Şimdi Ara

DOĞAN SLX'Mİ FORD TAUNUS 2.0 GTS'Mİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
176.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğan ile taunus'u karşılaştırmak ford taunus için hakarettir
    1000kere taunus derim.
    kuş serisinden cacık olmaz
    oyuncak gibi arabalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: orginal_kartal

Buyrun iki rakip

DOĞAN SLX'Mİ FORD TAUNUS 2.0 GTS'Mİ

DOĞAN SLX'Mİ FORD TAUNUS 2.0 GTS'Mİ

Doğan tanıdık geldi, gözüm bir yerden ısırıyor ama nerden?

• senin araba olmasın abi :D
  • Kuş serisi bir otomobili altın kaplama yapıp bedava verseler yine almam.Gerisini siz düşünün ve bu kuş serisi sevdasını bırakın artık
  • kesinlikle doğan derim.yurdum arabası parçası ucuz ve heryerde bulunuyor.bende şahin sahibiyim hiç bir sıkıntım yok en pahalı parça 100 milyon.klima yok ama az yakıyor maliyetli olmuyor.üstelik doğan hidrolik direksiyon ve daha çok fonksiyona sahip.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elbistan 46

Kuş serisi bir otomobili altın kaplama yapıp bedava verseler yine almam.Gerisini siz düşünün ve bu kuş serisi sevdasını bırakın artık

Yavaş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dainesee

quote:

Kuş serisi bir otomobili altın kaplama yapıp bedava verseler yine almam.Gerisini siz düşünün ve bu kuş serisi sevdasını bırakın artık

Yavaş.

Bu benim şahsi görüşüm hiç kimsenin buna birşey söyleme hakkı yok
  • MuzZy44 az yakan TOFAŞı ilk senden duyuyorum o TAUNUS 2.0 GTSnin koltuğuna oturup bi uzun yolda sürün bakalım TOFAŞın esamesi okunmaz çok temiz olmak şartıyla FORD TAUNUS diyorum
  • @ elbistan 46...

Doğanı tercih etmek de bizim şahsi görüşümüz.

quote:

1-) ister başka bir araç olsun bir aksilik olmadıkça uzun bir süre binmeyi düşünüyorum.Ha çok acil bir durum olur yada ne bileyim herhangi bir sorunda satmaya kalksam çok uğraştırırmı ?

Tabiki uğraştırır.

2-) Evet uzun süredir araştırıyorum aceleden bir karar verdim gittim vega aldım.Şu anda bunu elden çıkarıp uzun zaman kullanacağım kaliteli bir araç almak istiyorum.

Doğan yerine Vega alırsan tabi öyle olur. Sence adamlar neden 2000 model, o kadar donanımlı arabayı doğan fiyatına veriyor?

3-) ama vectra laguna mondeo gibi zamanında herkesin akın ettiği araçların şimdi kimse yüzüne bakmıyor

Ama Doğanın yüzüne hala bakan var.

4-) Arkadaşlar aracı almaktan vazgeçtim sahibinin patavatsız tavrı ve dalga geçer gibi yaptığı konuşmalarından dolayı o araba altın olsa üstüne bedava verse almam.

( İkinci kez "yavaş" diyorum. )

5-) Az önce internet araştırmalarımda aşağıda linkini verdiğim araç dikkatimi çekti.Tek kusuru 5 yıl önce yaptığı kazada ön kaput ve sağ çamurluk orjinaliyle değişmiş.

5 yıl önce.... baya yakın bir süreymiş...

6-) Şimdi dikkatimi çekti en son linkteki araçta sol tarafında biraz sürtünme olmuş o biraz canımı sıktı.

Boşver sıkma canını sen, orayı altın macunla sıvayıp, gümüş boyayla boyatırsın. Hea ama sen altın kaplamayla ilgilenmiyordun değil mi?... Pardon...

