaladım trendyol da ama emin olamadım

https://www.trendyol.com/asus/d509da-br211-ryzen3-3200u-2-6-ghz-4gb-256gb-ssd-15-6-fredos-p-34371687?boutiqueId=545907&merchantId=105369

türkiyenin en hızlı ve en düşük ping değerli internet servis sağlayıcısı turknet, dengesizlik konusunda her zaman en iyisi

resimde görüldüğü gibi, 1.6mbps indirme hızım ve 22.58 mbps gönderme hızım var

sokağa çıkma yasağı günü akşam 20.00 dan sonra özellikle lag/loss olayı çok oluyor

bölgede bi internet havuzu var ve yoğunluk olduğu zaman otomatik olarak hız kaybı yaşıyorum ve internet değerlerim düşüyor

normalde ping 10-18 arası ve indirme hızım 50-55mbit arası

ara sıra kopmaları, dsl ışığının birden bire gitmesini falan hesaba katmıyorum

TurkNET: yine aynı
selam millet
baska bi fotografa, sadece suratimin replace edilmesini isteyecegim bi photoshop islemim var
yapabilecek bi arkasas varsa pm atar mi
5 premiumlu arkadasiz, premium maclarina 5 kisi girilmiyor mu?
maci aratirken 'grubunuz bu siralama icin cok kalabaliktir' diyor ve max 3 kisi girebiliyoruz
merhaba

1 hafta kadar once online olarak sacma guzel 10 paketine basvurdum numara tasima araciligiyla ve taahhutsuz+ekstra 2 gb kampanyasi varmis

neyse hattimi subeden almak istiyorum demistim ve gittim subeye
bana onaylamadiklarini ve sifirdan islem yapacaklarini soylediler
tufaya dustuk yaptik 12 ay taahhut imzaladik ve hicbi kampanyadan yararlanamadim

bu olay dun(03.09.2019) oluyor ve bugun sabah 10 da aktiflesmis hattim

ozet olarak sorum su; hattim aktif olduktan sonra ki ilk 15 gun ya da 1 ay icerisinde ilk ay faturasini odeyip herhangi bi cayma bedeli olmadan iptal edebiliyor muyum?
btk ya falan sikayette bulundum ama 10 is gunu icerisinde doneriz diyor bekletmek istemiyorum
arkadaşlar şu videoda skadada 27. saniyeden sonra olan olayı nasıl yapabiliriz ya da detailste?
laglı değil de, direkt anında değişen rakamlar

en son nighthold/tomb of sargerastan kalmayım. brust ve stabil zamanlarında oynuyodum karakterin
3-4 gün önce başladım set itemlarını falan aldım da, sizce eye beam dh zevkli mi?
yeni patchte fel rush ve vangeful retreate dönecek falan diyolar doğru mudur bu? yani 1-1 e döndüreceklermiş talentleri, şaka falan dimi?
bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Mobil cihaz
iPhone
Takım
Fenerbahçe
LOL
Lee Sin
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.290
İkinci El Bölümü Mesajları: 75
Konularının görüntülenme sayısı: 81.180 (Bu ay: 637)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8.365 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.