çünkü medeni toplum. medeni toplumlarda kimse kimsenin hayatına karışmaz. müdahale etmez. herkes özgür bi şekilde yaşar. hayvan sever adam, evcil hayvanını alır, aşılar, kayıt ettirir, tasma ve ağızlık ile gezdirir. olur ki elinden kaçarsa birini ısırmasın diye. devlet sokakta kedi/köpek varsa toplar. hayvan sevmeyen adamda özgürce ısırılma korkusu olmadan sokakta yürür. senin sokağa bıraktığın et parçası yüzünden, devletin almadığı önlemler yüzünden; arkamdan havlayan, peşimden koşturan köpeklerle uğraşmak zorunda mıyım? zorunda değilim! --KONU ALTINA DESTAN YAZANLAR İÇİN EDİT-- hastaneler köpeklerin yuvası olmuş. üniversite kampüsleri köpeklerin yuvası olmuş. sokaklar yürünemez hale gelmiş. millet çocuğunu parka götürmeye çekinir hale gelmiş. sürü halinde gezenler. sayısız ısırılma ve 30 civarı ölüm. beni engelleyip konu altına destan yazanlar! hiçbir medeni ülkede bu manzaralar yaşanmaz. Köpek saldırısına uğrayan öğrenci o anları paylaştı https://www.ozgurkocaeli.com.tr/video/9797071/kopek-saldirisina-ugrayan-ogrenci-o-anlari-paylastiHanginiz yavrunuzu buraya bırakabilirsiniz? Çocuk parkında ürküten görüntü! - Yeni Akit https://www.yeniakit.com.tr/haber/hanginiz-yavrunuzu-buraya-birakabilirsiniz-cocuk-parkinda-urkuten-goruntu-1686137.htmlSokak köpekleri neden saldırıyor, insanlar nerede hata yapıyor? https://www.cnnturk.com/turkiye/sokak-kopekleri-neden-saldiriyor-insanlar-nerede-hata-yapiyorKöpeklerin yeri hastane içi değil https://www.ozgurkocaeli.com.tr/haber/5178766/kopeklerin-yeri-hastane-ici-degilHavlayan köpekten kaçarken yola atlayan kişiye kamyon çarptı https://www.milliyet.com.tr/milliyet-tv/havlayan-kopekten-kacarken-yola-atlayan-kisiye-kamyon-carpti-video-6542419< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3DCA2A8C8 -- 29 Kasım 2022; 5:54:2 > |
Hollandada neden sokaklarda hiç köpek yok?

-
-
Hollandada kopek vakalari yasaniyordur ama insan içinde değil. Çünkü insana saldıran bir köpek orada barindirilmaz. Insan hayati birinci onceliktedir. Tüm türlerden daha onemlidir. Belediyeler bu durumda hiç düşünmeden saldırgan köpegi itlaf eder. Malesef biz ülkeyi sosyal medyadan yönettiğimiz için hangi konu twit olursa onu kanun yapıyoruz. Gerçekten bu konunun neden tartisildiğini anlamiyorum. Saldirgan bir kopegin saldirgan bir ayidan, saldirgan bir kurttan, saldirgan bir çakaldan ne farki var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Köpek ve insan aradındaki ilişki insana insan olduğunu hatırlatır, pratik zekasını geliştirir. Bu ilişki insanı mallaştırmak için uğraşanların önündeki bir engeldir. Bugün sokaklarında köpek olmayan ülkeler Amerika gibi, Hollanda gibi ot gibi yaşayan, sorgulamayan insanlardan oluşuyor. Ülkemizdeki insanları da ot gibi yaşayan, sorgulamayan insanlara dönüştürmek için köpeklerle olan bağları koparmaya çalışan kişilere prim vermeyin. İnsan olduğunuzu ve düşünebildiğinizi unutmayın. Köpekler 30 bin yıldır dostumuzdur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 26 Kasım 2022; 4:10:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam az daha zorlayın, bunun bir adım ilerisi insanlar beyinsiz doğmuştu köpekler insanların kafasını açıp içine beyin koydu o şekilde insan medeniyeti oluştu demek üzeresiniz. Ramak kalmış ha gayret.
