Yüzbaşı
21 Temmuz 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 582 (Bu ay: 1)
Gönderileri

aktarma ayıkkama deposu işinde tecrübe etmiş arkadaşlar varmı.

nasıl yani , yapılırmı yapılmazmı sizce.

arkadaşlar gerçekten işe yarıyormu,yaptırmayı düşünüyorumda.,

ankarada tavsiye edebileceginiz yer varmı

yaptıran arkadaşların görüşleri nelerdir

birde bunların fiyatı ne kadar oluyoe

gaz ayarı tutmuyor gaz beyni degişmesi lazımmış

70 ve 90'lık olayı varmış bu konuda tecrübelerinizi almak istedim...gazcı 90 lıga gerek yok 70 lik uygun olur dedi

birde hangi marka tavsiye edersiniz.

olası istanbul depremi ve çevre iller depremine karşı alınacak önlemler hakkında bilgilendirici fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz..

depremden kocaeli edirne vs gibi çevre şehirlerde etkilenirse istanbula giriş çıkış yolların kilitlenecegini düşünüyorum

bu durumda istanbulun ulaşımı denizden yapılması gerek . ama limanların bu yogunlugu kaldırması zor gibi

demem oki tüm şehir limanlarının genişletilmesi işe yarar bir çalışma olmazmı ne dersiniz

Son günlerde istanbulda sahte suriyeli doktor terörü var… adamlar ülkeye mülteci olarak gelmiş üstüne yetmemiş sahte doktor olup ofis açmışlar… kimi diş kimi estetik ayagına insanların hayatını karartmışlar…. Bir turisten 19 bin avro almışlar , kadının diş kalmamış …. Bir kadında gögüs küçültmeye 60 bin vermiş , kadının gögüsü erkek gibi yapmışmışlar ….bu insanlar sahte suriyeli doktorları çok rahat bulurken saglık bakanlıgı polis vs bu kişileri neden bulamıyor yada ümmet diye bulmakmı istemiyorlar…. Bakalım ülke genelinde kaç bin sahte suriyeli doktor var

sizce artık baymadılarmı.

fiyat karşılaştırma 1 olur 2 olur 3 olur . adamlar artık bu karşılaştırma olayını ticarete dökmüş..

amerikadaki adam boş geyik yaparak milyona yakın takipçi nasıl kazanabilir aklım almıyor..yaptıgı şey camera ile fiyatları çekmek ....

artık adam meslegi bırakmış yutubur olmuş

50 60 yaşındaki adam bile yutuburculuk oynuyor .eline camera almış araba fiyatlarını çekiyor...

yani yaşanabilir ülkelere giden tipler hepsi elinde camera fiyat karşılaştırması yapıyor

almanya'da adamın ilk videosunu izlemiştim gayet dogaldı , aylar sonra son videosuna bakıyım dedim ,,adam bir degişik olmuş dogallıgı kalmamış işi gösterişe dökmüş

canada öyle isveç öyle..... bu yabancı ülkeye gitmeyi başarmış insanlar niye böyle .... yapacak başka işleri yokmu , anlamadım gitti....hepsi birbirinin aynısı işler yapıyor tavırları havaları vs birebir aynısı.....

ekmek 5 tl oldu

1 2 ay sonra yine zam gelecek dedikodusu var.. 2. zam ocak zammı olabilir uyanıklar ocak gelmeden zammı yapıştırdı

sizin zammımıza koyunlar

düzelme ; zam daha yapılmamış ama eli kulağında

öğrenciler maaşlı çalışan öğretmene hediye almak zorunda değil.

kimsenin bu saçma çağ dışı uygulamayı küçük çocuklara dayatma hakkı yoktur...

umarım bu saçma sapan uygulama kalkar.

böyle bir cihaz var markası beltone olması gerek satsam ne kadar eder tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

işitme cihazı hakkında

saatt orjinal ederi nedir....google saattcilerin eski ilanlarında 20.000 30.000 yazıyor

guess pırlantalı saat (Degeri)
Hakkında
Forum İmzası:
Körler ülkesinde tek gözlü adam kraldır
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.948
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 30.656 (Bu ay: 769)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16.386 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.