Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (290. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

Orijinalden alıntı: angilonit

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slmn85

quote:

Orijinalden alıntı: nkA

bugüne kadar doğal beslendim ama şimdi protein tozu kullanmak istiyorum. hangi marka iyidir? püf noktaları nelerdir? nelere dikkat etmek gerekir?

yas 18
    boy 185
    kg 75

kol 33
    gogus 96
    omuz 113
    on kol 29
    bel 85

biraz araştırdım gözüme ilk bu çarptı

http://www.protein7.com/news/index.php?s=urun-goruntule&id=191

Optimum 100% Whey Gold Standart

en beğenilen marka bu sanırım?

MuscleTech Nitrotech çikolatalı kullanıyorum .. 6 hafta kullandım 2 hafta ara verdim, hala devam ediyorum çok memnunum, benimle birlikte alan değişik kilolarda arkadaşlarda vardı 70 kg üstü - altı, onlarda da bayağı iyi sonuç verdi.. 140 tl'ye bulursun..

Aha tam da benim aldığım protein. Bir arkadaş kullanamadı bana 100 liraya verdi. Şimdi ben onu nasıl kullanayım? Antrenman öncesi ve sonrası sütele mi içiyorsunuz? Kullanımını paylaşırsan sevinirim. Kilo 77

Ben antremandan önce ve sonra olmak üzere iki sefer kullanıyorum. Süt gaz yaptığı için ve laktozsuz sütü kolayca bulamadığım için genelde suyla içiyorum. Ayrıyetten bir de bildiğim kadarıyla süt ile içilince sindirimi ve emilimi daha uzun sürüyor.
    Bu arada daha bilgili arkadaşlardan cevap gelecektir, yanlış bilgi vermek istemem .

Peki ne kadar önce ve sonra içmek lazım? kam ml su koyuyorsunuz?

Yarım saat kadar önce içiyorum, 1 ölçeğe 175-200 ml civarı su koyuyorum. Ayrıyetten bir de sadece antremanlardan önce powermix (kreatin+glutamin+taurin+multivitamin..) alıyorum, onun da 1 ölçeğini 300 ml su ya da meyvesuyu türevi bir şeyle karıştırıyorum. Toplamda çalıştığım günler supplement olarak 62 gr+ yediğim şeylerden protein almış oluyorum.

Ha birde şeyi sorayım. Protein tozunu spora gitmediğim günler kullanacak mıyım? Evetse hangi vakit? Musletech Nitro Tech Hardcore için.

Ben idman günleri 2, idman günleri dışında 1 ölçek kullanıyorum. Off günlerde protein alımını azaltma derler ama yaptığımda bir hata var mı bilmiyorum. Saat işi de kafama göre oluyor genelde, doğrusu bilen aydınlatırsa sevinirim ben de .

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

Yağ oranım %9.3 çıktı beyler,tartıda iki elle tutarak ölçüldü doğru mudur acaba ? Birde şundan aldık protein tozu niyetine ;

http://urunler.herbalife.com.tr/kilo-kontrolu/formula-1

1 porsiyonda 19 gram protein var,6 gram yağ

Doğru mudur sonuç beyler ?

evet doğrudur bende o şekilde ölçülüyorum zaten havuz tekniği yok bizim memlekette, olsada pahalı olur ve uzun sürer

Bende tam sana pm atacaktım hocam sen nasıl ölçüyorsun diye sende anında cevap yazmışsın bundan sonra kas olarak kilo almaya bakıcam

Psn: Galifianakiss
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

arkadaşlar protein tozuna amerika fiyatından 3 kat daha fazla para vermeyin.

1 haftadır genrise izolat whey kullanıyorum 700 gramı 35 tlye aldım bu fiyata hiç bir whey satılmıyor üstelik izolat. yani konsantre falan değil.

tam öğrenci işi. nitrofull gibi çakma değil bod****tr de test yapılmış onaylanmış bakabilirsiniz

kısaca bütçe sıkıntısı varsa genrise a bakın

bahsettiğin forumda 19 sayfalık konunun tamamını okudum, son zamanlarda nişasta kokusu aldıklarından bahsediyorlar genrise wheylerinden. Bunu duymak bile şüpheye düşürdü beni 35 lira olsa da fiyatı.