-
İnsan olmasa çoğu hayatta kalamayip doğal seleksiyona ugrayacakken, hayvanseverler sayesinde besin piramiti tam yersine çevirerek diğer otçul canlıların tükenmesine neden oluyoruz. Mama üretimi için diğer canlıları katlediyoruz. Bunun neresi adil, hepsinin toplanıp uyutulmasi gerekir
Bizde hayvansever yok, köpektapar var.
-
Geçen ay gün ortası Amsterdam’ da yolda yürürken 50’ li yaşlarında elinde yarısı tükenmiş rom şişesi olan, kirli sakallı, beyzbol şapkalı emice karşıdan gelip yanımdan geçtiği an çelme taktı.
Sendelemedim bile refleksim sayesinde ama emice İngilizce küdürler saydıra saydıra uzaklaştı.
İnsanlık bende kalsın deyip peşine düşmedim ama ayağımdaki acı bir süre geçmedi…
Hollanda ve Amerika’daki insanlar gibi yaşayacaksam senin deyiminle ot gibi insan olmaya razı olurum; eğer otluk buysa.
Bence onun da ayağı acımıştır. Bu yüzden arkandan sövmüş olabülü...
-
Sürekli köpekleri bahane edenlerin asıl amacı ülkede kaos ortamı çıkarmak, halkı birbirine düşürmek!
-
Köpek var sahipsiz köpek yok ya da yok denecek kadar az adamlar sokakları mama mafyasına teslim etmemişler çocuklarına kendi canlarına sahip çıkıyorlar
Benim bildiğim sokaklarda kedi de yok. Başıboş gezeni imha ediyorlar ama ilginçtir ki başı boş gezen insanları imha etmiyorlar.
-
üzülerek söylüyorum ki saldırgan ayıyı da artık vuramıyorsunuz. Şu anda bazı bölgelerde aşırı ayı popülasyonu var. Bazı insanlar şunu anlamak istemiyor, aynen insanlarda olduğu gibi kontrolsüz üreme doğanın dengesini bozar. Popülasyonu nasıl insanlarda doğum kontrol ile dengede tutmak zorunda isen hayvanlarda da tutmak zorundasın. Ama bu işin arkasında bu işten para kazanan çeşitli kişiler var ve sosyal medyadan insanların duygularını çok iyi sömürüyorlar.
-
kedilerde sincapları öldürüyormuş.
-
Onlarda yıllar önce bu durumlardan geçmişlerdir. Karar almışlar sahipsiz hayvanları toplamışlar itlaf etmişler. Biz avrupanın yada amerikanın biraz gerisinde olduğumuz için o medeniyet bize daha gelmedi.
-
Zaten sokakta köpeğin ne işi var? Gemiden inen turistler şaşkınlıkla bakıyor. Sokakta köpek olması tipik gelişmemiş ülke görüntüsü.
-
Günümüz dünyasında medeni bir ülkede sokak köpeği diye birsey mümkün değil. Zira bu canlıların sokakta olması hayatın akışında hem insanlara hem onlara büyük sorunlara neden olur. İnsan baskın bir canli olduğu için günlük hayat akışını belirler. Sokakta köpek demek ısırılma riski, trafik kazası, o hayvan içinde eziyet demek. Çok sıkı bir kısırlaştırma programı uygulanmalı ve sahiplenmenin sorumluluğunun çerçevesine de uygun hareket edilmeli. İşin maddi boyutunda bile 1 yılda köpeklerin neden olduğu trafik kazalarının maddi ölçütü hiç azımsanmayacak rakamlardadır.
Forumda sürekli köpek nefreti konusu açanlar sebep oldu bu saldırıya. O barınakta bir çok köpek işkence gördü
Bu konuları açan tiplerin hepsi hakkında hukuki olarak gereği yapılmalı , suça teşvik ediyorlar.
Ekran görüntülerini toplayın , hayvansever bir çok avukat var.
Hocam az daha zorlayın, bunun bir adım ilerisi insanlar beyinsiz doğmuştu köpekler insanların kafasını açıp içine beyin koydu o şekilde insan medeniyeti oluştu demek üzeresiniz. Ramak kalmış ha gayret. |
Hollandada kopek vakalari yasaniyordur ama insan içinde değil. Çünkü insana saldıran bir köpek orada barindirilmaz. Insan hayati birinci onceliktedir. Tüm türlerden daha onemlidir. Belediyeler bu durumda hiç düşünmeden saldırgan köpegi itlaf eder. Malesef biz ülkeyi sosyal medyadan yönettiğimiz için hangi konu twit olursa onu kanun yapıyoruz. Gerçekten bu konunun neden tartisildiğini anlamiyorum. Saldirgan bir kopegin saldirgan bir ayidan, saldirgan bir kurttan, saldirgan bir çakaldan ne farki var?
|
AB de bir pitbul gidecek parkta bahçede oynanayan bebeye saldıracak ha !!!! o adamın ocağını söndürürler ertesi gün o köpeği gömerler ötesi değil isteyen istediği kadar bağırsın çağırsın olaylar arttıkça tepkiler daha da artacak o köpekler eninde sonunda ya barınak ya sahiplendirme ya da zehirli iğne ile tanışacaklar bunu ben kıllık yapmak için değil gerçek olduğu için yazıyorum ya da halk bölgesel olarak elinden gelen kendi çözümünü üretecek zaten Ankara Altındağ şu son olaylardan sonra köpek leşi ile doldu taştı inanmayanlar araştırsın gerçek bu millet çocuğunu köpekler kemirsin diye yetiştirmiyor Bu kızın vebalinde Sokaklarda başıboş köpek olmalıdır diyen savunan önlem almayan faaliyeti olan herkesin eli bulaşmıştır ve ölümünden de sorumludur ![]() Mahşer günü konuyla alakası olur mu bilmiyorum bu ayet ile yargılanır mısınız onuda bilmiyorum ama karşınıza bu suçlama çıkarsa mamacılar hepinize geçmiş olsun
Bir mü’mini kasten öldürenin cezası ise, içinde ebedî kalacağı cehennemdir. Allah ona gazap etmiş, onu lânetlemiş ve onun için pek büyük bir azap hazırlamıştır. |
Bizde hayvansever yok, köpektapar var. |
Zaten sokakta köpeğin ne işi var? Gemiden inen turistler şaşkınlıkla bakıyor. Sokakta köpek olması tipik gelişmemiş ülke görüntüsü. |
Forumda sürekli köpek nefreti konusu açanlar sebep oldu bu saldırıya. O barınakta bir çok köpek işkence gördü Bu konuları açan tiplerin hepsi hakkında hukuki olarak gereği yapılmalı , suça teşvik ediyorlar. Ekran görüntülerini toplayın , hayvansever bir çok avukat var. |
Kendisi dünyanın öbür ucunda yaşayıp, Türkiye'yi mahvetmek için en berbat partiye oy veren tipler gibisin. |
Sokak hayvanlarını sayısını arttıran veya artırmaya çalışanlara yardım eden veya bunu teşvik eden yazı yazanları da insanlar öldükçe yada yaralandıkça dava etmek gerekir. İnsan sever bir sürü avukat var. |
Ne anlatıyorsun dayı sen. Sorgulamayan insanla sokaktaki başıboş köpekler ne alaka. Ayrıca köpek yok derken sokaklardan bahsediyor, adamlar evinde besliyor. Sanki Abd ve Hollanda hiç köpek yok gibi konuşuyorsun. Bu kadar şey yazıp boş yapmayı başarmışsın gerçekten. |
Benzer içerikler
- pasaport kayıtlı iphone alınır mı
- jön türkler at arabası
- atık su bedeli nedir
- ay ışığı plaj yorumlar
- defacto boykot mu
- faladdin uygulaması kapandı mı
- togg sıfır faiz
- 1 kw kaç tl
- market fiyatları karşılaştırma uygulaması
- p1 cezası ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X