7-) etek altının komple boyalı olması yani çizik sebebiyle boyatılmış dahi olsa bedava verse almam o aracı

( Üçüncü kez "yavaş" diyorum. )

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

yanlış anlaşılmasında konu açan arkadaş 1 senedir araba arıyor

Para çok kolay kazanılan bir şey değil diye düşünüyorum.Hemen alınması gerekiyor diye bir kural oldunu hiç duymadım.Evet uzun süredir araştırıyorum aceleden bir karar verdim gittim vega aldım.Şu anda bunu elden çıkarıp uzun zaman kullanacağım kaliteli bir araç almak istiyorum.Bunun içinde ciddi anlamda araştırmam gerekiyo (97 model arabadan bahsediliyor)

Hocam sana bedava verseleri bırak, üste para verseler bile sen araba maraba alamazsın. Öncelikle mantaliteni değiştir.

Edit : imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dainesee -- 26 Haziran 2009; 19:16:23 >

• Ben sana niye aldın demedim zaten kendi görüşümü belirttim.İşin gücün yok gidip benim geçmişte yazdığım mesajlarımı alıntı yapıyorsun ?
  • Benim hakkımda bilip bilmeden yorum yapmayı bırak sen araba falan alamazsın falan diyorsun alıp almadığımı nereden biliyorsunki bu şekilde emin konuşabiliyorsun
  • Yorumların herşeyi gayet açık ve net anlatıyor arkadaşım.
  • Neyin neyi nasıl anlattığı ortada sana ispatlamam gereken birşey yok her ne şekil de anlamak istiyorsan anla
  • quote:

Ben sana niye aldın demedim zaten kendi görüşümü belirttim.İşin gücün yok gidip benim geçmişte yazdığım mesajlarımı alıntı yapıyorsun ?

Şu an moldayım, elim boş. Benimle uğraşanla uğraşırım.

Kendi görüşünü dile getir, ona birşey diyen yok, diyemez zaten kimse. amaaa... yavaş.
  • quote:

Neyin neyi nasıl anlattığı ortada sana ispatlamam gereken birşey yok her ne şekil de anlamak istiyorsan anla

Evet. Bence de ortada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dainesee

quote:

Ben sana niye aldın demedim zaten kendi görüşümü belirttim.İşin gücün yok gidip benim geçmişte yazdığım mesajlarımı alıntı yapıyorsun ?

Şu an moldayım, elim boş. Benimle uğraşanla uğraşırım.

Kendi görüşünü dile getir, ona birşey diyen yok, diyemez zaten kimse. amaaa... yavaş.

Zaten başından beri kendi görüşümü dile getiriyorum.Moldayım derkende yoldayım demek istedin herhalde

• Neyse arkadaşım boşu boşuna birbirimizi kırmaya gerek yok.Sen doğan kullanırsın ben kullanmam o senin görüşün bu benim görüşüm ne sana sen niye doğan kullanıyorsun diyebilirim ne de sen bana neden doğan kullanmıyorsun diyemezsin herkesin bir otomobil sevgisi vardır o şekilde hareket eder ha sen doğan kullanıyorsun eyvallah kazasız belasız güle güle kullan demek düşer bana sadece
  • mevzu 2. el oldumu 5 serisi ile albea bile karşılaştırılır ancak aynı model yılı aynı temilizlikte doğan ve taunus arasından doğan dersen darılmak ne kelime cuma akşamı son iş gününde gerçekten keyifli bir şaka yapmış olursun yüzümde gülücükler oluşur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent van Gogh -- 26 Haziran 2009; 19:31:24 >
  • quote:

Neyse arkadaşım boşu boşuna birbirimizi kırmaya gerek yok.Sen doğan kullanırsın ben kullanmam o senin görüşün bu benim görüşüm ne sana sen niye doğan kullanıyorsun diyebilirim ne de sen bana neden doğan kullanmıyorsun diyemezsin herkesin bir otomobil sevgisi vardır o şekilde hareket eder ha sen doğan kullanıyorsun eyvallah kazasız belasız güle güle kullan demek düşer bana sadece

O zaman anlaştık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.