Şimdi Ara

DOĞAN SLX'Mİ FORD TAUNUS 2.0 GTS'Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
258
Cevap
0
Favori
176.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: EL_MARIACHI

lada vega da seçeneklerinizde olmalı

doğan ı tercih ederim, lada yerine....

Ama ford dan inmeyin forda dewam....
  • Çok temiz 2.0 GTS klimalı, hidrolik direksiyonlu Taunus yolların fatihi olur. Doğan filan hava civa, zaten alıp satmayacağınız için, ikinci elinin de önemi yok.
  • lada vega 1.5 16v 95 beygir olananından alın bence. sebeb yaşının daha genç olması nedeniyle seleflerine göre daha diri otomobillerdir.
    üstelik motoru çok performanslı ve yakıt tüketimi oldukça düşüktür. lpg ye bile gerek yoktur diyebilirim.
    4 cam elektrikli, klima ve bazılarında hidrolik direksiyon var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

lada vega 1.5 16v 95 beygir olananından alın bence. sebeb yaşının daha genç olması nedeniyle seleflerine göre daha diri otomobillerdir.
    üstelik motoru çok performanslı ve yakıt tüketimi oldukça düşüktür. lpg ye bile gerek yoktur diyebilirim.
    4 cam elektrikli, klima ve bazılarında hidrolik direksiyon var.

benim aylarca arayıp temizini bulamadığım araçtır kendisi....taunus almadan önce temiz vega aradım...bulamayınca taunus aldım...iyikide taunus almışım...
  • Yani, bir Granada sahibisiniz. Ben olsam sizin yerinizde TAUNUS GTS 2.0 alırdım. Temizini bulursanız kaçırmayın derim. Ama GRANADA gibi bir klasikten ayrılmak da zor olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M. Reha

Doğan filan hava civa, zaten alıp satmayacağınız için, ikinci elinin de önemi yok.

doğru yaw aldığın zaman zaten son sahibi olacaksın, bir süre kullandıktan sonra elinde patlayacağı için 2. elini düşünmeye gerek yok..
  • SLX tartışılmaz
  • zamanında 1 tanus u satıp 2 sıfır doğan alınıyordu
    yani tanus
  • 6 yıldır taunus kullanırım, benim araç gt klima ve hidrolik direksiyon da yok, ama kesinlikle temiz bir taunus derim. kuş grubu araçlarında kendimi rahat ve güvende hissetmiyorum . yakıtı da öle abarttıkları gibi değil, benim araç şehir dışı ortalama 11-12 km gidiyor 1 lt gaz ile. şehir içi de 21-22 kuruşu geçmiyor. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordinarysss -- 26 Haziran 2009; 7:20:11 >
  • 98 / 99 Doğan SLX 1.6 i.e.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dainesee

98 / 99 Doğan SLX 1.6 i.e.

+1903 Taunus ile uğraşma hocam.
  • 98 / 99 Doğan SLX 1.6 i.e Doğan ile 92-93 Taunus arasında da 2 katı fark var ama
  • Bizde 22-23 sene granada kullandıktan sonra 2.0 gts aldık 8 yılda ona binmiştik. Sorun çıkarmadı ondan sonrada bir tanıdığa sattık. Bence doğandan çok konforludur taunus.
  • doğan.
  • zaten ford kullanıcısıymışsınız hidrolik direksiyonlu,klimalı bir taunus güzel bir seçim olur bence.
  • Doğan Slx düşünmeyin derim.Ford Taunus yada Lada Samara
  • bizde zamanında 79model ama alman üretimi orijinal taunus vardı araba yayla gibiydi hızlandıkça yayılıyordu yola..giderken güven veriyordu..sonra 93 yerli üretim taunus a bindim vallahi 79model olan çok daha iyiydi..bu orijinalleriin arka stoplar öyle geniş değil de kısa oluyor
  • Kesinlikle doğan derim doğanlarında klimalı olanları var, ford beşik gibi araba yumuşak süspansiyonlu diye millete rahat geliyo virajlardada güzel savruluyor ondan sonra.
  • Buyrun iki rakip

DOĞAN SLX'Mİ FORD TAUNUS 2.0 GTS'Mİ

DOĞAN SLX'Mİ FORD TAUNUS 2.0 GTS'Mİ
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.