Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: vatoz28

quote:

Orijinalden alıntı: Opeth

quote:

1.ayımı 2 gun once doldurdum haftaiçi hergun spora gidiyorum ve super setler uyguluyorum her gun su anda 6pack,biceps ve triceps baya bi çıkmış durumda goğüslerde şişti fakat nedense 2 kilo verdim boyum 1.83 kilom 73 dü vucudum şimdi 71 e düştüm ama vucudum baya bi şekillendi neden kilo verdim acaba sonuçta kas ve hacim kazandım?

Haftada hergün gidiyorsan muhtemelen yağ+ dolayısıyla kas ta yaktın, o yüzden kilo vermişsin.

kasmı yaktım dur allah aşkına ne diyosun ya

Yanlışım varsa düzeltin ama ben öyle biliyorum, kardio yaptıysan, ki mantıgı protein yakım seviyesini en azda tutarak yağı eriterek kilo vermek diye biliyorum, ve sizde eğer öyle yapmadıysanız ve haftanın hergünü salona gidip almanız gereken proteinde düzen sağlamadıysanız dediğim gibi yağ da protein de yakmışsınızdır. Kardio yaparken örneğin 4 kilo verdiyseniz bunun 3kg ı yağ 1 kg ı protein dir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.ayımı 2 gun once doldurdum haftaiçi hergun spora gidiyorum ve super setler uyguluyorum her gun su anda 6pack,biceps ve triceps baya bi çıkmış durumda goğüslerde şişti fakat nedense 2 kilo verdim boyum 1.83 kilom 73 dü vucudum şimdi 71 e düştüm ama vucudum baya bi şekillendi neden kilo verdim acaba sonuçta kas ve hacim kazandım?

Haftada hergün gidiyorsan muhtemelen yağ+ dolayısıyla kas ta yaktın, o yüzden kilo vermişsin.

Yanlışım varsa düzeltin ama ben öyle biliyorum, kardio yaptıysan, ki mantıgı protein yakım seviyesini en azda tutarak yağı eriterek kilo vermek diye biliyorum, ve sizde eğer öyle yapmadıysanız ve haftanın hergünü salona gidip almanız gereken proteinde düzen sağlamadıysanız dediğim gibi yağ da protein de yakmışsınızdır. Kardio yaparken örneğin 4 kilo verdiyseniz bunun 3kg ı yağ 1 kg ı protein dir.

ben kardiyo yapmam spordan once 1 saat masa tenisi ve ısınma hareketleri yaparım o yeter zaten bana, o yuzden protein yakmm biraz mantıksız geldi bana aynı zamanda ben gunde 5 muz 3 yumurta ve 1 litre süt içiyorum,ve o gun içersinde et yemediğim sayılı gun olmustur protein bakımından sıkıntım yok gbi şimdilik,başka bi nedeni olmalı kilo vermemin bnde anlamadım

quote:

quote:

quote:

quote:

ben kardiyo yapmam spordan once 1 saat masa tenisi ve ısınma hareketleri yaparım o yeter zaten bana, o yuzden protein yakmm biraz mantıksız geldi bana aynı zamanda ben gunde 5 muz 3 yumurta ve 1 litre süt içiyorum,ve o gun içersinde et yemediğim sayılı gun olmustur protein bakımından sıkıntım yok gbi şimdilik,başka bi nedeni olmalı kilo vermemin bnde anlamadım

Yerel dilde şey vardır hafif egzersiz veya tempolu bir işle uğraşıldıgında kilo verince vücuttaki suyu attım ancak falan derler, acaba öyle birşey mi oldu ne

• Tabiki %100 yağ vermek mümkün değildir.Hatta sadece yağ yakmaya yönelik çalışma uygulanmadıysa giden yağ kadar kas da gitmiştir.Bu normal bir olay.Sen vücudunu yoruyorsun ve hala eski beslenmenle devam edersen kas kaybedebilirsin.Çünkü vücuda ekstra iş yaptırıyosun extra besinini de vermelisin.

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Tabiki %100 yağ vermek mümkün değildir.Hatta sadece yağ yakmaya yönelik çalışma uygulanmadıysa giden yağ kadar kas da gitmiştir.Bu normal bir olay.Sen vücudunu yoruyorsun ve hala eski beslenmenle devam edersen kas kaybedebilirsin.Çünkü vücuda ekstra iş yaptırıyosun extra besinini de vermelisin.

