Şimdi Ara

DOĞAN SLX'Mİ FORD TAUNUS 2.0 GTS'Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
258
Cevap
0
Favori
176.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar.Arkadaşlar 1975 Ford Granada'mız var babam yaşlandığı için bu araba onu çok yormaya başladı satıp biraz ekleyip bu 2 tercihten birini alacağız fakat bu 2 tercih arasında sıkıştık kaldık bu forumda da tecrübeli arkadaşlar olduğunu biliyorum tecrübelerinize dayanarak hangi aracı tavsiye edersiniz.Şimdiden Teşşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 9 Haziran 2009; 12:52:41 >

• Ben biraz Taunus kullanmıştım, araba bana takoz gibi gelmişti. Belki sadece benim kullandığım öylede olabilir kullanan bazı kişiler iyi felan diyor.
    Ama bence masraf bakımından ve 2.el satışı bakımından Doğan almanız en mantıklısı.

96 model Doğan SLX var arkadaşımda bendeki 2004 model Fiesta'dan daha seri ve direksiyonu daha yumuşak

Parçalarıda oldukça ucuz zaten, ama yakıt tam tersi LPG'de bile Km'de 25-27Kr yakıyor
  • Tavsiyem SLX olur . 93 modeli vardı bende çok severdim arabamı satarkende hiç zorlanmadım . Temiz bir araç bulursanız , hele birde hidrolik direksiyonlu olanlardan olursa tadından yenmez bence...

• quote:

Orjinalden alıntı: ShaRLooT

Ben biraz Taunus kullanmıştım, araba bana takoz gibi gelmişti. Belki sadece benim kullandığım öylede olabilir kullanan bazı kişiler iyi felan diyor.
    Ama bence masraf bakımından ve 2.el satışı bakımından Doğan almanız en mantıklısı.

96 model Doğan SLX var arkadaşımda bendeki 2004 model Fiesta'dan daha seri ve direksiyonu daha yumuşak

Parçalarıda oldukça ucuz zaten, ama yakıt tam tersi LPG'de bile Km'de 25-27Kr yakıyor

Taunus'ta klima olduğu için biraz daha sıcak bakıyor.Fakat biraz daha yorumlar geldikten sonra okutturacağım ona yardımlarınız için teşşekkürler.

• Ben Taunus derim. Doğan Şahin ile uğraşmayın...
  • 92 model ford taunus gts sahibiyim... hidrolik direksiyonu,klima vs vs var...birçok araçtan rahat...yakıtı herkezin söylediği gibi uçuk falan değil...lpg de şehiriçi 28 krş...uzun yolda 19-20 krş yakıyor...uzun yolda yola yapışıp gidiyor... ve ayrıca çok güvenli....aracın kaporası ve şasesi çok sağlam...bu araclara alışan kişi başka araca binemiyor... diğer öğretmen arkadaşlarımın arabaları artık bana oyuncak geliyor....parçaları çok pahalı değil...örneğn tamponu 35 lira,kapı kolu 5 lira,trigeri 17 lira vs... şahin ve doğan kadar parçası ucuz değil...doğanın bir parçası 10 liraysa,aynı parça taunus için 12-13 lira...
    93 model taunus u 4 bin liraya almak mümkün...ancak 93 model bi doğan slx i 6 bin den aşağı bulamazsınız.... 2 bin lirada kardasınız...

babanız zaten ford a alışkınmış...taunus alın gitsin...

canını seven ve rahatını düşünen biri için taunus,

ben hemen satmak isterim diğerleri önemli değil diyen biri için doğan öneririm...

• quote:

Orjinalden alıntı: wehby

92 model ford taunus gts sahibiyim... hidrolik direksiyonu,klima vs vs var...birçok araçtan rahat...yakıtı herkezin söylediği gibi uçuk falan değil...lpg de şehiriçi 28 krş...uzun yolda 19-20 krş yakıyor...uzun yolda yola yapışıp gidiyor... ve ayrıca çok güvenli....aracın kaporası ve şasesi çok sağlam...bu araclara alışan kişi başka araca binemiyor... diğer öğretmen arkadaşlarımın arabaları artık bana oyuncak geliyor....parçaları çok pahalı değil...örneğn tamponu 35 lira,kapı kolu 5 lira,trigeri 17 lira vs... şahin ve doğan kadar parçası ucuz değil...doğanın bir parçası 10 liraysa,aynı parça taunus için 12-13 lira...
    93 model taunus u 4 bin liraya almak mümkün...ancak 93 model bi doğan slx i 6 bin den aşağı bulamazsınız.... 2 bin lirada kardasınız...

babanız zaten ford a alışkınmış...taunus alın gitsin...

canını seven ve rahatını düşünen biri için taunus,

ben hemen satmak isterim diğerleri önemli değil diyen biri için doğan öneririm...

Yorumun için teşşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Renault Broadway RNI.
  • Merhaba belliki babanızın ford otomobillere karşı bir tutkusu var taunus da zamanın konforlu araçlarındandı, bence taunus alın, tabi bakımlı temiz kullanılmışından bahsediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sscasta

Merhaba belliki babanızın ford otomobillere karşı bir tutkusu var taunus da zamanın konforlu araçlarındandı, bence taunus alın, tabi bakımlı temiz kullanılmışından bahsediyorum.

Onun için bir efsane gibi birşey.23 yıldır Ford Granada kullanıyor takıntılısı ama artık malum yaşlandı şeker ve tansiyon'da değerlerinin çok yükseğinde buradan gitse gitse yazlığa gider

aydın-bodrum 200 km oda gözü taunus'ta fakat çok temiz doğanlar'da çıkmıyor değil önüne çelişkiye düşüyor.
  • Birşey daha merak ediyor.Malum Aydın sıcak memleket temmuzda 40 derecelere kadar çıkabiliyor ki çok nemlidir aydın 50 derece gibi hissedersinz.Ford Taunus'ların klimaları iyimidir bunu merak ediyor.
  • Granada dan inip taunusa heleki doğana binmek attan inip eşşeğe binmek gibi bir şey olacaktır,bence ya tercihlerinizi değiştirin yada granadada sabit kalın.
  • doğan slx derim
  • yıllar önce seneler 1990-96 yılları arası 6 yıl 2.0 taunus daha sonrada doğan kullandım. doğana göre taunus tabii süper. bi kere konfor var. araç yolda giderken resmen sülük gibi yola yapışıyor.

doğan kova bir araç taunusun tırnağı olamaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnarKin

Granada dan inip taunusa heleki doğana binmek attan inip eşşeğe binmek gibi bir şey olacaktır,bence ya tercihlerinizi değiştirin yada granadada sabit kalın.

Granadalar hakikaten güzel araç fakat yaş ilerleyince çekilmez hale geliyor o araba hidrolik değil klima yok.büyük.Granada aşığı fakat kullanamaz hale geldi artık.
  • doğan slx bak derim ie. lere yakıtta ve parçada sıkıntı olmaz 93 slx 15 dk satmışdım
  • ford taunus 2,0 gts gerisi hikaye...
  • avrupacıysanız yine ford derim.
  • benim cevap biraz degişik olacak soylediğiniz arabalra para vereceginize 75 granadanızı genel olarak elden gecirip binin derim ne doganda nede otosanın urettiği taunusta granadayı bulamazsınız.ben klasik sever oldugum için benim gorusum boyle.
  • Slx derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSamet. -- 9 Haziran 2009; 15:09:23 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.