Merhaba arkadaslar bu konuyu acma sebebim oyundaki gecikmeler ve goruntu hakkinda.Standart ps4 kullaniyorum yeni tv aldim vestel smart tv ve eski tvme göre daha iyi özellikleri oldugunu gördüm hdr destegi var ve ps4umde en yuksek 1080p destekliyor hdr acik 1080p acik ama su siralar cok input lag denen olayi yasamaya basladim arastirdigim kadariyla tv ve ps4 ayarlarindan olabilecegini soyleyen konular var ama tam olarak anlamadim her sey nasil olacak bilmiyorum sıkı bir ps4 oyuncusuyum eski tvmde bunu sorun etmiyordum ama goruntu kalitesi arttikca bu sorun olmaya basladi.Öncelikle sorularim şunlar bilgilendirirseniz sevinirim 1-ps4 cozunurluk ayari 1080pde mi yoksa otomatiktemi kullanmaliyim hangisi daha iyi goruntu verir ve oyun akisi daha iyi olur? 2-fps dususlerinin sebebi nedir internetim hizli ping yuksek gozukuyor ama pes ve cod gibi oyunlarda anlik gecikme yasiyorum veritabani yeniden olusturma yaptim güvenli modda o anlık gecirdi sonra devam etti kare dususleri 3-tvyi oyun moduna ayarladim oyun modu(hdr) olarak oynuyorum ama gene de oluyor bu sorunlar.Oyun modundaki cogu ayar kapali ama dikkatimi ceken ayarlar var gürültü azaltma ve film modu otomatikte bunlari kapali mi yapmam gerekir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim