Yarbay
07 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 539 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar az önce W11 kurdum. Sistemim z77 anakarta i7 4790k 16 GB Ram ve gtx 1080ti

Gayet stabil çalılıyor. Ara yüzü begendim. W10 un makyajlı hali gibi. Oyunlarda sıkıntı görmedim. İlerleyen günlerde sorun olursa yazacağım

Arkadaşlar İngilizceyi kesin geliştirecek bir yol buldum. Öncelikle çocuğunuz telefon bağımlısı olmalı. Ebeveyn ve çocukta Android telefon olmalı. 2 tarafta family link kuracak. Ebeveyn family linkten bütün uygulamaları kitleyecek ve duolingo uygulamasına 2 saat sınır koyacak 2 saate olunca çocuk uygulamayı tamamladığını haber verecek ve bütün uygulamalar açılacak.

Böylelikle hergün 2 saat ya seve seve yada s.... Çocuk İngilizce çalışacak bizde işe yaradı 2 ayda b2 seviyesine geldi hızla ilerliyor. Duolingo ya 2 saat girmeden telefondaki hiç bir uygulama çalışmıyor.

Bu resim bugün çocuğun hangi uygulamaya girdiğini gösteriyor. Bana haber verdi baba İngilizce tamam hemen kendi telefonumdan baktım evet görev tamam ve diger uygulamaları aktif ettim.

www.dxomark.com
Smartphone Ranking | DXOMARK
https://www.dxomark.com/smartphones/#sort-battery

Bu sitenin testleri GÜVENİLİR mi.

Herkese selamlar zaman bayağı hızlı geçiyor. Kızı basketbola yönlendirdim bayağı Bi uğraştık takım felan olmadı boyu 1.65 te kaldı. En son bıraktı. 1.65 ile bayan basketbolcu olmak neredeyse imkansız gib. En ama en az 1.75 gerekiyor oda en az.

Şimdi sıra oğlumda onun boyu şuan iyi gibi yaşı 10 buçuk boyu 1.50 kendisi çok ama çok istekli bu istek kızımda hiç ama hiç yoktu. Kaza bela olmaz ise boyunda uzun olursa benim ümidim var. Şuan takıma gönderemiyorum hep ben çalıştırıyorum biraz ögrensin hemen takıma yazacağım.

BAKALIM OĞLUM BASKETBOLCU OLABİLECEKMİ.

Şimdiki hali bu. Bize şans dileyin

Arkadaşlar yıllardır Samsung telefon kullandım. Tasarım olarak Samsung s1 s2 s3 ve S7 den memnun kaldım premium havası vardı en son s20fe aldım preminyum havası hiç yok batryası berbat idi. Bataryası iyi olsa idare ederdim. Batarya olarak yoğun kullanımda 1 günü çıkartmıyor ancak ve ancak idareli ve güç tasarrufunda kullanırsan 1 günü çıkarıyordu. Kısaca özgür degil sin bol bol kullanmıyorsun s20fe yi. An itibarı ile honor x9a ya geçmiş bulunmaktayım. Abartmadan şakasız yazıyorum tam 2.5 kat daha fazla batarya ömrü sunuyor.

https://mobile.donanimhaber.com/honor-70-ana-konu--154982457-20#155871241

Buradaki konuda size deneyimlerimi yazdım. Kısaca Samsung pişmanlıktır. Akıllı olun başka telefonlara yönelin. Samsung tepe model olmadıkça sakın bulaşmayın.

Arkadaşlar selamlar. Mersinde yaz aylarinda denizde yüzerken beni sıcak tutacak bir giysi istiyorum. Sadece vücudumu sıcak tutsun yeter alt önemli değil. Ben yüzmeyi severim lakin 15 dakika içinde üşüme geliyor ve denizden çıkmak zorunda kalıyorum. Rahat yuzecegim bir giysi tavsiyeniz var ise lütfen yazın. Dalma ile işim yok sadece yarım saat 1 saat ısı kaybını aza indirecek bir giysi

Arkadaşlar herkse selamlar. Bu Forumda gördüm ki bir çok kişi uydu yayınları ile ilgili sorun yaşamakta. Bende size sorunlarınızı çözmeniz için yardımcı olacağım elimden geldiği kadar. Yılların deneyimi namı değer Ayaz Elektronik uyducu Ahmet usta olarak sorularınızı sorabilirsiniz. Çanak anten ile ilgili problem yaşarsanız çekinmeyin sorun. Boş zamanlarımda burada olacağım. Merkezi uydu sisteminden iyi anlarım. Mersin Yenişehir'de çalışmaktayım. Hemen cevap yazamaya bilirim gün boyu çalışıyorum. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

0507 334 76 01

Televizyon Uydu Tamircisi Ahmet Usta - Yenişehir Mersin (mersinuyduservis.com)

Arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz

Arkadaşlar bende sony vx8 müzik seti var pc ye bağlı dolayısı ile hem film hemde müzik dinlemek için kullanıyorum. Ev sinema sistemilerine kafayı taktım hdmi arc ile tek kumandaya 5+1 ses deneyimi yaşamak istiyorum. 2. Elde 5+1 leri araştırmaya koyuldum gidip selerine baktığım zaman evet ses güzel geliyor lakin sobwoferi devre dışı bırakınca sistem adeta ölüyor mahvoluyor. Kısaca ön sağ sol arka sağ sol aşırı güçsüz. Hepsini toplasan 40w rms etmez. Bu normalmi. Yoksa daha iyileri varmı. Belkide yanlış yoldan gidiyorum neye yönelmek lazım

https://letgo.com/tr-tr/product/a112ee07-6449-4994-bf79-f3d79ca29ac8?utm_source=android_app&utm_campaign=product-detail-share&utm_medium=copy-link&af_sub1=8f61d628-1180-4e18-9816-d4adbe1b2aeb&pid=af_app_invites&shortlink=gezzsoq1&af_sub2=Ahmet&af_referrer_customer_id=8f61d628-1180-4e18-9816-d4adbe1b2aeb&af_channel=copy-link&af_siteid=android_app&c=product-detail-share&af_referrer_uid=1644938060662-4425531544765090802

Buna benzer bir sinema sistemi almayı düşünüyorum

Bunu samsung nu8000 tv ye hdm yada optikten bağlayacağım. Tv zaten dolby atmos desteklemiyor . Sorum şudur netfilixten 5.1 sesli bir dizi açınca bu cihaz sesi 5.1 verebilirmi . Bu na benzer eski cihazların eksileri nelerdir.

Hakkında
Meslek: Elektronikçi
Forum İkinci El İmzası:
=
Hakkımda:
Uydu tamir ustası arıyorsan, durma Ayaz Elektronik uyducu Ahmet usta bir telefon kadar yakında. Çanak anten varsa çok iyi en azından masrafınız azalır. Hemen Uyducu Ahmet ustayı arayıp servis ücretini öğrenebilirsin. Mersin Yenişehir'de uydu servisi arıyorsanız size 10-20 dakika uzaklıktayım. Mersinin en kalabalık semtlerinden olan Yenişehir ili ve yakınlarına hizmet vermekteyim. Mersin de tanınmış usta uyducu Ahmet usta tam bir profesyoneldir. Önceliğim söz verdiğim saatte konumunuza ulaşmak . Arayın işim yoksa hemen çıkar gelir. İşim varsa en geç 1-2 saatte orda olurum yada siz ne zaman uygunsanız ona göre randevu oluştururuz. Çanak anten kurulumunda en önemli husus çanak antenin ayaklarının montaj edilecek zemine çok sağlam ve doğru bir şekilde kurulmasıdır. Dolayısı ile yanlış montaj edilen çanak anten zamanla damdan düşmesi kaçınılmazdır. Siz sevgili mersin halkına çanak anten montajını bu linkte nasıl yapıldığını gösteriyorum. Unutmayın malzemeniz olsa bile çanak anten kurulumu profesyonel usta tarafından yapılmalıdır. Sevgi ve saygılarımla. ADRES: PİRİREİS MAHALLESİ 217/B, 33110 YENİŞEHİR/MERSİN 0507 334 76 01
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15.824
İkinci El Bölümü Mesajları: 306
Konularının görüntülenme sayısı: 64.015 (Bu ay: 921)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.994 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.