Şimdi Ara

BU FPS DROP NEDEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD RYZEN 9 5900X 12-CORE PROCESSOR İŞLEMCİ

AMD RADEON RX 7800 XT EKRAN KARTI

2x 16gb/32gb RAM

SIVI SOĞUTUCU VS HERŞEYİYLE 70BİN CİVARI BİR SİSTEM KURDUM

YAYIN AÇIYORUM FAKAT YAYINDAYKEN FPS OYUNLARINDA FPS DROPLAR YİYORUM DRİVERLARIMDA PROBLEM YOK ANAKARTIMIN MODELİ

ASRock B450 ASLINDA YETERLİ BİR SİSTEM OLMASI GEREKİYORDU AMA SEBEBİNİ BİR TÜRLÜ BULAMADIM YARDIM LÜTFEN

• Bu sistemi o fiyata ne zaman kurdunuz...

İnternet odaklı olabilir mi sorun kontrol ettiniz mi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • franklinda F kullanıcısına yanıt

içerisinde 850w psu kasa vs ile birlikte yaklaşık 1 ay oluyor bu sistemi kuralı internet odaklı olamaz 200mbps download hızım var.

• msi after burner videosu varmı ordan bak drop atan işlemci mi gpu mu yoksa ms spike mı atıyor

• 1 ay önce gidip am4 bir sisteme yatırım mı yaptınız ilginç...

Am5 güncel bir sistem fiyatına hemde...

Anakart odaklı olabilir bir B550 anakart değil neticede belki sisteme yetemiyor olabilir neticede sonradan bios update ile 5xxx işlemci desteği kazanmıştır muhtemelen...

Psu her ne kadar 850w olsa da 80+ sertifikalı kaliteli marka değil ise yük altında sorun oluşturuyor olabilir yada sıvı soğutmanız kaliteli bir marka değilse yük altında ani ısı dalgalanmalarına neden olabiliyordur yada kaliteli markada olsa bu işlemci için minimum 280mm boyutunda olması iyi olur...

Ramler dual kim olmalı yani ikili satılan modüller olmalı belkide bu şekilde olmadığından dolayıdır sorun sıradan kontrol etmek lazım hepsini...

Siz yinede ddu ile ekran kartı driverini güvenli moda kaldırıp yeniden kurulum yapın...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anakart Asrock B450M-HDV R4 mi yoksa?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 Fps'de kasma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.