H

Yüzbaşı
25 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 153 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Bu bilgisayar niye ucuz beyler

yurt disindayim fiyata takilmayin bunun gibi urunler 100.000 pesoyu gecik zaten ryzen ve intel islemci bu kadar mi farkediyor farklari nelerdir bilgilendirirseniz sevinirim ..

hangi ekran kartini alirsam bu sistemde cyberpunk ve hogwarts legacy oynuyabilirim saygılarimla

powersupply 500W

MSİ MSI B250M PRO-VD Intel B250 Chipset 2400MHz

DDR4 Soket 1151 mATX Anak

Intel Kaby Lake Core i3 7100 3.9GHz 3MB Cache

LGA1151 İşlemci

TeamT-Force Vulcan 8GB DDR4 2400MHz Ram

SSD 256 gb dandirik james donkey normalde ana sistemde gtx 1050 vardi ama pandemi oncesi satmistim controlu kasinda gururuma yedirememistim

arkadaşlar 3050 hediye gelme durumu var bu sisteme diyelim ki koydum ne olur en kotu 😁

MSİ MSI B250M PRO-VD Intel B250 Chipset 2400MHz

DDR4 Soket 1151 mATX Anak

Intel Kaby Lake Core i3 7100 3.9GHz 3MB Cache

LGA1151 İşlemci

18 1 407,68 407,68

30 HBV000003YLUB

TeamT-Force Vulcan 8GB DDR4 2400MHz Ram

SSD 128gb

birde powersupply onerirseniz sevinirim diyelim 3050yi ben kutuyu acmadan sattim ne alayim yada bu sisteme

Beyler su sistemde bir bilgisayarim var ;

Msi b250m provd

ddr4 soket

intel kaby lake core i3 7100 3.9 ghz 3mb cache

team t forve vulcan 8gb4 2400 mhz ram

ssd 256 gb

psu 500w

bunlara ek fifa 23 gibi bir oyunu oynayabilecegim ekran karti onerebilirmisiniz yada bu sistemi nasil canlandirabiliriz yada cop mu direk :)

Flash belleğimden sildiğim dosya ve klasörler çıkarıp takınca aynen geri geliyor. İçine attığım dosya ve klasörler çıkarıp takınca geri siliniyor. Flash bellek deep freezele gibi bir durumda. Her türlü format aracı denedim işe yaramıyor. Çıkarıp takınca içindekiler aynen duruyor. Lütfen yardım edin. Dosya silerken veya atarken hata vermiyor. Windows ile biçimlendirirken hata veriyor. Bazı usb format araçarında hata almadan biçimleniyor sonra içindeki dosyalar geri geliyor. İçerisinde 2.6 GB döküman var ne artıyor ne azalıyor. Format için ubuntu üzerinden denedim yine sonuç alamadım. Dosya biçimi ntfs. chkdsk komutu ile taratıyorum hata yok. Herşey normal gözüküyor ama hiçbir şekilde ne format atılıyor ne de dosya eklenebiliyor

her turlu virus temizleme cmdden gizli dosya vs islemleri yapildi .. icindeki dosyalar calisiyor videolar izlenebiliyor
arkadaslar yazarken bile bunaliyorum ama anlatayim .. temelde sorunum ekran kartimla windowsu yukluyorum aciliyor harika oynuyorum tekrar baslattigimda bir hata oluyor kapaniyor acilirken artik windows ekranina gelmiyordu .. fakat biostan onboarda gectigimde sorunsuz kullanabiliyorum .. ekran kartini servise verdimekran kartinda problem gozukmemis eve geldim actim super oynadim yeniden baslattigimda yine windoewta kaldi .. tamam ekran kartinda sorun yok ama onboardda windows aciliyor harika sekilde .. yine format attim windowstada problem yok .. guc kaynagi cok yeni degiatirmistim 500 w .. gtx 1050 guc girissiz anakart msi b250 suan sorunu bulamadim pci alotunda problem olsa pcyi hic kapatmaz isemndogru calistigi zamanbhic problem yok fps dusmesi bile yok cildirdim acaba nedir problem bilgisarciya versem problemsiz actim dicek gerin gondericek biliyorum bu arada monitoru vgi hdmi cevirici kullaniyoerum fakat ondada bir sorun yok zaten
Arkadaşlar ocağınıza düştüm .. GTX 1050 ekran kartım var pc açılırken windows ekranında donuyor .. ddu driver kaldırıcıyla ekran kartını kaldırdığımda yada ekran kartını söküp vga onboard ile açtığımda ise sorun yok . Fakat fakat ekran kartını sonraki gün takıp güncel sürüme yükseltip açtığımda ise Yüksek grafikli oyunları sorunsuz oynuyorum .pcyi kapatıyorum açarken yine takılıyor aynı sorun bu döngü ile devam ettim bazende ekran kartı güncellerken siyah ekranda kalıyor : ) bu hareketler neden ekran kartı arızalı diyelim pc kapatmadığım sürece 1 2 hafta yada daha fazladan bahsediyorum hiç sorun çıkarmadan yüksek grafikli oyunları çalıştırabiliyorum kapandığında yada yeniden başladığında pcyi açmak mümkün değil ..
Arkadaşlar ocağınıza düştüm .. GTX 1050 ekran kartım var pc açılırken windows ekranında donuyor .. ddu driver kaldırıcıyla ekran kartını kaldırdığımda yada ekran kartını söküp vga onboard ile açtığımda ise sorun yok . Fakat fakat ekran kartını sonraki gün takıp güncel sürüme yükseltip açtığımda ise Yüksek grafikli oyunları sorunsuz oynuyorum .pcyi kapatıyorum açarken yine takılıyor aynı sorun bu döngü ile devam ettim bazende ekran kartı güncellerken siyah ekranda kalıyor : ) bu hareketler neden ekran kartı arızalı diyelim pc kapatmadığım sürece 1 2 hafta yada daha fazladan bahsediyorum hiç sorun çıkarmadan yüksek grafikli oyunları çalıştırabiliyorum kapandığında yada yeniden başladığında pcyi açmak mümkün değil ..
Arkadaslar iphone ve ipadim var 2 cihazdada ucretli satin aldigim bir programi ayni anda kullanabiliyorum indirmek istedigimde ucret cikmiyor 1 tanesinden satin alinca diger cihazda ucretsiz indiriyorum ama super mario run icin kafam karisti oyun fiyati 26 tl ama oyun ici satin alim gibi satin aliyorsunuz indirirken herkese ucretsiz .. simdi iphonedan satin alinca ipadimde oyun otomatik olarak satin almis gibi bolumler acilacak mi ?
Arkadaşlar apple tv 3 cihazım var ipadden oyun miroring yaptığımda oyun akıcı değil donuyor gibi hertzle ilgili sanırım gözü yoruyor ağır gidiyor görüntü yüksek kaliteli bir video açsam miroringte aynı şekilde ama itunesta hd film alınca takır takır çalıştırıyor . benim full hd media playerim var ordan 1080 p video açtığımdada aynı şekilde kare kareydi sonra ayarlardan hertzi değiştirdim düzgün oynatmaya başladı bunun bi ayarı yok mu siz apple tvde nasıl oynuyorsunuz oyunları akıcı mı görüntü nasıl benim bu sorunu nasıl çözeriz
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 953
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 4.503 (Bu ay: 169)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 150 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.