Doğru biliyormuşum

• o zaman 10 yumurta 10 muz 3 litre sütmü içim gunde napim :D yada protein tozunamı başlasam diyorum ama bazıları 6 ayı doldurmadan başlma diyo nedenini anlamadım hala

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

üst göğüs gelişimimiden pek memnun değilim üst göğüsü doldurmak için hacim kazandırmak için hangi hareketi önerirsiniz arkadaşlar

dostum benım o konuda en sevdiğim haraket kendine gore dumbelları alıyosun omuz çalışır gibi ayaktayken yukarı kaldırıp indirirsin ya hani onu yukarı hızlı kaldır aşağı çoook yavaş indir bu hareketle baya bi gelişme katedersin bence
  • @vatoz28 , 2. veya 3. aydan itibaren başlayabilirsin. Ama dolar şuanda tavan konumda ona verilecek para ile 1 aylık mutfak masrafını rahat çıkarırsın tabi tercih senin, yinede takviye olarak kullanılabilir spordan önce ve sonrası kullanım için, diğer zamanlarda normal beslenirsen 5lbs lik protein tozu baya gider.

• quote:

quote:

üst göğüs gelişimimiden pek memnun değilim üst göğüsü doldurmak için hacim kazandırmak için hangi hareketi önerirsiniz arkadaşlar

dostum benım o konuda en sevdiğim haraket kendine gore dumbelları alıyosun omuz çalışır gibi ayaktayken yukarı kaldırıp indirirsin ya hani onu yukarı hızlı kaldır aşağı çoook yavaş indir bu hareketle baya bi gelişme katedersin bence

denicem hocam..
    bide pullower sizce olmassa olmaz bi hareketmi bi ay yaptım pek yararını göremedim bıraktım yapmıyorum artık
  • Spora bir hafta ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi devam edeceğim. 6 ay bitti. İlk 4-5 ay pek düzenli sayılmasa da, eski halime göre oldukça iyi durumdayım ama hala kiloya ihtiyacım var. Bugün 2 kutu "O.N Serious Mass 6LBS (2727gr)" aldım. Bir kutu bitirmiştim. Etkili olmuştu. Antrenman olmadığı günler tek sefer, antrenman günlerinde 2 sefer içiyordum. Şimdi işe falan da başladım. Dersane + iş + spor üçlüsünde sizce nasıl kilo alabilirim? Karbonhidratı nasıl kullanmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.

quote:

arkadaşlar bench preste tam göğsüme değdirmiyorum barı 2-3 santım kalıyo bi sıkıntı olmaz heralde dimi ?

Zaten değdirmemen lazım.En iyi gerilmeyi değdirmeyene kadar indirince alırsın.Değdirince göğsüne barın ağırlığı yüklenecek ve gerilmeyi azaltacak.

birde değdirinceye kadar kasınca setler çok randımanlı olmuyor daha zor bitiyor.
    Bende hocaya soracaktım bu konuyu burada okuduğum iyi oldu.

quote:

quote:

quote:

quote:

5 muz çok fazla, 2 muz + 50 gr fındık dene ;)

Edit : Ek olarak bir avuç yulaf, akşam yemekte kolay sindirilen karbonhidrat olan makarna yanında yoğurt ile yada ton balığı yağsız , öğlen haşlanmış et . Bu mudur budur ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 21 Ekim 2011; 9:05:13 >

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Havalar soğudu, Kışa yaklaşıyoruz kimler bulk oldu :D yada bulkdan kurtuluş yok yiyorum diyenler kaç kişi var :)

ben olacaktım da önümü kestiler omuzum çıkmasaydı şimdiye bi 3-4 kilo almıştım.

bulk dönemine giremedim bu sene aksine zayıfladım gibi arkadaşlar

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Optimum Serius Mass 3 kiloluk 130-150 lira arasi.

Baska bir yerde Ultimate Gainer 4.5 kilolugu sordum. 340 lira dedi. Ve 1 ayda bitiyomus.

Karacigerin ebesini bellemez miyiz ayda 4.5 kilo bitirirsek. Ben 3 kilolugu 40-50 gunde bitirmeyi planliyorum cunku. Eger 2-3 ayda 10 kilo alabilirsem maddi durumumu ona gore ayarlayabilirim.

Su konuda bi aydinlatirsaniz iyi olur ?

Yarindan itibaren basliyorum yumurta,lor,pilav,makarna,gainer abanmaya. Hedef 10 kilo almak.

Serious Mass bildiğim kadarıyla 2.7 kg. İçeriği çok iyi değil ama marka Optimum olunca millet birşey sanıyor haliyle.

Bende şu an stokta yok ama SNI marka Weight Gainer var içeriği optimuma göre çok daha zengin. 3.6 kg ve 99 TL

Ayrıca 4.5 kg lık ürün 1 ayda nasıl bitecek ? Ultimate Gainer'ın içeriği çok zengin fakat tek bir eksi yönü var tadının rezalet olması.

Ben BSN True Mass ile 1 ayda 5 kg aldım, siz 10 kg 2 ayda güzel bir beslenme, idman ve uyku ile rahat alırsınız şayet metabolizmanız benimkinden hızlı değilse :))
  • evde 1.5 ay salonda 2. ayıma başladım performansım oradaki hocalara uymadıgım için bi hayli yüksek çünkü yaptıgım çalışmayı 5 aylık adam yapıyor nasıl kafana göre yapıyorsun diyenlerde olabilir babam zamanında judocuydu ve bu işle ilgilenen tanıdıkta olduğu için aletleri iyi biliyorum sorum şu 2 haftadır(( karın ezme aletinide yapıyorm tutunarak karın kasıyla ayakları yukarı cekmeyide )) 50 x 4 mekik yapmaya başladım sıkıp dokununca karın kaslarım belli oluyor ama ben bu 1 ay içinde tam çıkarmak istiyorum ne önerirsiniz fazla bi yağ yok boy 1.80 kilo 70 biraz kilo aldım ama ordaki adam çalışman iyi oldugundan kas gelişimi oluyordur gayet iyi dedi bu mekik yeterlimidir zaten şu aralar fazlasınıda yapamıyorum umarım bununla bile olsa inşallah iyi bi sonuç alırım :) ve bende ilaç düşünüyordum kas gelişimi için ama babam daha erken diyor başlasam bi sıkıntı yaşarmıyım eğer bi sorun olmazsa MUSCLETECH NİTRO-TECH HARDCORE PRO SERİE düşünüyorum. NOT: salona pazar harici hergün gidiyorum fakat bi kursa yazıldıgım için hafta içi olursa 2 gün daha gitmiycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GuMmY_ -- 21 Ekim 2011; 23:52:10 >

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

evde 1.5 ay salonda 2. ayıma başladım performansım oradaki hocalara uymadıgım için bi hayli yüksek çünkü yaptıgım çalışmayı 5 aylık adam yapıyor nasıl kafana göre yapıyorsun diyenlerde olabilir babam zamanında judocuydu ve bu işle ilgilenen tanıdıkta olduğu için aletleri iyi biliyorum sorum şu 2 haftadır(( karın ezme aletinide yapıyorm tutunarak karın kasıyla ayakları yukarı cekmeyide )) 50 x 4 mekik yapmaya başladım sıkıp dokununca karın kaslarım belli oluyor ama ben bu 1 ay içinde tam çıkarmak istiyorum ne önerirsiniz fazla bi yağ yok boy 1.80 kilo 70 biraz kilo aldım ama ordaki adam çalışman iyi oldugundan kas gelişimi oluyordur gayet iyi dedi bu mekik yeterlimidir zaten şu aralar fazlasınıda yapamıyorum umarım bununla bile olsa inşallah iyi bi sonuç alırım :) ve bende ilaç düşünüyordum kas gelişimi için ama babam daha erken diyor başlasam bi sıkıntı yaşarmıyım eğer bi sorun olmazsa MUSCLETECH NİTRO-TECH HARDCORE PRO SERİE düşünüyorum. NOT: salona pazar harici hergün gidiyorum fakat bi kursa yazıldıgım için hafta içi olursa 2 gün daha gitmiycem

Dikkat et derim, yanlış anlamada. Allah korusun.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Optimum Serius Mass 3 kiloluk 130-150 lira arasi.

Baska bir yerde Ultimate Gainer 4.5 kilolugu sordum. 340 lira dedi. Ve 1 ayda bitiyomus.

Karacigerin ebesini bellemez miyiz ayda 4.5 kilo bitirirsek. Ben 3 kilolugu 40-50 gunde bitirmeyi planliyorum cunku. Eger 2-3 ayda 10 kilo alabilirsem maddi durumumu ona gore ayarlayabilirim.

Su konuda bi aydinlatirsaniz iyi olur ?

Yarindan itibaren basliyorum yumurta,lor,pilav,makarna,gainer abanmaya. Hedef 10 kilo almak.

Serious Mass bildiğim kadarıyla 2.7 kg. İçeriği çok iyi değil ama marka Optimum olunca millet birşey sanıyor haliyle.

Bende şu an stokta yok ama SNI marka Weight Gainer var içeriği optimuma göre çok daha zengin. 3.6 kg ve 99 TL

Ayrıca 4.5 kg lık ürün 1 ayda nasıl bitecek ? Ultimate Gainer'ın içeriği çok zengin fakat tek bir eksi yönü var tadının rezalet olması.

Ben BSN True Mass ile 1 ayda 5 kg aldım, siz 10 kg 2 ayda güzel bir beslenme, idman ve uyku ile rahat alırsınız şayet metabolizmanız benimkinden hızlı değilse :))

merhaba.bende geçen gün bsn true mass aldım.kutunun arkasında bir porsiyonu 3 kaşık toz 470ml sütle içiniz diyor fakat ben bir porsiyonu 500ml süt ile 2kaşık içiyorum bu şekilde bile çok ağır oluyo.siz nasıl kullanıyosunuz acaba bu ürünü?son olarak 1 porsiyon spordan önce 1 porsiyon spordan sonramı kullanmamız gerekiyor?cevap için şimdiden teşekkürler.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.