Arkadaş Unutmuş
Dün mangal partisinde 4 kilo bira içmiştim:

Arkadaş kendine özel getirdiği birasını benim çantada unutmuş, haber vermeden içtim ama içmeden helallik mi isteseydim…

Rezan Epözdemir gözaltına alındı!
Boşa Şikayet Etmişim
Dün mahalledeki marketten bir kısım alış veriş yaptım.
Eve gelip fişi kontrol ettiğimde ürünlerdenn birinin üzerinde yazdığı indirimli fiyata rağmen normal fiyatından kasadann geçtiğini farkettim.
Derhal durumu marketin genel müdürlüğüne şikayer olarak ilettim "Tekrar mağazaya gidip düzeltme yapacak zamanım yok, siz online iade edin" yazdım.
Bugün şube görevlisi kadın aradı:
"Fişe iyice bakarsanız aslında biz size gereğinden fazla indirim yapmışız, bak fişin altında ne yazıyor?" deyince fişi kontrol ettim:
Kadının dediği doğruydu, normalde yapılması gereken indirime bir de yüzde 15 indirim daha eklenmişti.
Özür dileyip telefonu kapattım...
Bu Hesabı Çözebilene Helal
TV'de uzman "Bu devirde mayışı vadesizde tutmayın hemen vadeliye atın" şeklinde akıl verince, ben de Mayıştan arta kalanı vadesizde bekleteceeme daha önce de kullandığım vadeli hesaba aktardım.
Bugün para lazım olunca vadesiz hesap yetmedi, doğal olarak vadeliden çekem deyip mobilden işlem yapmak istediğimde "Bakiyen yetersiz" uyarısı aldım.
Kontrol ettiğimde vadelide sadece 127 TL görünüyordu.
Ters giden birşeyler olduğunu anlayıp hemen en yakın şubeye gittim, durumu anlattım.
Aslında vadelideki paranın sadece bir kısmı lazımdı ama banka sıfatlı kuruma güvenemediğim için vadeliye attığım tüm ana parannın vadesize aktarılmasını istedim, görevli kendi ekranından talimatımı yerine getirdi.
Daha önce de vadeli hesap kullanmıştım ve istediğim zaman para çekebiliyordum, şimdi ne değişti de tüm ana parayı Kovan Hesap denilen uyduruk bir yere aktarıyor da istediğim zaman paramı vermiyor anlamadım....

Bu Leke Nasıl Çıkar

Güneşliğe taktığım hands-free aparatının mandalının üzerindeki koruyucu deri 6 senede bu hale getirmiş.
Bu sabah yıkamacıya solüsyonla temizlemesini istedim “Risk alamam” dedi…
Sürtme
Altı üstü h.sonu lazım olabilir diye iş yerinin güvenlikli kapalı otoparkından çıkarıp evin önüne nizami parkediyorum, onu da çok görüp anında sürtmüş birisi:

Masrafı ne tutar bunun?
Yetkili servise mi götüreyim?
Bir Efsane Daha Gitti

ABD'de 1980 ve 1990'lı yıllarda "Hulk Hogan" takma adıyla büyük üne kavuşan ABD'li güreşçisi Terry Bollea'nın 71 yaşında hayatını kaybettiği bildirildi.

Amerika Birleşik Devletleri Vize Ücretine Ek Zam
Amerika Birleşik Devletleri’ne seyahat edecek olan ziyaretçileri ilgilendiren yeni bir uygulama gündemde. Trump yönetiminin yeni kabul edilen “One Big Beautiful Bill Act” adlı yasası kapsamında, ABD’ye giriş için vizeye ihtiyaç duyan tüm yabancı ziyaretçilerden en az 250 dolar tutarında yeni bir “vize bütünlüğü ücreti” alınacak.
NTV: Uygulama Ekim 2025 itibariyle başlayacak...
https://havasosyalmedya.com/abd-vizesine-ek-odeme-250-dolar/
Nerede: Konu listesine bakıyor.
Son Giriş: 6 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 1 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18.603
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 321.899 (Bu ay: 7.064)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15.773 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic