Binbaşı
Tarihinde Katıldı

Toplam: 2163 (Bu ay: 9)
Türkiye’de 15 milyon TL’ye satılan BMW 'nin Avrupa’da taksi yapıldığını gören bir Türk’ün tepkisi
ARVUBA BEEEAZEE GISGANEYOOOO
@pskillercheto senin orda da druumlar böylemi

resim şu orjinali;

alttaki resimde benim hazırladığım beyaz yerlere türkçe karşılıkları yazılacak

Teşekkürler
Savaş forumu açılmasını istiyorum
Savaş ve çatışma haberlerinin tarttışıldığı politkadan ayrı olarak konu dışı off topic bölümünde dünya genelinde yaşanan savaş çatışma vb.... olayların rahatça kanlı kanlı tartışıldığı bir bölüm istiyorum
konu Ekşi sözlükten alıntı

Ali Tezelin TELE1 kanalaına yaptığı açıklama
Ali Tezel iktidarın emeklilik planını açıkladı! "1999 ve 2008'den sonra işe girenler için..."
ilgili video:

-R-ecep Tayyip erdoğan onaylamış meclise göndermiş evrakı bakalım meclisten ne sonuç çıkacak

Kenyada Teşhis edilemeyen Hastalık

Kocaeli Fatih Mahallesi'ndeki ASM'yi basan grup, 3 doktoru öldüresiye dövdüler.
Doktorların elinde kırık, boynunda ve kasık bölgesinde ağır yaralanma olduğu öğrenildi.

Bu 2 ürün arasında ki farkı açıklayabilir misiniz?
ürün 1=
ürün 2=
birde bende 2 adet ddr3 1333 mhz ram var 1600 lük alırsam bunlara voltaj vermem gerekecek diye biliyorum yani overclock peki bu 1600 lüğü direkt taksam 1333 mhz de sorun çıkartır mı
en az 8 gb 1333 mhz cl9-9-9-9-24 ram aranıyor aklınızda olsun tavsiyelerinizi bekliyorum
teşekkürler
Mansur yavaş konuyu net anlatmış olay rant meslesi

Selçuk Bayraktar: “Elbette bir gün mücadele siyaseti gerektirirse, siyasete de gireriz.”

BAŞLANGICI OLAN HERŞEYİN SONU VARDIR VE BUNA BÜTÜN İDEOLOJİLER DAHİLDİR |
DÜKKANIMDA SATTIĞIM ÜRÜNLERE AİT ORJİNAL FOTO VE İLGİLİ LİNKLER DIŞINDA BİLGİLENDİRME AMAÇLI BAŞKA SİTELERDEN EKLEDİĞİM LİNKLER DE YER ALAN SATIŞTA OLAN ÜRÜNE AİT YANLIŞ, YANILTICI VE ÜRÜNE AİT OLMAYAN YANLIŞLIKLA SADECE BİLGİ AMAÇLI VERİLMİŞ BİLGİLER DURUMUNDA MESULİYET KABUL ETMEM ALICI ÜRÜNÜ İYİ ARAŞTIRSIN SORSUN ŞAHSIMA |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16.819
İkinci El Bölümü Mesajları: 80
Konularının görüntülenme sayısı: 853.065 (Bu ay: 4.713)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35.945 (Bu hafta: 9)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic