Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (291. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: feelulive

sonuna kadar okunması gereken bir yazı
    http://www.muscleandfitness.com.tr/antrenman/iyilestirme-sanati-recovery

Güzel yazı. Teşekkür ederim. Yalnız buraya göre sabah kalkınca, antrenman öncesi ve sonrası protein almak gerek. Doğrudur da. Ben şimdilik antrenman öncesi ve sonrası almayı tercih edeceğim. Zaten sabah yumurta, peynir elma akşam da süt falan içiyorum. Onlar idare eder beni.

bir mide hastalığı olabilir,reflü ya da gastrit vs olabilir,doktora görünmede fayda var

Öneri için sağolun, en kısa zamanda gideyim bir doktora.
  • Beyler ben başlayalı nerdeyse bir ay olacak ,gayet güzel gelişiyorum ama benim normal dururken kanatlar sanki biraz geride duruyor.Yani sırtın ortası çok içe girmiş gibi oluyor yan profilden.Bunu düzeltmek için ne yapılabilir?

Tam anlatamamış olabilirim,isterseniz fotoğraf koyabilirm...

Orijinalden alıntı: Polipeptit

1,5 ayımı tamamladım.Bu fotoğraf pek net çıkmadı göğüs,kollar,omuz felan hiç belli değil ama gözünüzün önünde en azından bir şey oluşsun diye koymak istedim.
    Yağ oranım hakkında hiçbir fikrim yok.Tahminimce %10dur.

Protein tozu kullanmıyorum şuan.
    1,5 ayda 3,5 kg aldım yaklaşık
    Boy:1,86
    Kilo:78

Sabah

4 yumurta beyazı
    1/3 lt yarım yağlı süt
    1/4 ekmek kaşarlı tost
    50 gr örgü peynir

Spor öncesi

1 paket makarna veya 2 tabak pirinç pilavı
    1 kase yoğurt

Spor esnasısnda
    1,5 lt su tüketiyorum

Spor sonrası

200-250 gr tavuk göğsü
    1/3 lt yarım yağlı süt

Akşam 6-7 gibi

O gün evde ne yemek piştiyse ondan yiyorum.Ekmek kullanmıyorum.
    1 kase yoğurt

Yatmadan önce

1/3 lt yarım yağlı süt
    25-50 gr arası peynir

### DH Body Builders ###

gece yatarken sütü yağsız içmeni tavsiye ederim ayrıca gelişmen güzel tebrikler
    Boy 1,80 kilo 82 .
    Benim gibi doğal yollarla gidenlerin tavsiyelerini dinlemek isterim , neler yapıyorsunuz ? Ben öyle aman aman kas olsun diye uğraşmıyorum benimle birlikte başlayıp protein abanan arkadaşım bana her yönden fark attı ama hemen hemen aynı ağırlığı kaldırıyoruz . Spora başlamadan önce nasıl besleniyorsam ona yakın şekilde beslenmeye devam ediyorum öyle aman aman şunu yapayım , bunlara dikkat edeyim durumum yok ama alt karın beni bayağı zorladı . 1 aydır beslenmeye dikkat etmeye başladım ve alt karındaki değişim diğer kaslarda aldığım tepkiye nazaran daha zordu ama . Bi ara fotoğraf eklerim .

sonuna kadar okunması gereken bir yazı
    http://www.muscleandfitness.com.tr/antrenman/iyilestirme-sanati-recovery

Çok aşırı supplement önerisi olması dışında güzel yazı. Ancak vişne suyu konusunda şüphelerin var. Antrenman öncesi glisemik indeksi yüksek bir karbonhidat alınması insülin düşmesine sebep olacaktır. Tabi doğal olursa da fruktoz alımı antrenman öncesi isabetli olabilir.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak, kilo vermeye uğraşıyorum ve 2 günde bir tempolu 50-60 dk yürüyüş yapıyorum.Direk yağ yakımı için bunun aç karnına mı yapılması lazım? Bir de 20 dk tempolu yürüyüş ardına 30 dk hafif tempo koşu yapmak mı daha etkili yağ yakımı yapar?

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: burak3655

arkadaşlar vitaminden vazgeçtim yag yakıcıda karar kıldım yaklaşık 7-8 kg fazlam var animal cuts yada Hydroxycut Hardcore X düşünüyorum bunları kullandıgım zaman kreatin kullanmıycam protein kullanıcam hangisini tavsiye edersiniz etki bakımından

edt: boy 182 kg 85

19 yaşındasın, bence termojenik yağ yakıcıları düşünme. Normal L-carnitine + CLA kombine yaparak kullan.

Merhaba abi öncelikle cevap verdigin için tskler yaşım 17 ve yaklaşık 8 ay olacak 12 kg verdim ama kardiyo yapmadan verdim şimdi kardiyo yaptığım halde veremiyorum 84 kg yım suan optimum whey ve kreatin aldım termojeniklerin daha etkili olduğunu söylüyorlar neden önermedigini ogrenebilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: dogy1

quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

bende fotolarımı koysam ağlarsınız cok uzulurusunuz arkdaslar 3 ay sabredın yeter bana

De nasıl bir yorum bu,seni görüp insanlar niye etkilensin?Çok kas görmek isteyen yazar google görür.
    İnsanlara göstermek için spor yapıyorsun gibi bir durum ortaya çıktı.

bence arkadaşın kilo problemi var , halinden utanıyor 3 aya kadar zayıflayıp fit olmayı hedefliyor.

ben mesajı böyle anladım. :)

arkdaslar cöp gibiyim görseniz inek şaban gbi en azından onda boy var :D dıııı

quote:

quote:

arkadaşlar vitaminden vazgeçtim yag yakıcıda karar kıldım yaklaşık 7-8 kg fazlam var animal cuts yada Hydroxycut Hardcore X düşünüyorum bunları kullandıgım zaman kreatin kullanmıycam protein kullanıcam hangisini tavsiye edersiniz etki bakımından

19 yaşındasın, bence termojenik yağ yakıcıları düşünme. Normal L-carnitine + CLA kombine yaparak kullan.

Merhaba abi öncelikle cevap verdigin için tskler yaşım 17 ve yaklaşık 8 ay olacak 12 kg verdim ama kardiyo yapmadan verdim şimdi kardiyo yaptığım halde veremiyorum 84 kg yım suan optimum whey ve kreatin aldım termojeniklerin daha etkili olduğunu söylüyorlar neden önermedigini ogrenebilirmiyim

Kalbinize zararlı bunu scott herman bile söylüyor

Orijinalden alıntı: megacracker

Beyler ben başlayalı nerdeyse bir ay olacak ,gayet güzel gelişiyorum ama benim normal dururken kanatlar sanki biraz geride duruyor.Yani sırtın ortası çok içe girmiş gibi oluyor yan profilden.Bunu düzeltmek için ne yapılabilir?

Tam anlatamamış olabilirim,isterseniz fotoğraf koyabilirm...

fikri olan yok mu?

Orijinalden alıntı: Executor06

Arkadaşlar bir sorum olacak, kilo vermeye uğraşıyorum ve 2 günde bir tempolu 50-60 dk yürüyüş yapıyorum.Direk yağ yakımı için bunun aç karnına mı yapılması lazım? Bir de 20 dk tempolu yürüyüş ardına 30 dk hafif tempo koşu yapmak mı daha etkili yağ yakımı yapar?

Eger herhangi bir seker hastaliginiz insulin rezistansiniz yoksa 4 - 5 saat aclikla yapilan spor en idealidir . .
    Sabah kahvaltidan once spor yapin diye bu mantikla derler ama sabah da vucutta stres hormonlari yukseldigi icin ileri yasli ve kalp hastaligi riski olan kisilerde kalp krizini tetikleyebilir bu durum dikkat etmek lazim o yuzden. . Yag yakici en ideal spor da hizli tempo yuruyustur kosu kilo verdikten sonra fit olmak icin yapilmalidir. . Suresi en az 30 -45 olmalidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Kiloluysan creatin'i bırak zaten onu neden aldın ki. Creatine vücutta su tutar, seni daha iri gösterecektir. Genelde slim yapıda insanların tercihidir ya da bulk isteyenler kullanırlar. Creatine kullanırken de böbrekleri yormasın diye günde 2-3 litre min .su içmek gerekiyor.

Termojeniklerden uzak dur. Hepsinde 18 yaş altı kullanmamalıdır diyor. Sen şimdilik en fazla CLA + L-carnitine kullanabilirsin fazlasına girme.
  • arkadaşlar vücut yağ oranım %14-15 ama karın kaslarım belirgin değil.%12nin altına düşersem belirginleşeceğini söylediler.Yağ oranımın düşmesi için tavsiyesi olan varmı?Kısa sürede acil yağ oranımın düşmesi lazım lütfen yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitcdd -- 11 Mart 2012; 12:02:00 >

Orijinalden alıntı: mac3560

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Arkadaşlar bir sorum olacak, kilo vermeye uğraşıyorum ve 2 günde bir tempolu 50-60 dk yürüyüş yapıyorum.Direk yağ yakımı için bunun aç karnına mı yapılması lazım? Bir de 20 dk tempolu yürüyüş ardına 30 dk hafif tempo koşu yapmak mı daha etkili yağ yakımı yapar?

Eger herhangi bir seker hastaliginiz insulin rezistansiniz yoksa 4 - 5 saat aclikla yapilan spor en idealidir . .
    Sabah kahvaltidan once spor yapin diye bu mantikla derler ama sabah da vucutta stres hormonlari yukseldigi icin ileri yasli ve kalp hastaligi riski olan kisilerde kalp krizini tetikleyebilir bu durum dikkat etmek lazim o yuzden. . Yag yakici en ideal spor da hizli tempo yuruyustur kosu kilo verdikten sonra fit olmak icin yapilmalidir. . Suresi en az 30 -45 olmalidir

Teşekkür ederim.Zaten kilo veriyorum 2-3 sene evvel 100 den 80 e inmiştim.Benim merak ettiğim verdiğim kilolar yağdan mı gidiyor yoksa kas ve su kaybı mı oluyor.Bu yüzden en iyi yağ yakma yöntemini arıyordum.
    Boyum 183. Kilo da 81-82 civarı.72-73 kiloya insem çok mu olur? Yağ oranını %10 un altına çekmek istiyorum.Sonrasında vücut geliştirmeye başlamayı düşünüyorum.Zaten 2-3 senedir ara ara evde yapıyorum kalıbım yerinde.Hatta 1.5 senedir yapıyorum diyen arkadaşlardan iyi gördüm kendimi.Tek derdim dediğim gibi yağ oranımı %10 un altına çekmek
  • arkadaşlar kilom 71,boyum 1.83,vücut yağ oranım %14-15 ama hergün düzenli egzersizler yapmama ragmen karın kaslarım belirgin değil.%12nin altına düşersem belirginleşeceğini söylediler.Yağ oranımın düşmesi için tavsiyesi olan varmı?Kısa sürede acil yağ oranımın düşmesi lazım lütfen yardım...

Orijinalden alıntı: carlitoss

Yağlı ile yağsız süt arasında çok fark var mı? Çünkü yağsızlar genelde uzun ömürlü oluyor.

Benim de merak ettiğim bir konuydu, şu linkte çok faydalı bilgiler buldum. İşinize yarar umarım .

http://www.hafiftarif.com/2010/02/17/antrenman-sonrasi-sut-icmek/
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.