kargo aktarma merkezi işi
aktarma ayıkkama deposu işinde tecrübe etmiş arkadaşlar varmı.
iş nasıl yani , yapılırmı yapılmazmı sizce.
lazer epilasyon hakkında
arkadaşlar gerçekten işe yarıyormu,yaptırmayı düşünüyorumda.,
ankarada tavsiye edebileceginiz yer varmı
yaptıran arkadaşların görüşleri nelerdir
birde bunların fiyatı ne kadar oluyoe
uno 70s gaz beyni tavsiye
gaz ayarı tutmuyor gaz beyni degişmesi lazımmış
70 ve 90'lık olayı varmış bu konuda tecrübelerinizi almak istedim...gazcı 90 lıga gerek yok 70 lik uygun olur dedi
birde hangi marka tavsiye edersiniz.
deprem için alınacak önlemler
olası istanbul depremi ve çevre iller depremine karşı alınacak önlemler hakkında bilgilendirici fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz..
depremden kocaeli edirne vs gibi çevre şehirlerde etkilenirse istanbula giriş çıkış yolların kilitlenecegini düşünüyorum
bu durumda istanbulun ulaşımı denizden yapılması gerek . ama limanların bu yogunlugu kaldırması zor gibi
demem oki tüm şehir limanlarının genişletilmesi işe yarar bir çalışma olmazmı ne dersiniz
Sahte suriyeli doktorlar
|
youtube'daki gurbetçi yayıncılar
sizce artık baymadılarmı.
fiyat karşılaştırma 1 olur 2 olur 3 olur . adamlar artık bu karşılaştırma olayını ticarete dökmüş..
amerikadaki adam boş geyik yaparak milyona yakın takipçi nasıl kazanabilir aklım almıyor..yaptıgı şey camera ile fiyatları çekmek ....
artık adam meslegi bırakmış yutubur olmuş
50 60 yaşındaki adam bile yutuburculuk oynuyor .eline camera almış araba fiyatlarını çekiyor...
yani yaşanabilir ülkelere giden tipler hepsi elinde camera fiyat karşılaştırması yapıyor
almanya'da adamın ilk videosunu izlemiştim gayet dogaldı , aylar sonra son videosuna bakıyım dedim ,,adam bir degişik olmuş dogallıgı kalmamış işi gösterişe dökmüş
canada öyle isveç öyle..... bu yabancı ülkeye gitmeyi başarmış insanlar niye böyle .... yapacak başka işleri yokmu , anlamadım gitti....hepsi birbirinin aynısı işler yapıyor tavırları havaları vs birebir aynısı.....
Ankara'da ekmek zammı
ekmek 5 tl oldu
1 2 ay sonra yine zam gelecek dedikodusu var.. 2. zam ocak zammı olabilir uyanıklar ocak gelmeden zammı yapıştırdı
sizin zammımıza koyunlar
düzelme ; zam daha yapılmamış ama eli kulağında
ögretmenler günü saçmalıgı
öğrenciler maaşlı çalışan öğretmene hediye almak zorunda değil.
kimsenin bu saçma çağ dışı uygulamayı küçük çocuklara dayatma hakkı yoktur...
umarım bu saçma sapan uygulama kalkar.
işitme cihazı hakkında
böyle bir cihaz var markası beltone olması gerek satsam ne kadar eder tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
guess pırlantalı saat (Degeri)
saatt orjinal ederi nedir....google saattcilerin eski ilanlarında 20.000 30.000 yazıyor
Körler ülkesinde tek gözlü adam kraldır |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 0
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic