Yarbay
03 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 830 (Bu ay: 4)
Gönderileri

Silinebilir

bluetooth alıcısıyla pc'ye xbox one s kolunu pc'ye bağladım. fifa'da hiç hareketlilik yok. oyun kolu görmüyor. bir ayarı mı var acaba bilen anlatabilir mi?

GAMEPAD TESTİ
nba 2k20,ac odyssey, gears 5'de çalışıyor!!

yardım lütfen.

------
İlk önce xbox360 emulatör diye bir program denedim. Oyun kolu görmeye başladı ama sürekli bir tuşa basılmış gibi hareket ediyordu.

Sonrasında xinput1_3.dll dosyasını, xinput1_4.dll olarak değiştirin demişler. dosyaların adını değiştirdim, bir şey değişmedi.

Ondan sonra bu dosyaların silinmesi yazılmış. xinput1 isimli 4-5 adet dosya var bu dosyaları sildim ve şimdi sorunsuz çalışıyor.

Programdan önce bu dosyaları silerek denenebilir.0||
Google’da aramaya engellilere sağlanan indirimler ile ilgili arama yaptım. İski de indirim var taşımada filan var, bir de internette de varmış. 1-2 firmaya girdim bir de kullandığım superonline’a girdim. Çıktım. Herhangi bir başvuru olsun bir şey olsun yok.
Tık ertesi günü sms geldi. Engelli yönelik kampanyalar için link veriyor. Ben superonline’a son 9 senenin arada 2 senesi hariç üyeyim. Bir yakınım için arama yaptım o kadar. Bugüne kadar böyle bir sms gelmiş değil.
Adamlar nereye girip çıktığımızı güzel takip ediyorlar.
5 senelik bilgisayarımda bu durum yaşanmaya başlamıştı. Çok sık tekrar etti ve birgün hiç açılmadı. Anakart garantide olduğu için ve bunu bir mahalle bilgisayarcısından aldığım için oraya götürdüm onun da testi sonucu sorun anakartta olduğuna karar kılındı. Bu anakart servise gitti tamir edilip geldi. Bende bu arada eskiyen sistemi güncellemek istedim.
Elimde de Gigabyte GTX 1070 ve Corsair 850W güç kaynağı mevcut. İkisini de geçen yıl aldım.
Yenilenen parçalar da i5-9400F, 16 GB Corsair 3000 MHz RAM, Asus ROG B360-G anakart. Bu anakartı alır almaz servise BIOS güncellemesine gönderdim.

Şimdi asıl soruna gelirsem, bu eski sisteminde yaşadığım sorunu yine yaşıyorum. İlk kurulumdan bir hafta sonra başladı bir haftadır da devam ediyor. Güç kaynağını bir kaç kez açıp kapayınca açılıyor. Takılıp çıkartılacak olan her şeyi takıp çıkardım. BIOS'ta en başta RAM’in frekansını anakartın kabul ettiği 2666’a ayarladım. Yanlış mı ayarladım bir şeyi mi bozdum diyerek onu da sıfırladım. Sanki ondan sonra düzeldi gibi oldu derken yine tekrar etti ve bu konuyu artık oluşturmam gerektiğine vesile oldu.

Uzun oldu kusura bakmayın, yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Sistem güncelleme nedeniyle işlemci, anakart ve ram alacağım. Aşağıdakilerden bir tek ekran kartı elimde. Araştırmama göre uyumlular ancak yine de bir bilen birine sormak istiyorum. Bir sıkıntı çıkar mı? yardımcı olunursa sevinirim. Ram'in mhz'sinin yüksek olması dezavantaj değilmiş, o yüzden 2666 yerine 3000 seçtim. doğru mu yaptım?

Intel Core i5-8400 Soket 1151 2.8GHz 9MB İşlemci

ASUS ROG STRIX B360-G GAMING

CORSAIR DDR4 8gb 3000mhz Vengeance LPX

Gigabyte gtx1070 g1
Gittigidiyorda vb sitelerde satılan adaptörlü hdmi görüntü çoğaltıcılar ps4 de düzgün çalışıyor mu?

Amacım çift monitörlü kullanmak değil, kablo tak-çıkar derdinden kurtulmak. Bu tarz ürünü kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Merhabalar, bir adet HDMI to Displayport kablosu aldım ve bir de DP to HDMI çevirici aldım. İkisinden de görüntü alamadım. Ekran kartı ayarından böyle bir şey göremedim. Daha evvel de DP'yi hiç kullanmadım. Bunun bir ayarı mı var yoksa konularda gördüğüm kadarıyla aktif çeviriciler mi iş görüyor bu görmüyor. Ona göre iade edeceğim. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

ekran kartım gigabyte 1070
Buradaki;https://www.nanokatalog.com/urun/gigabyte-geforce-gtx-1070-windforce-oc?gclid=Cj0KCQiAr93gBRDSARIsADvHiOpAgJG6tkAYGUV8P_aaK92dTVaLKlu8kqrtvHY4bxyDnopkMufP6roaAvcOEALw_wcB
Beats x kullanan varsa yorum alabilir miyim. Değer mi almaya?
hiçbir sorun olmadan çalışıyordu sistem.en son açtığımda bios uyarısı çıktı baktım 4-4gb olan ramlerin sadece birini görüyor. yerinden mi oynadı diye taktım çıkardım aynı sorun. iki slot var anakartta. tek tek ve farklı ramlerle deneyince görüyor. ama ikisi bir olunca tekini görüyor.
ne olmuş olabilir durduk yere!

tek tek denerken görünen;

ikisi takılıyken görünen
ekran kartını satıp yeni ekran kartı aldım. ana kart üzerindeki hdmi çıkış ile görüntü alıyorum.
dedimki ekran kartı gelmeden tozunu alayım makinanın. sadece thermaltake marka işlemci soğutucunun fanını çıkardım temizledim geri taktım. ramleri çıkardım geri taktım. başka hiçbir şeyi ellemedim.
açılıyor kapanıyor. yani öyle windows yazısı filan görünmüyor. güç gelmesiyle gitmesi bir oluyor.
eski bir psu mevcut onunla da denedim yine aynı sonuç. her şeyi taktım çıkardım. pili taktım çıkardım.
tozunu aldık ondan mı böyle oldu.

fikir verebilecek varsa lütfen yardım.
Hakkında
Forum İmzası:
write is write
Forum İkinci El İmzası:
write is write
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.772
İkinci El Bölümü Mesajları: 536
Konularının görüntülenme sayısı: 28.889 (Bu ay: 406)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.706 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.