Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ŞAHİN Mİ LADA VEGA SPORT 16 VALF OLANIMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
43.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BUNLARDAN HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİZ? İKİSİDE TÜPLÜ BU ARADA.

• hangisinin tipi daha estetik veganın, hangisinin modeli daha yüksek veganın ve hangisi bu şartlarda bile daha ucuz vega tabi, içi ferah, o paraya güzel araçlar, yani kötünün iyisi diyeyim vega için.
    ama veganın 2.eli çok zayıf, bende vardı 2004 vega sedan, broadway parasına alıcı oluyor maalesef. bu iki modelden birini istiyorum dersen vegayı tercih et derim.
  • Bnce Şahin aL derim vegada ikincii eLi çokkk zayıff şahin kadar tutuLmuş bi araç da değiL
    ne oLursa oLsun Şahin derim
  • ben de 92 şahin var,, ilk sahibiyim.. ve hala 8000ytl ye alıcı bulabiliyorum..

şahin'de,, yedek parça sorunu çekmezsin,, far 35ytl,, ayna 12ytl v.s..

şahini istediğin her usta kolaylıkla halledebilir ama vega için sözkonusu değildir..

vega'nın ikinci eli nette sitelerde görüldüğü gibi.. 2006 model bir arabanın 10bin ytlye düşmesi bunun göstergesi..

şahin'de vergiden baya kârın olur..

umarın yardımcı olabilmişimdir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyak06

ben de 92 şahin var,, ilk sahibiyim.. ve hala 8000ytl ye alıcı bulabiliyorum..

şahin'de,, yedek parça sorunu çekmezsin,, far 35ytl,, ayna 12ytl v.s..

şahini istediğin her usta kolaylıkla halledebilir ama vega için sözkonusu değildir..

vega'nın ikinci eli nette sitelerde görüldüğü gibi.. 2006 model bir arabanın 10bin ytlye düşmesi bunun göstergesi..

şahin'de vergiden baya kârın olur..

umarın yardımcı olabilmişimdir..

92 model Şahin 8000 YTL

Pardon nickiniz sonradan dikkatimi çekti.
    Evet doğrudur. 8000 YTL'ye bence satmamalısınız.
    Ne de olsa 92 model Şahin.

• Orjinalden alıntı: manyak06

ben de 92 şahin var,, ilk sahibiyim.. ve hala 8000ytl ye alıcı bulabiliyorum..

hocam niye bu kadar hesaplı?değişeni falan mı var arabanın merak ettim doğrusu,piyasada 10-11000 ytl'ye gidiyor da?
  • evet şahinin sadece piyasası var zaten o yüzden çok tutuluyor aslında vega da modelli araba sonuçta biri 94/95 model mesela diğeri 2000/2003 arası. lada çok az yakıyor şahin içiyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • imzana adam gibi birşeyler yaz bilmiyorsan yardım edelim.burası mal beyanında bulunma yeri değil görmemişlik yapıyorsun
    quote:

Orjinalden alıntı: karaman26

Bnce Şahin aL derim vegada ikincii eLi çokkk zayıff şahin kadar tutuLmuş bi araç da değiL
    ne oLursa oLsun Şahin derim
  • serisonu101 dostum senin bütçen nekadar onu belirt.bence bu modelleri alacağına bütçene uygun başka araçlarda bakabilirsin.tamam kuş serisi parçası ucuz 2.eli çok iyide senin kriterlerin bunlarmı,yani 1992 model şahine 8-10 milyar vereceğine klimalı honda cıvıc veya toyota corolla bulabilirsin.
  • 92 şahinede 8000 ytl istenirmi adamın zoruna gider valla94-95 in piyasası 4500-5000 ytl civarıda ama isteyen istiyı ben 89 bmw 318 e 20000 ytl isteyende gördüm net e bakın sizde görürsünüz
  • Arkadaşı lada'nın modelli olması dışında başka bir cazibesi yok.Ayrıca lada aşırı hantal bir araba bilgin olsun.
  • 92 model şahine 8000 ytl isteyen arkadaş piyasadan haberi yok galiba o araba unutmasınki tam 16 yaşındaaaaaaa bende de bi tane 92 şahin var bugun satılık yazdım 4 kişi baktı en iyi para veren 3900 verdi arabam da fena sayılmaz bu hafta sonu pazara götürücem 4250-4500 arası verirlerse öpüp başıma koyarım bu arada arkadaş lada vega falan alma sakın o arabanın piyasası sıfır denilebilir bence şahin al 2.eli kolay gider hemde fazla sıkıntı açmaz bu arada şahin alacaksan 92-95 arası al derim onlar düz motor pek arıza yapmaz senide üzmez fiyatlarıda dediğim gibi 3500-4500 arası alırsın
  • modelleri, özellikleri ve fiyatları nedir?
  • yorum yapmıyorum şahin diyorum.
  • o paralara r9 broadway,fairway,R11-Rainbow bence

ama illede ikisi diorsan ben lada alırdım herhalde
  • Şahin daha iyidir.Lada çabuk dökülür,iç malzeme kalitesi şahinden düşüktür,içeride sürekli bir yerlerden ses duyarsın ve istediğin zaman satamazsın.
  • şahin
  • yahu bu şahinin ne cazibesi var? kocaman duruyor ama 900kg araba, yani kalıbının arabası değil. ladanın parçası ve bakımı daha ucuz ve heryerde ustası var merak etmeyin. sırf 2.eli para etmiyor diye modeli yüksek enjeksiyonlu lada vega'ya 15 senelik şahini tercih etmek komik oluyor.
    birde o 92 model şahine 8bin ytl diyen arkadaşada şaştım, sinema sistemi-jakuzisi filan mı var içinde.
    şahinle eski samaralar arasında tercih etme dururum olsa kesinlikle samara derdim, keçi gibi araba, tipide şahinden güzel.
  • ben kesinlikle şahin diyorum şahin kadar piyasası geniş bi araba yoktur heralde ben bugun 92şahin i satmak için rami oto pazarına gittim pazarın kapısından içeri girmeden arabaya talip çıktı baktılar ve aldılar hemde istediğim fiyattan 100 ytl aşağı verdim çok kolay bi satış oldu diyeceğim o ki ben saat 10da pazara diye evden çıktım saat 11de eve döndüm araba yarım saatte satıldı bencebi araba da aranacak önemli özellik pazarının olması bedeki araba lada olsaydı bırakın yarım saati 3-4 hafta gider gelirdim heralde pazara
  • bu arada 92şahine 8000 ytl diyen arkadaş para saymasını bilmiyo heralde ben arabayı 4000 ytl ye verdim zaten kaporta boyası sorunsuz motoru sıfır yaptırılmış bi 92 şahin bilee 5000-5500 arası gidiyo benimki kaprtası toparlanmaya ihityacı vardı ve motoru iyi duumda olmadığı için 4000 e verdim gitti bu arada şahin in tipi lada samara dan daha iyi bi arkadaş tam tersi samara iyi demiş ama bence iki arabanın resimlerini falan bi yan yana koyup baksın bence şahin daha afilli duruyo........
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.