Servis mi Özel Araç mı
İş yeri servisine aylık 2.200 TL ödüyorum ve iş yeri bu parayı karşılıyor.
Ancak servis trafiğe kalmamak için sabah çok erken alıyor ve üstelik saçma sapan güzergahlardan geçerek adeta dünya turu yapar gibi 1 saatte ancak varabiliyor. İşten çıkışta o servisin yayık aryanı gibi çalkalaması da cabası.
Aynı yolu özel araçla kestirmaden sadece yarım saatte gidebiliyorum ve aylık mazot gideri şu anki fiyatlarla 5.500 TL.
Müdüre sordum "Sen şimdi bakma yarım saatte arabaynan gelebildiğine, okullar açılsın, trafiği gör de bakalım yarım saatte gelebiliyor musun" dedi.
Bilemedim...
Ekmek Bulamıyorsan Pasta Ye

DHL Kurye Lakayıt
Öğlen DHL kurye aradı:
"Abi adreste yoksun sanırım, ben 5-6 defa zili çaldım ama kapı açılmadı"
"Dur sana diyafon şifresini söyleyeyim"
"Gerek kalmadı abi, ben koliyi apartman kapısının yanındaki gaz kutusunun üzerine bıraktım, sen bana teslimat kodu süle" deyince teslimat kodunu söyledim.
Bugün başka 2 kurye de beni aradı; biri "Abi zaten dış kapı açık ben daire kapısının önüne bıraktım koliyi, sen teslimat kodu süle" dedi ona da söyledim.
Diğer kuryeye diafon şifresini söyledim ardından kapıda asılı olan kredi kartına değdirmesini süledim, sorunsuz bir şekilde o da koliyi kapıma bıraktı.
Ancak DHL kuryesinin tarif ettiği yerde koli falan yoktu, çalındı zahar.
Durumu Amazon'a bildirdim onlar da formaliteden cevap verdiler...
Devletin Zirvesini Ziyaret
Devletin zirvesinde 27 sene önceden arkadaşım var.
Ama bunca zaman hiç iletişim kurmadım.
Beni unutmadığından eminim zira zor zamanlarda güzel anılarımız var. Hatta bir sefetrinde bana “Sen olmasan nasıl atlatırdım bunları” demişti.
Arkadaş “Özel kalemden randevu al” diye ısrar ediyor.
”Hatta o zaman beraber çektirdiğiniz fotoğrafınızı da büyütüp çerçeve yaptır ve ziyaretinde hedaye et” dedi.
Bilemedim…
Vodafone Ek paket

Bu fiyatlar diğer operatörlerde de böyle yüskek mi?
Temassız Ödeme
Kartı Fırınlamak
İş yerinde kullandığım sadece manyetik (çip yok) personel tanıtım kartı birkaç ay önce manyetik kısmının bittiği kart kenarında minik bir aytılma sonucu kullanım dışı kalınca güvenlik ücreti mukabilinde binaya özel giriş kartı vermişti.
Ancak görev yerim değişince yeni binanın güvenliğinden giriş/çıkış kartı istedim. Personel tanıtım kartına yükleyebileceklerini söyleyip kartımı denediler ancak bozuk kartı cihaz okumadı. Binaya özel kart verilebilmesi için de sistem üzerinden talep göndermemi istediler zira personel kimlik kartı değişimi firması değiştiğinden mümkün değilmiş ve geçici kartın prosedürü de uzun.
Seneler evvel CrossFire ile kullandığım ekran kartlarında zamanla lehim çatlakları oluştuğundan arıza yapardı. Ben de alüminyum folyoya sardığım kartları turbo fırında 100 derecede 10 dakika pişirip tekrar çalışmalarını sağlardım.
Güvenliğe görsel olarak göstermekten başka bir işe yaramayan personel kartı da bu şekilde düzelir mi?
Yorum Cahiliyiz
Musallat Oldu
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20.566
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 9.858)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16.744 (Bu hafta: 5)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
7 Yanıt
0