A101 Ps5 DE ve Xbox Series S
Ps Deluxe üyelik hakkında yardım
Arkadaşlar Ps5 alarak bende aranıza katıldım ve şu üyelik konusunda kafam karıştı.
Şimdi ben kendi hesabıma (normal hayatta da kullandığım mail hesabım) Ps Deluxe üyeliği alırsam internetten oyun oynayabileceğim ve kütüphanedeki oyunlara da ulaşabileceğim, bunu arkadaşımla paylaşmak istesem oda benim mail hesap bilgilerimle mi giriş yapacak ve kütüphanedeki oyunları oda oynayabilecek mi?
Ortaklık PS'de nasıl oluyor?
Hepsiburada premium üyelerine özel bu üründe 1340TL indirim yapıyor ödemenizi Visa kart ile yaparsanız 200TL'de Visa indirimi oluyor, bikaç gündür bakınıyordum fiyatlar arttı diye sinirlenmiştim şimdi daha ucuza denk geldi :)
Xbox dan Disney+ uygulaması açılmıyor
Arkadaşlar Xbox Onex cihazıma disney+ uygulamasını kurdum ama uygulama açılırken “ Hata Kodu 42 internetinizi kontrol edin” diye uyarı veriyor ve açılmıyor bu sorunu yaşayan varmı aramızda ?
İphone 6s Plus yerine hangi telefon?
Arkadaşlar merhaba konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.
2015 yılından beri kullandığım İphone 6s Plus artık sorunlar çıkartmaya başlıyor, ekran kırıldı vs. (4. ekranı ) bende artık değiştireyim diyorum, hanımın telefonuda aynı şekilde yani x2 para çıkışı olacak
İphone 13 deli para birde 2 adet alacağımızı düşününce insanın kafası dönüyor, şöyle 5-6k civarında bir telefon önerisinde bulunurmusunuz?
En azından bi 4 sene civarı kasmadan takılmadan idare etsin bizi, birde iş sadece performansla bitmiyor bir arkadaşım Xiaomi Mi 11 Lite aldı gücü vs. çok iyi ama Samsung dan ona geçti keşke bunu almasaydım bir garip geliyor telefon diyor 2 ay oldu alışamadım diyor.
İphone dan Android e geçince bendede aynı his olursa kafayı yerim :)
Arkadaşlar yaklaşık 10 senedir işyerinde kullandığım yazıcı artık sık sık arıza yapmaya başladı tamir ile uğraşmak istemiyorum bunun yerine hangi yazıcıyı önerirsiniz?
Ayda nereden baksak 1000-1200 civarı baskı yapıyorum, bunun yazılımını kırdırdım toneri doldurtup doldurtup kullanıyorum fax-yazıcı-fotokopi ve scaner olarak kullanabileceğim yazıcı önerilerinizi bekliyorum.
Logitech G332 Kulaklık nasıldır?
Arkadaşlar kulaklığım bozuldu yeni bir kulaklık alayım diyorum, konsolda sadece COD Warzone oynarım ayak seslerini iyi duyabilirmiyim bu kulaklıkla?
Arkadaşlar yiğenime laptop alıcaz almışken en azından 3-5 sene idare etsin zırt pırt yenilemeyelim istiyoruz ama bütçe de kısıtlı şu iki laptop arasından hangisi daha mantıklı?
https://www.n11.com/bilgisayar/dizustu-bilgisayar
Ram bakımından Ryzen olan daha iyi ama işte incelemelere bakıyorum i3 daha güçlü gibi sizce hangisini almalıyız?
Yada 3700tl limitle ne önerirsiniz?
Arkadaşlar son zamanlarda bu bot loby glitch işi baya gündeme geldi bende bazı yayıncıların hangi lobilerde oynadığına baktım ve bakmaz olaydım...
Yerli yabancı yayıncıların %90 ı bu sahtekarlığı ne yazıkki yapıyor ve izleyen kişiler bunları iyi onuyor sanıyor ama sandıkları kadar iyi değiller.
Kendileri 3kd 4kd diye hava atıyorlar millet hayıflıyorlar ama oyuna girdikleri lobi ortalaması 1kd altında bence sizde warzonestast ve sbmm sitelerinden takip ettiğiniz o çok iyi oynuyor sandığınız yayıncıları bir inceleyin derim.
Üşendiğim için sadece 2 tanesini koydum ama sizde girip bakabilirsiniz alayı bu sahtekarlığı yapıyorlar ve para kazanıyorlar...
İşin kötüsü bunlar turnuvalara katılıyorlar adamlar 40-45 kill alıyorlar bende diyorum bu iş nasıl oluyor ama adam yeni başlayan oyuncularla aynı lobiye girince doğal olarak yüksek killere ulaşıyor...

PS5 + Samsung JU 7000 120 fps?
|

Son Giriş: şimdi
Son Mesaj Zamanı: 21 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.160
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.480
Konularının görüntülenme sayısı: 50.637 (Bu ay: 4.202)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 365 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware