Donanım Haber forumlarında bulunan kullanıcı adınızı yalnızca 1 kereliğine değiştirmeniz mümkün, fakat bize başvurmadan önce aşağıda bulunan 5 önemli ve gerekli şartı yerine getirmenizi şiddetle rica ederiz.
1- Forumda en az 3 aydır bulunuyor olmalısınız.
2- Daha önce hiç alınmamış bir kullanıcı adı seçmelisiniz. (Harflerin büyük veya küçük olması forum için aynı anlam taşır. Yani mewluth ismi varsa MeWluTh ismini alamazsınız).
Foruma kayıtlı bulunan bir isim için başvurduğunuzda sistem sizi uyaracaktır. ( Başvuru yapmadan önce bir ismin kullanılıp kullanılmadığını anlamak için Üyeler linkine tıklayıp orada arama yapabilirsiniz. Bazen üye profilini gizliyebiliyor ve bu durumda "üyeler" bölümünde gözükmüyor. O yüzden aşağıdaki yöntem size % 100 değil ama daha kesin sonuç verecektir. Arama'ya girin ve burada "Kim tarafından" kısmına istenilen kullanıcı adını yazınız. Eğer kişi 0 mesajlı biri değilse orada gözükür.)
3- Kullanıcı adı değişikliğinin olması için; forum yazılımının tabiatı gereği şifrenin de yenilenmesi gerekmektedir. O yüzden bizlere başvururken yeni kullanıcı adınızın yanında geçici bir şifre de söylemeniz gerekmektedir. Bu şifre hali hazırda kullandığınız şifre olmayabilir. Mümkünse öyle de olmasın. Bize söyleyeceğiniz şifre o anlık olmalı. Eski kullandığınız şifreyi belirtmenize kesinlikle gerek yoktur. 12345 gibi kolay şifreler seçmeyiniz.
4- Üyelerin sizi kolayca tanıyabilmesi ve bir karışıklık olmaması için değişiklikten sonra eski kullanıcı adınızı imzanızda belirtmelisiniz ve 1 ay boyunca imzanızda durması gerekir. (Bu madde önemlidir ciddiye alınız. Bunu yerine getirmeyenlerin ve getirmemekte ısrar edenlerin bu konuyu dikkatli okumadıkları ortaya çıkacağı için değişimleri de geri alınacaktır.)
5- Bu son madde de bu konudaki maddeleri dikkatlice okumuş olmak ve okuduğunuzun göstergesi olarak, yaptığınız başvuruda istediğimiz şartları eksiksiz yerine getirmek. Şartlardan biri eksikse konuyu okumadığınız düşünülüp talebiniz reddedilecektir.
Şartları okuduktan sonra başvuru için buraya tıklayınız.
Örnek başvuru biçimi:
Yukarıda başvuru için verdiğimiz linke tıkladıktan sonra gerekli yerleri eksiksiz bir biçimde doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Burada girdiğiniz şifreyi yöneticiler göremeyecek, sistem otomatik olarak sadece kullanıcı adı değişim onayını admine gönderecektir.
Bir aksilik olmazsa 24 ile 48 saat arasında değişiklik gerçekleşir. 48 saat geçmiş ve işlem yapılmamışsa tekrar başvurmanıza gerek yoktur.
Değişikliğin gerçekleşmeme nedeni eksik bilgi vermeniz, yukarıdaki şartları taşımıyor olmanız, geçersiz ya da kullanılan bir kullanıcı adı seçmiş olmanızdan kaynaklanıyor olabilir. Değişiklik siz forumda gezerken olursa haberiniz olmadan sadece giriş isminiz değişecektir. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yoktur.
Dikkat!...Seçtiğiniz yeni kullanıcı adı için iyice düşünüp öyle başvurunuz. Çünkü artık kullanıcı adınızla ilgili başka herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır.
Not: Yeni kullanıcı isimlerinde < > " ' % ; ) ( & + , ve görünümü ciddi şekilde bozacak karakterleri yazmayınız. Forum kabul etmiyor çünkü. Not2: Messenger, e-mail veya herhangi başka bir forum harici mesajlaşma sistemleri ile yapılan başvurular kabul edilmez. Güvenlik için, başvuruyu mutlaka forum üzerinden ve ilgili linke tıklayarak yapmanız gerekir.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bir öneri: belli süre şartı sonrası mesela 3-6 ay gibi geçtikten sonra kişi nikini değiştirebilmeli... Eğer bu forumlarda yoksa bile çok güzel yeni bir uygulama olur DH üyeleri için... Zaten aynı isimli nike sistem izin vermediği için bir aorun da olacağını zannetmiyorum....selamlar....
Bir öneri: belli süre şartı sonrası mesela 3-6 ay gibi geçtikten sonra kişi nikini değiştirebilmeli... Eğer bu forumlarda yoksa bile çok güzel yeni bir uygulama olur DH üyeleri için... Zaten aynı isimli nike sistem izin vermediği için bir aorun da olacağını zannetmiyorum....selamlar....
Anlamadım ne demek istediğini. En az 3 aylık üye mi olmalı diyorsun? Zaten yeni üyeler pek talep etmiyor bunu eğer o şekil demişsen.
Anlamadım ne demek istediğini. En az 3 aylık üye mi olmalı diyorsun? Zaten yeni üyeler pek talep etmiyor bunu eğer o şekil demişsen.
Ben anladım yani demek istioki bi üyenin nickini deişitirebilmesi için 3-4 ayı geçmiş olması gereksin dio boşu boşuna yönetimi meşgul etmesin demek istio
Nakka'nın demek istediği, belli bir süre geçtikten sonra üyeler kendi nicklerini kendileri değiştirebilmeli. Aynen mesaj silmek gibi bir buton ile bu işi halledebilmeli.
O mümkün değil maalesef, herkes nickini değiştirebilirse ne olur biliyor musunuz ki yöneticilerde bile bu özelliğin olması gerekli değil, bizler bile nickimizi kenndimiz değiştiremiyoruz ve doğrusu da bu
yani kişi nikini kendi değiştirebilmeli... ancak buna süre şartı koymalıyız ki dakka başı nik değiştirip durmasın bu da karışıklığa yol açar... bu süre de 3 ay gibi bir süre geçmeden yeni nik alamazsınız şeklinde olmalı... Eğer bu diğer forumlarda yoksa bile bizde olsa bu yenilik ve ayrıcalık olur diye düşünüyorum. Hem de modları bu konuda gereksiz meşguliyet önlenmiş olur....Selam ve sevgilerle....
O mümkün değil maalesef, herkes nickini değiştirebilirse ne olur biliyor musunuz ki yöneticilerde bile bu özelliğin olması gerekli değil, bizler bile nickimizi kenndimiz değiştiremiyoruz ve doğrusu da bu
Sevgili Negative ilgine ve anlayışına teşekkürler... Dediğim o ki zaten modlara başvurunca değiştiriliyor o halde trafik zaten belli bir engeli yok... O halde bu işi onlara verirsek ne değişir bence hiçbir şey... Bir de bir nik değiştirdikten sonra 3 ay boyunca değişemeyecek olursa zaten sorun ortadan kalkar...
Bu arada King_Arthur, Vozer sizlere de teşekkürler... Mewluth te detay istemiş onu da belirttim zaten... Niyet anlamak olunca olumlu insanlar anlamakta gecikmiyor....
sanırım nakka şunu demek istiyor nick değiştimrek mümkün fakat bunu şuan bilen bilmeyen herkes öğrendi.ve bundan sonra talepler artacak.yeni üyeler belki dalgasına belki başka bir amaçla sizi rahatsız edecek.sıkacak kadar.ve bu sitemde iptal edeilecek.
Forumda daha önce alınmamış bir kullanıcı adı seçmek. Bir ismin kullanılıp kullanılmadığını anlamak için Üyeler linkine tıklayıp orada arama yapabilirsiniz.
bu pekte sağlıklı değil çünkü isteyen üye profilini gizliyebiliyor ve bu durumda "üyeler" bölümünde gözükmüyor..
Hayyy allam yaaa Nakka arkadışımız şunu demek istiyo(anlamayanlara sesleniyorum...)Şart koyulsun diyo o şartta üye'nin 4 ve/veya 6 ay geçip nick'ini kendi yani kendisine ait olan üye ismini üye değiştirsin demek isitiyo...
DİPNOT=>MEWLUTH HOCADAN ALDIĞIM BİLGİLERE GÖRE 1 HAFTA BOYUNCA CEZA YİCEKMİŞİM ÇOK PİŞMANIM BEN MASUMUM
Forumda daha önce alınmamış bir kullanıcı adı seçmek. Bir ismin kullanılıp kullanılmadığını anlamak için Üyeler linkine tıklayıp orada arama yapabilirsiniz.
bu pekte sağlıklı değil çünkü isteyen üye profilini gizliyebiliyor ve bu durumda "üyeler" bölümünde gözükmüyor..
% 100 sağlıklı değil, ama profilini gizleyen üye sayısı zaten çok az. Bir de o arkadaşın seçtiği nicke denk gelmesi baya bi düşük ihtimal. Zaten öyle bir durumda kendisine geri döneriz biz.
%99 garanti bir yöntem söyleyeyim öyleyse. Arama'ya girilir ve burada "Kim tarafından" kısmına istenilen nick yazılır. Eğer kişi 0 mesajlı biri değilse orada gözükür.
arkadaşlar nick değişme özgürlünün neden olmaması gerektiğini çok iyi anlıyorum ama.. düsünün bir kere yıllar önce kendinize yakıstırdığınız bir takma isimle yaşamaya neden mecbur olasiniz? bu forumun islevini/degerini ozamanlar bilemeyen hafife alarak "hafif" bir nick ile başlayan, haliyle yıllar sonra da isminden memnun olmadığı halde ulaşmış olduğu rütbeyi ve "eski kullanıcı" ünvanını kaybetmek istemeyen arkadaşlara da hak vermemek haksızlık değilmi???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepthrone -- 16 Nisan 2005, 1:04:17 >
walla arkadaşlar bence nickdeğiştirmek iyi birşey değil. ben değiştirmiştim ama "tughan" olan nickimi "TuGhAn" yaptırdım. diğer nedenlerle olan değiştirmeleri gereksiz buluyorum...
Intel® Core� 2 Duo E6300 @ 1.86GHz | Asus P5LD2 SE Rev 2.0 | AXLE 9600GT 1GB | Kingston 1GB DDR2 667MHz X 2 | 80Gb Samsung Sata2 | Hyundai N91W 19" LCD | Asus AAM6000UG ADSL | Feel Hurricane | Asus 52x Cd-Rom | Samsung DVD-RW | Lc-Power 550W | Powercom IMD-625AP UPS
Bende adımı MAmeMaN yada RomMaN mi yapsam nedir yaws..
ImpaCtMan öneririm..
Acı ve sevinç birbirlerine öylesine benziyorlar ki sanki ikisi de aynı duygu. Keşke hep sarhoş olsam. Kim demiş kötü diye! Kim içmenin kötü olduğunu söylemeye cesaret edebiliyor? Papazlar... Ama onların da kendilerine özgü bir sarhoşlukları var. İçince... Kısır kadınlar: onlar bunu anlamayacak kadar dertli. Reformcular: ama onlar da bunu anlayacak kadar derin yaşamıyorlar. Hayır... Yıldızlar öylesine güzel ve yakın ki dünyaların kardeşliğine katıldım ben. Ve herşey kutsal... Herşey, hatta ben bile.
Oradaki linki silerek kendi meramını yazıp yollarsa herkese ulaşır.
Mevlüt Abi sen bu foruma telefondan ya da başka bir aletten felan da mı giriyorsun? Mesaj-meram karışıklığını ben hep T9 sözlükte yapıyorum da. Var mı böyle bişey?
meram eskiden daha sıklıkla kullanılan diyeceğini ifade etmek anlamında kullanılan bir sözcüktür daha da nüansla sıkıntı ağırlıklı sözcükleri işaret eder, ama iyi şeyler için de meramınızı anlatabilirsiniz. mewluth onu bilerek kullanmış karışıklıktan değil. bilmem meramımı anladın mı?
meram eskiden daha sıklıkla kullanılan diyeceğini ifade etmek anlamında kullanılan bir sözcüktür daha da nüansla sıkıntı ağırlıklı sözcükleri işaret eder, ama iyi şeyler için de meramınızı anlatabilirsiniz. mewluth onu bilerek kullanmış karışıklıktan değil. bilmem meramımı anladın mı?
Teşekkürler açıklama için. Ben hiç duymamıştım böyle bir şeyi. Belki yaşımdan kaynaklanıyor olabilir.
içimdeki şeytanın ensesindeyim, önce sessiz bir şekilde geliyorum günahlarımdan arınmaya çalışarak ve bir çocuk masumiyetinde ilerliyorum, söylediğim yalanlar ve yaptığım kötülükler geliyor aklıma, toparlamaya çalışıyorum yorgun düşmemem lazım, yaptığım şeylerin alt toplamını alıyorum ömrüm gibi karmaşık sayı çıkıyor, zaten düzgün bir şey de beklemiyordum, gözlerim kararıyor ve sonra tam karşılaşacakken kan ter içinde uyanıyorum, banyoya gidip kafamı kaldırıyorum, her şeye rağmen yaşamanın güzelliği geliyor aklıma, içimdeki kötülüklerden kurtularak hayata iyiliklerle devam edeceğimi sesli olarak iki kez tekrarlıyor, sonra susuyorum, tekrar yatmaya gidiyorum başım öne eğik...
Ben anladım yani demek istioki bi üyenin nickini deişitirebilmesi için 3-4 ayı geçmiş olması gereksin dio boşu boşuna yönetimi meşgul etmesin demek istio
Bencede güzel ve mantıklı bir olay. Hatta benim şöyle bir önerim var;
Rütbesi artan üyelere güzel imkanlar verilsin, mesela profilimde bir nick değiştirme butonu olsun yüzbaşı olunca NİCK değiştirme butonu aktif duruma gçcin ve bir ya da iki kereliğine nick değiştirme hakkı verilisin. Ve bu olaya şart getirilsin forumda en az 3 ay bulunan ve Yüzbaşılığa terfi etmiş üyeler nicklerini değiştirebilir.
Bence mis gibi.
Çavuşa ayrı, binbaşıya ayrı, yüzbaşıya ayrı imkanlar tanınsın böylece boşu boşunada rütbe artmamış olur.
Bencede güzel ve mantıklı bir olay. Hatta benim şöyle bir önerim var;
Rütbesi artan üyelere güzel imkanlar verilsin, mesela profilimde bir nick değiştirme butonu olsun yüzbaşı olunca NİCK değiştirme butonu aktif duruma gçcin ve bir ya da iki kereliğine nick değiştirme hakkı verilisin. Ve bu olaya şart getirilsin forumda en az 3 ay bulunan ve Yüzbaşılığa terfi etmiş üyeler nicklerini değiştirebilir.
Bence mis gibi.
Çavuşa ayrı, binbaşıya ayrı, yüzbaşıya ayrı imkanlar tanınsın böylece boşu boşunada rütbe artmamış olur.
İstediği kullanıcı adını önceden almayıp da sonradan pişman olan üyeler, yeniden üye olmasın diye bu imkanı herkese tanıyoruz. Bizi yormuyor zaten ama herkese bu imkanın açılması teknik olarak zaten imkansız, imkanı olsa bile çok karışıklık çıkacağı için yapmamız mümkün değil. Bu işin bizim kontrolümüz altında ve bilgimiz dahilinde olması gerekir en azından.
Bence mis gibi.
