Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1316. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: depresif_adam

sırt icin olmazsa olmazınız ?

Bent over barbell row
    Hammer Strength Pulldown

Orijinalden alıntı: montevo

carnitine pek gerek yoku. o olmadan da 14-15 kilo veren arkadaşım var.sabahları yeşilçay içebilrisin.3 aydan sonra 3 gün ardiyo 2 gün ağırlık çalışması gibi değiştir progeramını.

Hocam 3 aydan sonrasını düşünmem için erken. önce benim 3 ayda en az 12 kilo verimş olmam lazım. 20 günü bitti bile ilk tartıya 10 gün sonra çıkacağım ama sanki 1 gram bile farketmedim gibi. Salondaki hoca L carnitine ile daha hızlı yağ yakarsın dedi. Zaten 10 gün sonra tartıda bir faydasını görmezsem devam etmem. Sabahları yeşilçayı not alıyorum. Hocam bana tavsiye edeceğin Şunu kesinlikle yap yada şunu kesinlikle yapma dediğin şeyler var mı? Bukadar kararlılıkla başlamış ve devam ederken birşeyler elde etmek istiyorum.
  • kendine bi diyet lanı hazırla.günlük 2000 kaloriden fazla almamya çalış.acıkırsan süt iç öğün aralarında.koşuyu çok abartma.kaslar asıkıntısı olabilir.deadlift ve suqad gibi çok enerji harcatan hareketleride ayrı birgüne program oluşturup yap.carnitn mucize bişey değil.ben kullandım çok ahım şahım bi etkisi yok.ama illaki bişey kullanıcam dersen cla yada hardline burner alaiblirsin.diyeirnde proteinin yüksek olmasına dikkat et.ton balığı ve tavuk ile karşılarsın bu ihtiyacı.
  • Beyler ben kürek yapıyorum ancak antrenmanlar çok fazla geliyor haftanın 6 günü hafta içi 4,5 saat(yol filan herşey dahil) haftasonu 5 saat.Haliyle zor geliyor eve bir geliyorum saat 9,30.Dinlenmem olmuyor.Yazın da çifte antrenmanlı kamp olacak.
    O yüzden haftaya sporu bırakmayı düşünüyorum.Bıraktıktan sonra hemen spor salonuna yazılacağım.Sizce devam mı tamam mı kürek konusu?
    Herkes vücuduma çok yüklendiğimi söylüyor ki bence de öyle yağ oranımı %21'den %14'e indirdim 5 ayda.Bayağı bir gelişme oldu ama geleck vaad eden bir spor değil para yok bir şey yok bedavaya okullardan adam toplayıp getiriyorlar köpek gibi ergo çektiriyorlar orada haftada 1 de koşu ve halter.
    Bilmiyorum arada kaldım belki siz yardım edersiniz bıraksam mı yoksa devam mı etsem dah adoğrusu siz ne yapardınız?Gerçekten çok ağır bir planımız var ve eninde sonunda kürekçi olsan bile alacağın maaş 450 TL o da prim.

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter
  • Salonda hocadan beslenme hakkında birkaç bilgi aldım ama tam detaylı soramadım Yulaf ezmesi yiyebilirsin dedi aldım yulaf ezmesi tatsız birşey içtiğim süt ile karıştırıp içsem bir sıkıntı olur mu? Yağlı peynir yiyordum kendisinede belirttim bunu lor peynir yemelisin dedi ekmek olarak tam tahıllı ekmek dedi(onu nereden bulacaksam fırıncı yapmıyormuş talep olmadığı için)Son olarak spora başlayalı 3 hafta oldu kardiyo antremanlarını 45-50dk arasında yapıyorum arttırmalımıyım yoksa 45-50dk arasında kardiyo için yeterlimidir?
  • Yeni başlayan arkadaşlar squad,deadlift gibi hareketleri yapmayın hatta boş bar ile bench bile girmeyin bana kalırsa.

İzole ve makine ile çalışın anlayana kadar olayı 1-2 ay kadar.

@Soldatr

Bir süre sonra koku yapıyorlar pek kullanışlı değiller. Sürekli var bir tane elimin altında ama dediğim gibi koku yapıyor.

@Dehhani.
    Hangisini seviyorsan onu ye :) Ben yumurtanın yanında beyaz peyniri tercih ederim genelde daha çeşitli protein almış oluyorsun o şekilde.
    Yulaf ezmesinin tarifleri var tatlandırı ile krep şeklinde pişirip üstüne çikolata reçel felan sürüp götür. Endomorf değilseniz çok kasmayın o kadar diyet yapana kadar. Ben misal kompleksi günde 1 öğün felan yiyorum sadece.

Arkadaşlar sevdiğiniz şeyleri yemekten vazgeçmeyin onları uyarlayacak şekilde dahil edin programınıza yoksa spor sizin için bir külfet olacak ve hayat tarzınız olarak yer alamayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

carnitine pek gerek yoku. o olmadan da 14-15 kilo veren arkadaşım var.sabahları yeşilçay içebilrisin.3 aydan sonra 3 gün ardiyo 2 gün ağırlık çalışması gibi değiştir progeramını.

Hocam 3 aydan sonrasını düşünmem için erken. önce benim 3 ayda en az 12 kilo verimş olmam lazım. 20 günü bitti bile ilk tartıya 10 gün sonra çıkacağım ama sanki 1 gram bile farketmedim gibi. Salondaki hoca L carnitine ile daha hızlı yağ yakarsın dedi. Zaten 10 gün sonra tartıda bir faydasını görmezsem devam etmem. Sabahları yeşilçayı not alıyorum. Hocam bana tavsiye edeceğin Şunu kesinlikle yap yada şunu kesinlikle yapma dediğin şeyler var mı? Bukadar kararlılıkla başlamış ve devam ederken birşeyler elde etmek istiyorum.

düşük karbonhidratlı beslen. ara öğünlere yeşil elma ekle spordan 1saat önce limonlu yeşil çayını da iç. rutin devam. ben kardiyo ve ağırlık beraber çalışıyorum.3 ay da 115 den 102 ye indim. vucüt ölçülerimde de artış oldu. sadece belim inceldi. diğer bölgeler bariz şekilde attı. hocalar her zaman sporcu takvileri kullan der. dinleme, doğal besinlerden ihtiyacını gider.
    her türlü ahzır gıdanın zararı vardır.ancak bunun tam bir araştırmasına rastlamadım.ama şöyle bir bakarsan eski insanalr,aydında örneği var sanırmı, 100 yaşına akda ryaşıyorlar.dedem ve nenem bunun bir örneği.dedem 100üne gelmişti ve hala ayaktaydı.işini görüyordu,yemek yeme ihityaç giderme vb.nenem ise yarı felç geçirmiş olmasına rağmen ihtiyaçlarını görüyordu.91 yaşına gelip 60ında gibi görünen insanalr var aydında.ayrıca bakınız insnalar özellikle günümüz ergenleri çok küçükler.
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • Bugün göğüs çalıştıktan sonra t-shirti çıkardım aman Allahım normalin neredeyse 3 katı dehşet bir şey oldu göğüsler. Normal hali sıcak hali gibi olduğu günleri bir görebilsem keşke.
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Hocam benim aminoasitte bitiyor (universal beef) siz deneyin bakalım bende gaspari aminomax veya hardline ikisinden birini düşünüyorum.

Yaklaşık 3 yıldır yapıyorum. Boy 180cm

Bulk 95 kg, Cut 88-90kg arası geziyor. Yağ oranı %8 civarı olsa gerek.

Bacaklar görünmediğinden: Sol 61cm Sağ 60cm, en önem verdiğim bölgelerdir.

Fotoğraf güncel halim, definasyondayım.

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 30 Nisan 2014; 18:08:09 >
  • ABSOLUT kullanıcısına yanıt
    ben gidip köprüden atlayacam.bi gelişemeyen benim galiba
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.