Şimdi Ara

DOĞAN SLX'Mİ FORD TAUNUS 2.0 GTS'Mİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
258
Cevap
0
Favori
176.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan arkadaş model belirtmeksizin, Taunus 2.0 GTS mi Doğan SLX mi ? diye sormuş...

Taunusla ilgili çok detaylı bilgiye sahip değilim ama yanlış hatırlamıyorsam 83 de üretilmeye başlandı ve 93 de bitti ( GTS modeli için konuşuyorum ).

Ama Doğanın SLX modeli 93 de üretilmeye başlandı ve ( halen üretiliyor ama ) Türkiye'deki satışı 2003 de bitti.

Yorumlar ortada, herkes görüşünü söylemiş... Tercih arkadaşa kalmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuzZy44

kesinlikle doğan derim.yurdum arabası parçası ucuz ve heryerde bulunuyor.bende şahin sahibiyim hiç bir sıkıntım yok en pahalı parça 100 milyon.klima yok ama az yakıyor maliyetli olmuyor.üstelik doğan hidrolik direksiyon ve daha çok fonksiyona sahip.

Doğanın parçası ucuzda Taunus'un parçası çok mu pahalı, bulunmayacağını mı zannediyorsunuz? Taunus yerli üretim değil mi? Üstelik doğan hidrolik direksiyon demeniz bile Taunus hakkında hiçbir bilginiz olmadığını açıkça ortaya koyuyor. Şahinde doğanda elektrikli camlar yokken taunusun elektrikli camlı, klimalı, hidrolik direksiyonlu hatta otomatil viteslileri bile vardı...

• Taunus'un keyfini, bir kuş serisi kesinlikle vermez..
    Taunus'un yolda yaylana yaylana gitmesi yeter..

Kesinlikle Taunus derim..
  • Bence bu tercih seçilen aracın nerede kullanılacağıylada ilgili doğan desem her yola uyar girmediği yer yok ama taunus için aynı şeyi düşünemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orginal_kartal -- 26 Haziran 2009; 22:10:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

MuzZy44 az yakan TOFAŞı ilk senden duyuyorum o TAUNUS 2.0 GTSnin koltuğuna oturup bi uzun yolda sürün bakalım TOFAŞın esamesi okunmaz çok temiz olmak şartıyla FORD TAUNUS diyorum

1993 Model Şahin sahibiyim.Aracım Gayette az yakıyor.taunus" 2.0 "oldugundan dolayı böyle bi karşılaştırma yaptım.km de 140 bin yakıyor benim aracım.
  • Kuş Serisini Kötülemekten Vazgeçin Artık
  • ford taunusu slx.le kıyaslamak bile garip???
  • 88 taunus gt ve gl ye sahip oldum. İkiside çok iyi arabalardı. Sağlamlar ve uzun yolda çok iyiydiler.İçindekilere güven hissi verir. Yol tutuşuda gayet iyiydi. Kuşlarla karşılaştırılamaz bile. Parçalarıda pahalı değildir.Sonuçta taunusda yerli üretim(otosan). Bence taunusların kuş serisi ile karşılaştırılması taunusa hakarettir.

Unutmamak gerekir ki taunus makam aracı olarakda kullanılmaktaydı zamanında. Kliması, hidrolik direksiyonu, elektrikli camları, otomatik vitesli olanları...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 26 Haziran 2009; 23:51:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dexter48

88 taunus gt ve gl ye sahip oldum. İkiside çok iyi arabalardı. Sağlamlar ve uzun yolda çok iyiydiler. PArçalarıda pahalı değildir.Sonuçta taunusda yerli üretim(otosan). Bence taunusların kuş serisi ile karşılaştırılması taunusa hakarettir.

Unutmamak gerekir ki taunus makam aracı olarakda kullanılmaktaydı zamanında. Kliması, hidrolik direksiyonu, elektrikli camları, otomatik vitesli olanları...........

İş makam arabası olmaksa Ecevitte makam arabası olarak Kartal kullanıyordu.
  • 1998 yılında bir çok " Doğan SLX 1.6 i.e " kaymakamlar için " özel olarak " makam arabası olarak çıktı fabrikadan.

Ve... bir tanesi de bendeydi, geçen yıl sattım...

DOĞAN SLX'Mİ FORD TAUNUS 2.0 GTS'Mİ

Dipnot : Fotoda arka fonda oynama ( fotoşop ) vardır, aracın üzerine sadece ve sadece film uygulaması yapılmıştır..

Bu renk makam arabası mı olur demeyin... Antalya itfaiye müdürü halen metalik kırmızı Fiat Tempra 2.0 i.e. SW araca binmektedir.

• quote:

Orjinalden alıntı: dainesee

1998 yılında bir çok " Doğan SLX 1.6 i.e " kaymakamlar için " özel olarak " makam arabası olarak çıktı fabrikadan.

Ve... bir tanesi de bendeydi, geçen yıl sattım...

Dipnot : Fotoda arka fonda oynama ( fotoşop ) vardır, aracın üzerine sadece ve sadece film uygulaması yapılmıştır..

Bu renk makam arabası mı olur demeyin... Antalya itfaiye müdürü halen metalik kırmızı Fiat Tempra 2.0 i.e. SW araca binmektedir.

+10

• İyi Akşamlar beyler Öncelikle Üslubunuzu ve seviyenizi koruyun Hakaret etmekten kaçının Seviyenizi ve Kişiliğinizi forumda yansıtmayın Herkez kendi görüşünü belirtebilir ama hakarete varan yakıştırmalar yapamaz karşındakine saygı duyun.

Ben izmirde 96 model Orjinal Doğan slx Kullanıyorum İsteyen İnanır isteyen İnanmaz Her hafta kesinlikle en az 2 kişi Işıklarda durduğumda aracın satılık olup olmadığını soruyor Şükür bu aralar soran yok (Araçta Güneş yanığı olmasına rağmen )

1000km yol gittim 1000km 175 TL yakıt yaktım geçensene bugünlerde buda 0,175 kuruşa denk geliyor + Küçük depo 3 diş daha ışık yanıyordu İzmir - Yozgat Arası

Doğan SLX tavsiye ederim Parçası çok çok ucuz Adam akıllı kullanırsanız sizi asla üzmez 1000km gittim geldim Beni hiç üzmedi 1.5 yıldır araba bende 1 kere olsun beni yolda bırakmadı Allah nazardan Saklasın :D

TAUNUS hiç kullanmadım 88 modeldi galiba 4 vites 1.6 Olması lazım arkadaşımda var genel performans olarak oda mutluydu ama Gemi gibi araba mübarek derdi herzaman :) Araç karada giden gemi gibi Maşallah :)

• resimden de belli olmuyormu ford taunus neymiş be onu kim alır kamyon gibi araba
  • Binmek için mi? Ölmek için mi kıyaslıyoruz?
  • ölmek için
    quote:

Orjinalden alıntı: CrazYSS

Binmek için mi? Ölmek için mi kıyaslıyoruz?
  • granadadan inipte taunusa binmek bile etkilerken doğan slx sizi çok üzecektir.
    ford granadanın tadını ancak taunusta bulabilirsiniz, süspansiyon sistemi granadaya yakındır geniş rahat ve ferah ayrıca modeline göre o kadar özelliği taunustan başka araçtata bulmanız imkansızdır 92-93 olması gerekmez 88-89 taunus gls lerdede klima ve hidrolik direksiyon var bunlarda tercihleriniz arasında bulunabilir.
    taunustaki yol tutuşu doğan slx,de asla yoktur taunusla virajla çok yüksek süratle girseniz bile asla savrulma yapmaz.ayrıca taunusun içinde genişlik ve size sunduğu konfor granadaya yakındır 92-93 modellerindeki fonsiyonel direksiyon yoldaki sürüş kefini çok daha üst düzeyde tutar klimalı bir taunus gts hemen hemen 1,200 kg bu araçtaki yol tutuşu 2005 model arabalardan daha iyidir.

ayrıca parça konusunda slx sizi üzecektir taunusun amatisörü 30 tl iken slx'sin amatisörü 65 tldir üstüne birde size rahatlık sunmayacaksa slx'si seçmek hiç akıllıca olmaz.

can güvenliği, konfor, hız, ucuzluk arıyorsanız taunus gts yada gls derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ford.90 -- 27 Haziran 2009; 15:46:48 >

• sadece ford

• quote:

Orjinalden alıntı: ford.90

sadece ford

alttaki benim gts nin aynısı ya...

• quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

quote:

Orjinalden alıntı: MuzZy44

kesinlikle doğan derim.yurdum arabası parçası ucuz ve heryerde bulunuyor.bende şahin sahibiyim hiç bir sıkıntım yok en pahalı parça 100 milyon.klima yok ama az yakıyor maliyetli olmuyor.üstelik doğan hidrolik direksiyon ve daha çok fonksiyona sahip.

Doğanın parçası ucuzda Taunus'un parçası çok mu pahalı, bulunmayacağını mı zannediyorsunuz? Taunus yerli üretim değil mi? Üstelik doğan hidrolik direksiyon demeniz bile Taunus hakkında hiçbir bilginiz olmadığını açıkça ortaya koyuyor. Şahinde doğanda elektrikli camlar yokken taunusun elektrikli camlı, klimalı, hidrolik direksiyonlu hatta otomatil viteslileri bile vardı...

aynen...
    arkadaş özetlemiş

• bir granada aşığı olarak derim ki o araçtan sonra pek azı sizi paklar, hele doğanın lafı bile edilmez, bence 91-92 model Mazda 6 veya 9 serisi bakın ama parça sıkıntısı olurmu bilmem, taunus da mantıklı 2.0 + lpg ile misal
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.