Orijinalden alıntı: jR.Arrhenius

quote:

1 haftadır genrise izolat whey kullanıyorum 700 gramı 35 tlye aldım bu fiyata hiç bir whey satılmıyor üstelik izolat. yani konsantre falan değil.

tam öğrenci işi. nitrofull gibi çakma değil bod****tr de test yapılmış onaylanmış bakabilirsiniz

bahsettiğin forumda 19 sayfalık konunun tamamını okudum, son zamanlarda nişasta kokusu aldıklarından bahsediyorlar genrise wheylerinden. Bunu duymak bile şüpheye düşürdü beni 35 lira olsa da fiyatı.

http://www.body--forumtr.com/vbforum/genrise-protein-lugol-ni-asta-t48243.html
    "--" kaldırın

Görünüre göre genrise nişasta içermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 10 Mart 2012; 0:50:59 >

Orijinalden alıntı: RevoluciónTR

quote:

Orijinalden alıntı: jR.Arrhenius

quote:

http://www.body--****.com/vbforum/genrise-protein-lugol-ni-asta-t48243.html
    "--" kaldırın

Görünüre göre genrise nişasta içermiyor.

teşekkür ediyorum bilgilendirme için. mevcut protein tozum bittiğinde deneyeceğim bunu.

Orijinalden alıntı: mac3560

Bir Gun icinde aksam Ve gece olmak uzere iki defa kol gogus hareketleri yapmakla pespese iki gun birer defa yapmak arasinda fark olur mu arkadaslar ??

?? Fikri olan var mi arkadaslar ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar vitaminden vazgeçtim yag yakıcıda karar kıldım yaklaşık 7-8 kg fazlam var animal cuts yada Hydroxycut Hardcore X düşünüyorum bunları kullandıgım zaman kreatin kullanmıycam protein kullanıcam hangisini tavsiye edersiniz etki bakımından

edt: boy 182 kg 85

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak3655 -- 10 Mart 2012; 12:00:16 >

quote:

Bir Gun icinde aksam Ve gece olmak uzere iki defa kol gogus hareketleri yapmakla pespese iki gun birer defa yapmak arasinda fark olur mu arkadaslar ??

Bence fark olur.Zaten aynı gün veya peş peşe 2 gün aynı bölgeyi girme neden öyle yapıyorsun ki_?

Orijinalden alıntı: burak3655

arkadaşlar vitaminden vazgeçtim yag yakıcıda karar kıldım yaklaşık 7-8 kg fazlam var animal cuts yada Hydroxycut Hardcore X düşünüyorum bunları kullandıgım zaman kreatin kullanmıycam protein kullanıcam hangisini tavsiye edersiniz etki bakımından

19 yaşındasın, bence termojenik yağ yakıcıları düşünme. Normal L-carnitine + CLA kombine yaparak kullan.
  • halihazırda ultimate iso 93 protein kullanırken, ultimate in kıkırdak için takviyesi siparişinin yanında gaspari myofusion protein de aldım,yalnız denemek için iso 93ün bitmesini bekleyeceğim,bu arada formgym i herkese tavsiye ederim,dün 17:30de sipariş vermiştim,bugün kargoyu aldım,siparişimdeki 2 ürünün de son kullanma tarihi,2013 ağustos ve 2014 mart,hediye olarak vitamin göndermişler,o temmuz 2012, olsun sonuçta hediye
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

quote:

quote:

Bence fark olur.Zaten aynı gün veya peş peşe 2 gün aynı bölgeyi girme neden öyle yapıyorsun ki_?

Farkli gunlerde yapma firsatim olmadigindan oyle yapacaktim ama gercekten faydasi pek olmaz gibi kas tam dinlenemeden . .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

Farkli gunlerde yapma firsatim olmadigindan oyle yapacaktim ama gercekten faydasi pek olmaz gibi kas tam dinlenemeden . .

olmaz yani o şekilde daha iyi bilen birilerine sor tabi de
    çalıştırdığın kasın üzerinden en az bir 72 saat filan geçsin.
    Ben her bölgeye haftada 1 kere giriyorum mesela.

olmaz yani o şekilde daha iyi bilen birilerine sor tabi de
    çalıştırdığın kasın üzerinden en az bir 72 saat filan geçsin.
    Ben her bölgeye haftada 1 kere giriyorum mesela.

sağol hocam bugün sorduğum başka birisi de aynı şekilde yapmasan daha iyi dedi ben de sildim aklımdan o şekilde çalışmayı. .

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: burak3655

arkadaşlar vitaminden vazgeçtim yag yakıcıda karar kıldım yaklaşık 7-8 kg fazlam var animal cuts yada Hydroxycut Hardcore X düşünüyorum bunları kullandıgım zaman kreatin kullanmıycam protein kullanıcam hangisini tavsiye edersiniz etki bakımından

19 yaşındasın, bence termojenik yağ yakıcıları düşünme. Normal L-carnitine + CLA kombine yaparak kullan.

bence hiç birşey kullanma dostum.. herkes gibi normal cardio yaparak yağ yak sende ben 12-14 kg arası yağ verdim ve 2.5 - 3 ay aldı sanırım bu.

multi vitamin ve mineral takviyesini bas bas bağırıyorum herkes kullanmalı diye özellikle spor fitness yapanalrın çok ihtiyacı var For Men alacaksınız günde 1 tablet yutacaksınız yemekle birlikte olmalı bu

bunun dışında whey protein istersen kullanabilirsin eğer yeterli protein alamıyorsan günlük. creatine ise bell ibir süre sonra kullan derim kas kütlesi kazanmaya yardımcı olur ama nasıl kullanman gerektiğini öğrenmelisin, bazı yan etkileri su tutması vs.

Protein tozu kullanmıyorum şuan.
    1,5 ayda 3,5 kg aldım yaklaşık
    Boy:1,86
    Kilo:78

Sabah

4 yumurta beyazı
    1/3 lt yarım yağlı süt
    1/4 ekmek kaşarlı tost
    50 gr örgü peynir

Spor öncesi

1 paket makarna veya 2 tabak pirinç pilavı
    1 kase yoğurt

Spor esnasısnda
    1,5 lt su tüketiyorum

Spor sonrası

200-250 gr tavuk göğsü
    1/3 lt yarım yağlı süt

Akşam 6-7 gibi

O gün evde ne yemek piştiyse ondan yiyorum.Ekmek kullanmıyorum.
    1 kase yoğurt

Yatmadan önce

1/3 lt yarım yağlı süt
    25-50 gr arası peynir

### DH Body Builders ###

Benim urun bu tadi cidden cok kotu bisey ama alistim artik.

Birde bisey sorucam misal ben fitnessa gidiyorum calisirken boyle midemden bogazima hep bi yanma oluyo cok aci bi sivi salgianiyomus gibi sanki buna bi cozum yok mu ?

Bide fitness yaparken ne icmemi onerirsiniz bi kere taze sıkılmıs portakal suyu ictiydim 1 litre cok iyi olmustu ama onuda her zaman yapamam genelde 1.5 litre su iiyorum oneriniz var mi?

3 - 4 tane yumurtayı nasıl yiyorsunuz ya. Ben zor bela 2 beyaz yiyorum ona da kırmızı biber nane basıyorum

Bir zaman sonra tadını almıyorsunuz ya zaten, saman yermiş gibi direk tıkıyorsunuz . Benim 7 ay oldu spora başlayalı, ayda ortalama 60 civarı yumurta yiyorum ve şimdiden bıktım . Bir de gün içinde 2 sarıdan fazla yemiyorum, 2'den sonra yediklerimin beyazını yiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite
    Birde bisey sorucam misal ben fitnessa gidiyorum calisirken boyle midemden bogazima hep bi yanma oluyo cok aci bi sivi salgianiyomus gibi sanki buna bi cozum yok mu ?

Şu olayın benzeri bende bazen mekik çekerken oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angilonit -- 10 Mart 2012; 21:21:23 >
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • quote:

quote:

3 - 4 tane yumurtayı nasıl yiyorsunuz ya. Ben zor bela 2 beyaz yiyorum ona da kırmızı biber nane basıyorum

Bir zaman sonra tadını almıyorsunuz ya zaten, saman yermiş gibi direk tıkıyorsunuz . Benim 7 ay oldu spora başlayalı, ayda ortalama 60 civarı yumurta yiyorum ve şimdiden bıktım . Bir de gün içinde 2 sarıdan fazla yemiyorum, 2'den sonra yediklerimin beyazını yiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Şu olayın benzeri bende bazen mekik çekerken oluyor.

bir mide hastalığı olabilir,reflü ya da gastrit vs olabilir,doktora görünmede fayda var
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.