İstediği kullanıcı adını önceden almayıp da sonradan pişman olan üyeler, yeniden üye olmasın diye bu imkanı herkese tanıyoruz. Bizi yormuyor zaten ama herkese bu imkanın açılması teknik olarak zaten imkansız, imkanı olsa bile çok karışıklık çıkacağı için yapmamız mümkün değil. Bu işin bizim kontrolümüz altında ve bilgimiz dahilinde olması gerekir en azından.
sayın mevlüt benim başka bir önerim olacak, iki hafta önce bir hafta ceza aldım, ama iki hafta foruma giremedim, açmadılar abi, cezamda ha yüz kızartıcı falan olsa, önerim şu, hani bir hafta cezalı kalmam gerekirken iki hafta cezalı kaldımya, çektiğim fazladan bir haftalık cezanın ziyan edilmemesini, bi dahaki suç işlememde alacağım cezanın yerine sayılmasını, Gereğini saygılarımla arz ederim.
sayın mevlüt benim başka bir önerim olacak, iki hafta önce bir hafta ceza aldım, ama iki hafta foruma giremedim, açmadılar abi, cezamda ha yüz kızartıcı falan olsa, önerim şu, hani bir hafta cezalı kalmam gerekirken iki hafta cezalı kaldımya, çektiğim fazladan bir haftalık cezanın ziyan edilmemesini, bi dahaki suç işlememde alacağım cezanın yerine sayılmasını, Gereğini saygılarımla arz ederim.
Yanlışlık olduğu kesinse öyle bir şey yapılır neden olmasın.
Yanlışlık olduğu kesinse öyle bir şey yapılır neden olmasın.
Sayın mewluth valla yanlışlıkmı falan bilemiyorum, kontrol etme imkanınız varsa bakın, valla iki hafta cezalı kaldım, geçen hafta hesabım açıldı, o zaman ceza alır almaz size bildiririm
yani kişi nikini kendi değiştirebilmeli... ancak buna süre şartı koymalıyız ki dakka başı nik değiştirip durmasın bu da karışıklığa yol açar... bu süre de 3 ay gibi bir süre geçmeden yeni nik alamazsınız şeklinde olmalı... Eğer bu diğer forumlarda yoksa bile bizde olsa bu yenilik ve ayrıcalık olur diye düşünüyorum. Hem de modları bu konuda gereksiz meşguliyet önlenmiş olur....Selam ve sevgilerle....
nakka önerini hizmete sunduk ve kuralları güncelledik. Yalnız süreyi 1 ayda sınırladık.
Meşguliyetten çekindiğimiz için değil de, diğer üyeler için karışıklığa sebep olmaması açısından bu karara vardık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mewluth -- 14 Şubat 2006 12:59:40 >
nakka, mevluth'un dediğini yanlış anladın. kullanıcı adını hala sadece modlar değiştirebiliyor ama bir kere değişiklik hakkını kullanan kişi tekrar değişikliğe gitmek için 1 ay beklemek zorunda. mevluth hoca onu demek istemiş. tabi bende yanlış anlamadıysam.
Hocam sen büyüksün işte DH farkı ve demokrasisi. İlk Türkiye'de bir forumda kişi nikini kendi değiştirebiliyor. BU BİR DEVRİMDİR bence gelişme açısından. Darısı diğer özlemlerimize.
Peki biraz uygulamadan bahsetsen de yöntem nasıl kullanılıyor anlasak.
nakkacım kusura bakma, sanırım ben seni baştan yanlış anladım, bu sebeple de sen beni yanlış anladın. Senin dediğin gibi bir sistem mümkün değil. Yani üyelerin kendilerinin profilden değiştirmeleri teknik olarak olmayacağı için açılması da söz konusu değil.
nakka, mevluth'un dediğini yanlış anladın. kullanıcı adını hala sadece modlar değiştirebiliyor ama bir kere değişiklik hakkını kullanan kişi tekrar değişikliğe gitmek için 1 ay beklemek zorunda. mevluth hoca onu demek istemiş. tabi bende yanlış anlamadıysam.
E ama mewluth dediğini yaptk diyor ben senin dediğin şekilde dememiştim ki.
Ogame de oluyor herşeyi belli kurallarla değiştirebiliyoruz. Mesela ogame kullanıcı nakka ise makka yapmak elimde gezegenlerde öyle. Mail adersimi değiştirebiliyorum falan.