Patron Beğendi
Baryam sonrası ofistekiler izni uzattı ve bu hafta da izin aldılar.
Müdür de 2 gün rapor çaktı.
2 eleman kaldık koca ofiste ve acil görülmesi gereken işler vardı. Acele iş; mutlaka o gün bitirilmesi gereken iştir, hatta gece yarısına kadar çalış ama mutlaka saat 00:00'dan önce bitir.
Normalda acil işler haftanın 2 günü yapılır ve sadece tek eleman bu işlere bakar ama o da izin uzattı.
Benle birlikte ofiste kalan genç elemana işleri yıktım "Acil işlere yarın sen çık" dedim, itiraz etmedi.
Aylar önce yine benzer bir durumda yine aynı elemanla 2 kişi kaldığımızda doktura gidip 3 günlük istirahat almıştım ve işe gitmemiştim.
Patron nefret eder eleman işe gelmeyince yerine başka elemanı çalıştırmaya ama genç eleman ofiste tek kalınca mecburen başka departmandan elemanı benim yerime getirtmişti.
Bir de genç elemana "Olum biz ivedi işler de adam mı öpüyoruz, bu herüf rapor alıp işten kaçıyor" gibisinden çıkışmış.
Bu sabah genç eleman son anda mesaj atıp işe geç kalacağını söyleyince bugün yapılması gereken 27 adet acele iş mecbur bana kaldı.
Acele işleri hata olmaması bakımından patron remote kontrol ile bilgisayar sisteminden müdahale edip anında düzeltir.
Benim de nefret ettiğim durum patronun bunu bana söylemek yerine (aynı ortamdayız) dijital ortamda düzeltmesi, bu yüzden acele işlere bakmayı sevmiyorum.
27 acele işi denetçi ve patron nezaretinde öğlene kadar rahatça bitirip bir de üzerine geyik muhabbeti yapınca patron gevrek gevrek gülümseyip "Yaa gördün mü Cemil Bey ucunda ölüm yokmuş bu işlerin" dedi.
Aslında uzun zamandır patrona vereceğim cevap hazırdı "Ben elemanın yerine geçmemek için bu işlerden uzak duruyorum" diyecektim ama ucu başka yerlere tokanır düşünerekten diyemedim.
Öğleden sonra ofisteki genç elemana olanları ve patronun beni beğendiğini anlatınca "Abi ivedi işler sorumlusu aslında bu hafta izinliydi ama perşembe günü gelip başlayacağını söyledi bana, sanırım senin onun işini elinden almandan çekindi hani patron beğenmiş falan ya" dedi.
Halbuse benim hiç öyle bir niyetim yogh, bir an önce bu kırsalı terk edip İstanbul'a dönmek istiyorum...
Demleniyom

1/2 Litre 14,5 Oyro,
4 saatlik uçuş öncesi…
Yıkamalı Saç Traşı 200₺
Baryam arefesi nedeniyle kuryuk var…

Oto Yıkama Ücretleri
Arkidiş geçenlerde oto yıkamacıda basit bir iç/dış yıkama yaptırdığını ve 700 TL ödediğini söyleyince şaşırdım.
İş yerinde personele özel 300 TL'ye iç/dış yıkıyorlar ve yoğunluktan dolayı 1 hafta öncesinden randevu almak gerekiyor.
Oto yıkama ücretleri neden böyle arttı...
4 Sene Geçmiş
4 sene evvel ocağın 15'inde Saklıkent'e çıkmaya karar verdik arkidişlerle.
Hazır çıkmışken dağa karda sucuk ekmek iyi olur deyip internetten kilosu 100 TL olan sucuktan 2 kilo sipariş verdim.
Kar üzerinde biraz eğleştikten sonra sıra geldi mangalı yakmaya ama mangal yapacak uygun bir alan yoktu, her yer kar.
Nihayetinde park etmiş arabaların arasında gözümüze kestirdiğimiz bir boşluğa istasyon yaptık ve mangalı yaktık.
Afyonlu arkidiş benim sucuğu görünce "Abi bunu yemek istediğinden emin misin, bana pek sucuk gibi gelmedi" dedi.
Ben pişirmesinde ısrar edince "Bari önce küfteleri pişirelim en son senin sucuğu hallederiz" deyip pişirmeye başladı.
Onlar küfte yerden ben ekmek arası sucuğa abandım:

Tam 3/2 ekmek arası sucuğu adeta hüplettim. Ancak benden başka kimse yemiyordu sucuğu.
Benim iştahla yediğimi gören arkidişlerden biri "Yaw merak ettim, bana da çeyrek ekmek yapsana" deyince o da yedi.
Ancak bana birşey olmadığı halde arkidişl sucuk ekmeği bitirdikten sonra fenalaştı:
"Abi ben çok kötüyem hastaneye gidelim" deyince apar topar kalktık dağdan indik.
Arkidişler acil servise giderken ben plaja inip bir de denize girmiştim.
Daha sonra herkeş merak etti "Onu zehirleyen şey sana neden tokanmadı?"
Çünkü ben Martini ile götürmüştüm:

Martini'nin öyle reklamını yaptık ki yan masadaki şarap ve bira takılan kızlı erkekli gruptan bir erkek kızlara "Yaw siz yavaş yavaş Martini grubuna kayıyorsunız, gelin buraya" deyip müdahale etmişti...
Pegasus Sigortalı Bilet
Uçuş rezerve ederken 400-600 TL farkla "ücretsiz iptal/değişiklik" imkanı veriyorlardı ben de öyle satın aldım.
Ancak az önce uçuşu değiştirdiğimde 1.100 TL değişiklik farkı çıkardılar.
Sigortalı bilet bu mudur?
Ankastre Set Tavsiye
Bütçe 20.000₺
Bu bütçeye alınabilecek en iyi siyah 3’lü (3 veya 4 gözü doğalgazlı ocak + Fırın + davlumbaz) hangisi?
Geçen ay Bershka Online Mağazadan yüskek bel super baggyy fit jean'in 46 bedeni aldım ancak özellikle göbek kısmı bol geldi, kemer takmasam düşüyor.
Bu defa linkteki pantolonun kalan son bedeni olan 42 bedeni 1.600 TL'den sipariş verdim:

Basen tam oturdu ama göbek sıkıyor.
İade etsem mi yoksa zamanla (Yıkama yapsam bollaşır mı) oturur mu?
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 4 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20.197
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 7.500)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16.586 (Bu hafta: 21)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0