Bildirim
Fps Göstermek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fraps _____________________________ 
-
http://www.fraps.com/download.php
FRAPS, ı indir._____________________________ -
yav arkadaşlar benim frapsım artık çalışmıyor sildim regeditten bile ama olmadı, başka bir program var mı bunun gibi aklınızda? _____________________________ "Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!"
M.K.ATATÜRK
-
fraps tabii ki
_____________________________ ABD CIKARLARINA KALKAN OLMAYACAGIZ - ABD'NİN FÜZE KALKANI PROJESİNE HAYIRBEŞİKTAŞ
RİZE ÜNİ-MAKİNE
SINIRSIZ Bölüm Yasağı Kaldırılsın...
BJK, İLKERİNANÇ, ELECTRA, BLACKEAGLE, SANGRE, OKTAYD, ORION -
FRAPS
warez-bb diye güvenilir biryer var oraya üye olup indirebilirsin.(warez-bb ile hiçbir ilgim yoktur
)
_____________________________ *iPhone12 Pro *XBox One X*Logitech Z5500*13" Huawei Matebook21 Ryzen7*Creative Gigaworks G500*LG Oled55C1*

-
ARKADASLAR SU FRAPS TA EKRANIN FOTOGRAFINI NASIL CEKECEM BIR YARDIM EDIN YAA _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: night_33
ARKADASLAR SU FRAPS TA EKRANIN FOTOGRAFINI NASIL CEKECEM BIR YARDIM EDIN YAA
f10 a bas.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingJames.QX -- 17 Eylül 2007; 18:06:16 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: night_33
ARKADASLAR SU FRAPS TA EKRANIN FOTOGRAFINI NASIL CEKECEM BIR YARDIM EDIN YAA
Masaüstünde yada oyunda resim çekeceğin zaman Prtscn tuşuna bir defa bas, bu esnada resim çekilmiş ve kopyalanmıştır, daha sonra Başlat/çalıştır/donatılar/ paint, tıkla ve aç, yapıştır.
Resim artık paint, e yapışmıştır, ordan istediğin şekilde kullan.
_____________________________ -
herkes yazmış bende yazayım bari FRAPS
_____________________________ Crysis Team.. -
@BLAZEX!
Anladık post kasıyorsun da bu kadarını yapma bari
quote:
Orjinalden alıntı: BLAZEX!
Herkes yazdıysa sen nie yazıosun
_____________________________ İMZANIZ SÜRGÜNDEDİR... -
RivaTuner En İyisi Bu
Oyun esnasında, saniyede ki kare sayısı kart'ın sıcaklık ve saat hızlarını istediğin boyut ve renkte izleyebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLWeeR -- 17 Eylül 2007; 19:13:47 >_____________________________ -
tesekkurler arkadaslar
Eğer ATI kartınız varsa güncel ATI Omega driverleri içinde bulunan ATITOOL programında dahili bir FPS göstergesi mevcut.FRAPS felan kurmaya gerek kalmadan 3D uygulamalarda sorunsuzca açabiliyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: SLWeeR
RivaTuner En İyisi Bu
Oyun esnasında, saniyede ki kare sayısı kart'ın sıcaklık ve saat hızlarını istediğin boyut ve renkte izleyebilirsin.
FPS göstergesi var mı_____________________________ -
-
quote:
Orjinalden alıntı: m@trix
quote:
Orjinalden alıntı: BLAZEX!
Herkes yazdıysa sen nie yazıosun
ben yazmasaydım sen kime cevap yazacaktın
neyse bunu gençliğine veriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLAZEX! -- 17 Eylül 2007; 21:07:01 >_____________________________ Crysis Team..
-
quote:
Orjinalden alıntı: A Dying Wish
@BLAZEX!
Anladık post kasıyorsun da bu kadarını yapma bari
son mesajlarına baktımda seninde benden aşağı kalır yanın yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLAZEX! -- 17 Eylül 2007; 21:05:26 >_____________________________ Crysis Team.. -
- ekran kartı tamiri
- intel arc b580
- faz değişimli termal ped
- gpu nedir
- rtx 2060 fiyat
- rtx 5060 12gb
- gtx 1080 ti
- 9080 xt
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler