ben bi tane görüntü buldum işte bu kesin insanları kışkırtıyor bunu derhal içeri tıktırmalı ! ![]() “Bu ayakkabı sokak köpeklerinin saldırısından kaçarken kamyon altında ezilen bir kız çocuğuna ait.
Malesef bir köpek kadar haber değer görmedi. #GebzedeKatliamVar” https://twitter.com/72Dem48/status/1596570340423270401 |
Hollandada neden sokaklarda hiç köpek yok? (2. sayfa)

-
-
-
Olm harbiden ne vasat adamlarsiniz, tamam kimse yemek vermesin bu hayvanlara. Açlıktan, zayıflıktan kırılarak, birbirlerini yiyerek olsunler. Ne olacak yani, turistler geliyor şaşırıyor diyorsunuz, o görüntüye sasirmayacaklar mı? Toplayıp barınaklarda bu şekil katledelim tamam. O olaylardan, görüntülerden haberi olmayacak mı el alemin? Ülke itibarımız, prestijimiz yerle bir olmayacak mı?
Ya zaten entelektüel kapasitesi olmayan insanlarsiniz, vicdan sahibi değilsiniz, empati yapamazsınız, bir köpek sahibi zaten olamazsınız, kendiniz gibi geri kalmış âdetleriniz, din dışı inanislariniz müsaade etmez de bari azıcık uzun vadeli çıkarlarınızı gözetmeyi bilin. Evet parçalandı bütün köpekler, ezildi, uyutuldu, her ne bok istiyorsanız, mest oldunuz, ee sonra? Aynı ülkede beraber yaşadığınız, en az sizin kadar vatansever ama farklı olarak vicdanlı, merhametli yurttaslarinizdan hayır gelecek mi size o saatten sonra?
Şu barınakta yaşanan olayın üstüne gidin. Merhamet, vicdan sahibi itperest kopektaparlar kadar siz gidin oğlum. Elbette sokakta köpek olmasın ama bunun tek yolu şartları vicdani barınaklardı, şu an o seçenek de uzun bir süre gitti. Bunun sebebi o kürekle vuran pis herif, sorumlu veteriner falan değil, onları oraya koyan, bunlara en baştan müsaade eden daha yukaridakiler, ve onları oraya koyan en yukarıdakiler. Tepkinizi bunlara koyun, hesabı bunlardan sorun diyecem de sizde o akıl nerede, ara ki bulasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 27 Kasım 2022; 9:52:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Medeniyettttt
Bu arada tapar sensaura beni bloklamış
Bir yerde attığım mesajlar zoruna mı gitti aslan parçası
Beni bir gün köpek ısırsın ömrümün sonuna kadar yanımda silah taşıyacağım ve acımayacağım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Medeni Hollandadan iyi sabahlar.
Konuyu açan arkadaşa katılıyorum ve alttaki linki ekliyorum.
Sokak köpeklerini boşverin. Eğer evcil köpek besliyorsanız köpeği iple tutmak zorundasınız cezası 100 euro.
Köpeği başı boş bırakıp ve bu durumda köpeğimiz diğer hayvanlara saldırdığı an cezası 400 euro.
İnsana saldırdığı an zatan sahibi olarak işiniz biter.
Öyle kolay değil sahiplenmek. Geceleri akşamları evinizden bi hablasında görelim, 20 dakikaya polis kapında.
https://eenvandaag.avrotros.nl/amp/boswachters-zijn-loslopende-honden-zat-aantal-boetes-verdubbeld/
Başı boş köpeklerin ve kedilerin hepsi toplanıp barınaklarda tutulması lazım.
Hayvan severler buna karşı çıkıyorsa hepsini kendi evlerinde beslemesi lazım.
Korkar olduk saldıracakmı saldrmıyacakmı diye. Geceleri uykumuz kaçıyor köpeklerin birbirine saldırmasından dolayı.
YETER!!!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ekleme yapıyorum, aaaaa çok sevimli kediiiiii aaa çok sevimliiii köpek deyip konyada köpekleri 1 gün evin kapısında 2 dilim ekmekle ve sütle hayvan beslediğinimi sanıyorsunuz??
2-3 gün sonra kendi karnızımı zor doyuyoruz diye sağdan soldan laflar duyarsın ve hayvanı tekrar sokağa atarsın.
Hayvan severlikleri bu kadar işte.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam aslında bu sokak köpekleri mevzusunun sonuna gelinmişti büyük ihtimal bu konyada ki olay olmasaydı olay mecliste yasalaşıp sokak köpekleri toplanacaktı
çünkü artık iş raydan komple çıkmaya başlamıştı
fakat ne olduysa artık!!!! bir anda bu konyada ki görüntüler ortaya çıktı olay birileri tarafından finanse edilip yaptırılmış olabilir yani ortalığı ayağa kaldırmak için yapılmış olabilir
bence olayı yapanlarında incelenmesi gerek (finansal anlamda )
benim üzüldüğüm sadece orda ekmek parası uğruna çalışan adamların olayla bağı olmayan adamların işinden olması
şunu dikkatli dinleyin olay zannedilenden çok büyük ortada dönen para korkunç boyutta bırakmak istemiyorlar insanları galeyana getirmek için çabalayan bunlar
adama sorarlar elinde madem kanıt var ne diye seçim zamanını bekliyorsun demi!!!! madem suç var ortada neden hemen paylaşmıyorsunda insanların manupule edilebileceği zamanları seçiyorsun
Diriliş Postasıtwitter
“Başıboş köpek sorununa dair asılsız bilgilerin dolaşıma sokulacağı ortaya çıktı. Bir Twitter sohbet odasında bazı katılımcılar manipülasyon yapacakları itirafında bulundu. Konuşmada bin videoluk arşivden söz edilirken, seçime doğru dezenformasyonun arttırılacağı itiraf edildi.”https://twitter.com/dirilispostasi/status/1596108940059840514?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaberadamların anlamadığı belli bir kesimin 10 milyon üzeri köpeğe kim nasıl bakabilir akıl dışı istenilen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 27 Kasım 2022; 11:6:41 >
-
Ben anlamıyorum, kendimize medeni şehirler oluşturuyoruz,
Vahşi hayattan uzak, can güvenliğimizin lduğu şehirler.
Ama ısrarla o vahşi hayatı tekrsr istiyorlar. Abicim sokakta köpeğin işi yok.
Çok görmek istiyorsanız gidin köyde yaşayın, dağbaşında yaşayın, istemediğiniz kadar vahşi hayvanla içiçe olursunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kısırlaştırsınlar, barınaklara alsınlar. Sayıları geometrik olarak artıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seni bloklayacağım da bloklamadan önce yazdığın yalanı yüzüne vurayım istedim. Mama için koyun, dana, tavuk vb. kesilmiyor. İnsanlar için kesilen koyun, dana, tavuk vb.'nin insanların yemediği kısımlarından artıklarından mama yapılıyor. Mesela yemediğin tavuk ayakları tahılla karıştırılıp tavuklu köpek maması oluyor. Öyle olmasa kilosu 30 liraya köpek maması mı olur? Sen hangi kasaptan kilosu 30-35 liraya et alıyorsun?
Reflex Köpek Maması Fiyatları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Hiç merak edip o köpek mamalarının içeriğine baktın mı?
%70'i tahıl onların, et değil.
Benim yaşadığım yerde belediye restoran artıklarını toplayıp, bir mama makinesinde sokak köpeklerine mama yapıyor ve 150 noktada belediye sokak köpeklerini besliyor. Hayvanseverler değil, belediye besliyor, belediye. Aksi halde çöpe gidecek olan yemek artıklarıyla belediye sokak köpeklerini besliyor. Bunun nesi kötü?
Madem diğer canlıları o kadar düşünüyorsun, neden et yiyorsun?
İkiyüzlülüğe bak. Kendisi et yerken aklına gelmeyen diğer canlıların hayatı, köpekler söz konusu olunca aniden aklına geliveriyor.
Senin gibileri hep blokladım, blokluyorum. Senin gibilerin yararsız, temelsiz, derme çatma (daha güzel bir kelime var ama banlanmak istemediğim için kullanmadım) ve bilgisizlik kokan fikirlerini okumak zaten başlı başına bir eziyet.
Bloklayayım ki yalan yanlış yazdığın bilgi kirliliği şeyleri bir daha okumak zorunda kalmayayım.
Blok.
-
Sokak hayvanlarını sayısını arttıran veya artırmaya çalışanlara yardım eden veya bunu teşvik eden yazı yazanları da insanlar öldükçe yada yaralandıkça dava etmek gerekir. İnsan sever bir sürü avukat var.
-
Ne anlatıyorsun dayı sen. Sorgulamayan insanla sokaktaki başıboş köpekler ne alaka. Ayrıca köpek yok derken sokaklardan bahsediyor, adamlar evinde besliyor. Sanki Abd ve Hollanda hiç köpek yok gibi konuşuyorsun. Bu kadar şey yazıp boş yapmayı başarmışsın gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğru tespit
-
Doğanın sistemi
-
dönerciye gidenlerde suça teşvik ediyor. tavukların canı yok mu? :)
-
Sonuna kadar katılıyorum.
En büyük suçlu hayvanlara yemek verenler.
Ondan sonra öneml almayan devlet geliyor
Abi kısırlaştırma şart.
Ne güzel hayvan bakıyorum ayağına habire üretiyorlar.
Bir kedi 20 kedi oluyor
Köpeklerde öyle
Şu hayvanseverlere desen alın evinizde bakın yemin olsun bakamazlar.
Ben hayvanları severim canlarına birşey gelsin istemem ama böyle saçma bir üreme düzeni de olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç insan vahşi şekilde can verdi bu rezil Ortadoğu ülkesinde biliyor musun!!?
Uygarlıktan anlamayan, hayvansever im diye sokaklara yiyecek bosaltıp ardından kapısını kitleyip millete rahatsızlık verenler yüzümden.
O hayvanları alıp evine koyacaksın arkadasım. Hiç vicdanınız kalmamış o kadar insan öldü haya köpek diye geziyorsun götür evine öyleyse milletn basına bela etme. İnsanları şehirde, sokakta köpek sürüsü ile yasamaya zorlayamazsınız. Bu ilkellik, yabaniliği millete dayatamazsınız.
Tekrar ediyorum köpek saldırısında can veren her insanın bu ülkede AİHM i'e gidip bu rezil ülkeyi şikayet etmesigerekyor. 21. Yyda vahşi köpekler yüzünden şehirde bir sürü insan can verdi birtakım kendini kaybetmiş hayvansever kılıklı insanlar yüzünden köpek sürüleri ile yasamaya zorlanıyoruz hala.
Sokak kamu alanıdır. Devlet dahil hiç kimse sokakta köpek sürüsü besleyemez, dernekler dahil kim bu işi yapıyorsa yasal olarak ölen, yaralanan insanların sorumluluğu üstlerinde en agır sekilde cezakandırılmaları gerek.
İnsan hayatı bu kadar ucuz değil, bu kadar ucuz olmamalı!
Her yere sokuyorlar birde bu Ortadoğu zihniyetli insanlar 0niversitelerde kutuphaneye girişinde bile köpek yatıyor ortalık leş gibi kokuyor ya. Bu ne yabanliktir, nede uygarlık düşmanlığıdır. Önce İnsan olun.
Size bugun insan gibi yasamnızı saglayan herseyi insanlar üretiyor, toplumunuza bu şekilde ihanet etmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 27 Kasım 2022; 13:26:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X