The Mill Natürel Sızma Zeytinyağı Cam Şişe
1 litresi 440 TL ye geliyor, lezzetini bilmeyenler için söylüyorum, yudum, komili, kristal'den daha lezzetlidir. Ben 5 litrelik alıyorum, bir kaç defa cam şişe de sipariş verdim gayet başarılı
VAESKE Çelik Termos 540 Ml - 222 TL (2 adet = 280 TL)
2. si 50% indirimli + 30 TL çek ile iki tanesi 280 liraya geliyor kargo ücretsiz. Yorumlar fena değil, ben soğuk su doldurup gece yatarken kullanmak için aldım.
İş İlanı: Beşiktaş - Web Geliştirici
Forumda iş ilanlarıyla ilgili bir bölüm bulamadım. Kurallara aykırıysa silinebilir.
İş ilanı burada: bana da özel mesaj ile isim soyisim yazarsanız buna istinaden dönüş yaparken dikkat edelim.
...
silinsin
GÜNCELLEME: Arkadaşlar hiç memnun değilim, tavsiye etmiyorum. Ara ara internet gidiyor ve çalışmıyor. Müşteri temsilcisi 24 saat değil, akşam 6 dan sonra kapalı. Arıyorsun sırada 20 kişi bekliyor sıra gelmiyor, login olacaksın şifreyi kendisi veriyor, değiştiriyorsun, aynı şifreyi kabul etmiyor. Bir sürü sıkıntısı var. Sabit hat kullanıyorum aynı firmada, orada harika mükemmel ama mobil hatta rezalet. Tavsiyem uzak durun. 12.09.2024
---------------------------
EDIT: Kişisel erişim noktası özelliği kapalıymış ve bankalarda kullanılamıyormuş ben o yüzden 3 ay sonra iptal ettirdim bilginize
------------
Başvurular e-devletten internet bankacılığı kullanarak yapılan doğrulama girişiyle yapılıyor. İşlem çok basit, kimliğin ön yüzünü ve ücreti ödüyorsunuz. Sim kart bedeli 348 TL, numara taşıma olursa 88 TL ödeniyor.
Bu firmanın sabit telefon hizmetini kullanıyorum 3 senedir hiç bir sorun yaşamadım. İlk defa GSM kullanacağım, afilli bir de numara aldım tek dezavantajı şu:
Bankacılık işlemlerinde şifre SMS alamıyorsunuz, ben iş telefonum için aldım. Aslında en önemli dezavantaj da bu ama hattınızı taşırsanız belki bu sorun yoktur bilmiyorum sormak lazım.
Yeni numaralar 051022... bile başlıyor. Taahütname yok, ama fiyatlarda sürekli oynama olmuyor genelde bilginize.
Getir 1 alana 1 bedava - GERÇEK indirim
Tacizci Martı-Tag sürücüsüne ihbara ceza aldım.
Buraya yazıp yazmama konusunda kararsızdım ama Temmuz'da meydana gelmiş bir olay, mailimden telefon numaramı istediler incelemek için sonra da TAG'den blokladılar artık kullanamıyorum. Olayı anlatan onlara yolladığım email aşağıda, asla emaille cvp vermiyorlar. Telefon edince de bu birimden yardımcı olamıyoruz mail atın diyorlar.
Bugüne kadar taksicilerden ve davranışlarından rahatsız olduğum için tercih ediyordum fakat onların da taksicilerden öyle pek farkı yok, sabıka kaydı alıyorlardı ilk zamanlar sürücülerden, artık hiç bir şey istemiyorlar. Asla kız arkadaşınızı gece saatlerinde falan bindirmeyin.
----------------------------
Sayın İlgili,
Martı TAG uygulamasının duyurulduğu günden bu yana, "blabla car" şehiriçi versiyonu olarak düşünerek birçok kez kullanmış ve Oğuz Alper Öktem'in sosyal medya hesaplarında yorum yaparak diğer kullanıcıların da faydalanması için tavsiyelerde bulunmuştum.
Daha önceki deneyimlerimde taksi uygulamasını unutarak, sıklıkla Martı TAG'i tercih etmiştim.
Ancak, 14 Temmuz günü yabancı uyruklu bir arkadaşımın Avcılar'da mahsur kaldığını ve taksi bulamadığını belirttiği zaman, ona "Martı TAG" uygulamasını indirip kullanmasını önerdim. Ne yazık ki, kimlik doğrulama işlemi başarısız olunca, sıcak havada bu zor durumun daha da kötüye gitmesini önlemek amacıyla kendi hesabımla adresleri girerek bir sürücü buldum.
Sürücüyle iletişime geçerek durumu açıkladım ve İngilizce bildiğini ve yardımcı olabileceğini söyledi. Bu sayede arkadaşım, o günü sorunsuz bir şekilde atlattı ve varış noktasına güvenli bir şekilde ulaştı.
Ancak, işler bundan sonra tuhaf bir şekilde gelişti ve ekte görebileceğiniz ekran görüntüsünde belirtilen durum ortaya çıktı:
Sürücü, arkadaşımdan telefon numarasını alarak ve İngilizce konuştuğu için, Martı TAG sürücüsü olarak kendini tanıtarak 21 Temmuz'da Esenyurt'taki adresinden Ataşehir'e gitmek için anlaşma sağlamış. Bu anlaşma, Martı uygulaması dışında gerçekleşmişti ancak benim hesabımla bağlantılı olmadığı için sonradan haberdar oldum.
Sürücü, arkadaşıma bıraktığı adreste valizlerini evine kadar taşıdı ve evin içine kadar girmiş. Avrupalı arkadaşım, bu durumdan şüphelenmeyerek teklifi kabul etmiş. Ancak sonrasında ise cinsel taciz oluyor, (ekran görüntüsünde belirtildiği gibiydi.) Maalesef böyle bir durumda, evin içinde kayıt almak kimin aklına gelebilirdi? Arkadaşım elinden zor kurtulduğunu belirtti.
Yabancı uyruklu olması nedeniyle polise gidip şikayetçi olmak istemeyen arkadaşım, Türkiye'ye bir daha gelmeyeceğini ağlayarak telefonda ifade etti.
Ben de bu sinir bozucu olaya şahit olduğum için, durumu MARTI müşteri temsilcisine anlattım. Aynı zamanda, olayın bir iddia olduğunu ve böyle bir olayın yaşanmış olma/olmama ihtimalinin olduğunu, ancak her ihtimale karşı konuyu bildirmem gerektiğini beyan ettim. Bu bildirim tamamen etik duygularla yapılmış bir ihbar niteliğindeydi.
Hesabımın bloke edilmesine anlam veremiyorum. Daha önce hiçbir sürücüyle sorun yaşamamıştım ve tüm arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ettiğim MARTI TAG'de benim kurgulamadığım, arkadaşımın benimle paylaştığı skandal durumu paylaştığım için mi bloke edildim? Yoksa sadece benim değil de tamamen beklenmedik bir durumdan dolayı yardımcı olduğum arkadaşımın bindiği araçta yaşanan bir olaydan dolayı mı bloklanıyorum?
Bu durumun bir yanlış anlaşılma veya teknik bir hata olduğunu umuyorum ve bu konuda bir çözüm bulunmasını dilerim.
Saygılarımla,
------------------------------------
Bref klozet kokusu tanesi 11 TL ye geliyor
13 tane alında 100 TL ye 25 TL indirim veriyor. 105 TL ye denk gelip kargo da bedava
EDIT: Kötü kokuyor yorumlarından sonra almaktan vazgeçtim, ürünün başlığı dezenfektan da olsa satıcıya soru sor kosmında diğer satıcılardan ürünün dezenfektan değil el temizleme sıvısı olduğuna daire bilgiler mevcut.
Turkcell 20 GB 900 dk taahütle 100 TL
Bugün kontörlü 25 GB paket aldım 170 TL içime oturdu, buna geçsek mi acaba dezavantajı var mıdır?
Meslek: Kepçe Operatörü
İlgi Alanları: İlgi alanları; bilgi, silgi, dilgi, pilgi, çilgi, filgi, kilgi, zilgi, milgi, yılgı, zılgıt
2004 üyesiyim. |
Kesinlikle 18 yaş altı ile alışveriş, PTT kargo ve PTT ile ürün/para gönderimi veya alımı yapmıyorum. Ayrıca rezerve sadece kapora ile yapabilirim. Anlayışınız için teşekkürler. |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 1 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19.382
İkinci El Bölümü Mesajları: 7.328
Konularının görüntülenme sayısı: 747.913 (Bu ay: 10.799)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.511 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket