Şimdi Ara

3d Max Kullanan Arkadaslar Tavsiye Ve yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran Kartımı Yeni Değiştirdim Ve Amd Radeon Ati R6870 Hawk Modelini Almış bulundum ki 3d max kullananlar hep Nvdia Tavsiye Ederler Anakartımda Cift PciEx Mevcur sli Ve Crossfire Desteğide Mevcut Onumuzdekı Zamanlarda R6870 İn Yanına Quadro Serisi Bir Takabilirmiyim İkisi Beraber Çalışırmı Fikirleriniz Onemli Yoksa bi Dunya Para Verdiğim Msi R6870 Hawk Kartımı Takas veya Satma yoluyla Nvidia ya Geçiş Yapıcam

• Kimsenin Kabahati yok Ben kendim Aldım :))) Kimseye Kızamam Yani
    Peki Bu Ekran kartlarının 3d Max -Maya Gibi Programlar ıcın Testlerı Benchlerı varmı yada ıncelemeleri
  • Laf Dalaşına yer Arıyosunuz Varya bi Soru sorduk Enteresan Cevaplar aldık olur Veya Olmaz Veyahutta ıse yaracak Bı Teklıf sunun Bıde dedıgım gıbı normal ekran kartlarını bu tazr render maya gibi 3dmax gibi programların benclerı varsa bılıyorsanız memnun olurum sımdıden tesekkurler dedıgım gıbı kımsenın aklına uyup almadım hosuma gıttı ozellıklerı bana yetecegını dusundumkı nomalde oyunlarıma fazlasıyla yetıyor sadece render tarafında cok sey kaybedermıyım onu merak edıyorum
  • 3Ds Max'de mental ray veya v-ray render kullanıyorsan ekran kartının rendera hiç bir faydası yok. I-ray kullanıyorsan quaddro daha hızlı render almanı sağlar. Viewport render için ise çok yüksek miktarda poligonla çalışılmadığı sürece standart ekran kartları yeterince iş görür.
  • 256 mb 8600gt'de perspektif viewportta çizimlerim belirli bi saatten sonra bozuluyordu,yani grafikler birbirine giriyordu,1 gb hd6870 aldım bir nebze düzeldi.yüksek poligonda hide object takılıyorum,yoksa görüntü birbirine giriyor,ileri düzey profesyonel çizim yapacaksanız quadro veya firegl şart gibi,tabi işin ustalarınada sormak lazım.
  • Valla Bi Sure Daha ıdare Edıp Satıcaz ozaman baska Care yok Ama Quadro Veya Fire Gl e gecersemde oyun oynayamıycam Mesela 560 Ti + Quadro Taksam olmazmı
  • şu an pny quadro 600 makul bir başlangıç olabilir aşağıda oyun kartı ile karşılaştırması var ...

TIKLAR MISIN BENİ :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar profesyonel grafik kartları neden oyun oynatmaz.O kadar çizim yapıyor ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 27 Haziran 2011; 0:31:58 >
  • ikisindede gpu ve vram var fakat gpu donanımları ve programlama arasında fark var.
    bendeki ati'yi softmod ile firegl yapmaya çalışıcam ilerleyen günlerde bakalım fark edecek mi
  • Evet Bı Ara Bu Soft modu Bı yerde okumustum ama ozamanlazım olamdıgı ıcın dıkkat etmemıstım bı aratıralım bakalım belkı denemeye deger
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.