Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (288. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Arkadaşlar,şu an P90X yapıyorum ve ondan önce de high intensity super set programım vardı.Şimdi UN whey proteinim var ama sanki bunun yanına bir de amino ya da bcaa gibi birşey koysam dadından yinmez gibi geliyor.Çok fazla efor sarf ediyorum ve buna ihtiyacım var gibi.High intensity programlara önerebileceğiniz supplement nedir?

Destek kullanmadım , 2-3 yıldır aralıklı olarak yapıyorum , ekleyebilirsiniz .

Orijinalden alıntı: angilonit

quote:

Orijinalden alıntı: jR.Arrhenius

bugun atletik'e kayıt oldum, 3 aylık 150 liraya. Dersim akşam 5te olduğu için, 4e kadar girişler daha ucuzmuş, o şekilde anlaştık, 3 aylık 300den sonra bildiğin bedava geldi bana neyse bakalım finaller + sömestr ile 1buçuk aya yakın bir ara vermiştim, yeniden başlıyoruz yarın

Selamlar
    Üyelik hayırlı olsun . Genelde cumartesi günleri erken saatlerde (onun dışında haftaiçi 7 civarı) geliyorum, karşılaşabiliriz. Görüşmek üzere.

teşekkür ederim. Muhtemelen cumartesi günleri karşılaşma şansımız olur, çünkü haftaiçleri 5ten sonra dersim var genelde. Kaldı ki kayıt şeklim saat 4e kadar giriş yapma üzerine idi. o yüzden bir cumartesi mutlaka tanışmış oluruz

gymin yanına bir de havuz koydum mu, gainer + protein ile mis gibi olur kafamdaki şablona göre

1 haftadır genrise izolat whey kullanıyorum 700 gramı 35 tlye aldım bu fiyata hiç bir whey satılmıyor üstelik izolat. yani konsantre falan değil.

tam öğrenci işi. nitrofull gibi çakma değil bod****tr de test yapılmış onaylanmış bakabilirsiniz

kısaca bütçe sıkıntısı varsa genrise a bakın
  • Valla ben gnc den 270 tlye iso mass gainer aldim 5 kilo cok da faydasini goruyorum diyebilirim protein +karbonhidrat tozu spor yokken 1 spor varken 2 olcek aliyorum zaten dunyada sayili iyi urunden biriymis
  • Yağ oranım %9.3 çıktı beyler,tartıda iki elle tutarak ölçüldü doğru mudur acaba ? Birde şundan aldık protein tozu niyetine ;

urunler.herbalife.com.tr
    Herbalife - Türkiye - Formül 1 Öğün Yerine Geçen Besleyici Shake Karışımı
    http://urunler.herbalife.com.tr/kilo-kontrolu/formula-1

1 porsiyonda 19 gram protein var,6 gram yağ

Psn: Galifianakiss
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

Yağ oranım %9.3 çıktı beyler,tartıda iki elle tutarak ölçüldü doğru mudur acaba ? Birde şundan aldık protein tozu niyetine ;

soya bunlar çöp yani , bitkisel protein yazıyor zaten bunları bayanlar kullanıyor zayıflaması ve tok tutması için

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

Yağ oranım %9.3 çıktı beyler,tartıda iki elle tutarak ölçüldü doğru mudur acaba ? Birde şundan aldık protein tozu niyetine ;

soya bunlar çöp yani , bitkisel protein yazıyor zaten bunları bayanlar kullanıyor zayıflaması ve tok tutması için

İsteyerek almadım zaten o kadar önemli değil,olmasada olur

Psn: Galifianakiss
  • Ha birde şeyi sorayım. Protein tozunu spora gitmediğim günler kullanacak mıyım? Evetse hangi vakit? Musletech Nitro Tech Hardcore için.
  • Yeterince iyi beslenmedigimi dusunuyorum ki oyle.ISO protein aldim ama onuda duzenli kullanamiyorum. Bazen kurt gibi ac olurken bazen saatlerce midem gurulduyor ama agzima bir lokma koymaya useniyorum.
    Simdi ogrenci oldugum icin ders saatleri degiskenlik gosterdigi icin sabah kalkma saatim degisiyor.ee ogrenci oldugum icin universiteye beslenme cantasi goturmekde yakismiyor.
    Bana cok fazla pahali olmayacak ve oglenleri okula goturmeden yapabilecegim bir gelistirici program yapabilirmisiniz?

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

Orijinalden alıntı: TornadQ

### DH Body Builders ###
    Definasyon programından çıktım hocam hedefimiz 65 di 65 oldum 62 ye kadar yolum var normal programa geçtim, tartıdan sonra tekrar 70-73 arası olup podyuma çıkacağım. :)

hocam benide ekleyin,15 gündür gidiyorum daha önce 2-3 aylık bi bb geçmişim var.bu sefer full gidicem inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: White Devil

küçükçekmecede salon tavsiyesi verebilecek olan varmı hiç denk gelmedim dolaştımda

Allah Allah o civarlarda her taraf bodysalonudur ya.Ben ne zaman gecsem hep gorurum.Genelde bodrum katta olurlar.

Orijinalden alıntı: Vüsal

Beyler cevabi beklerken aklima EYLUL 2010 da aldigim Muscle & fitness dergisindeki diyet listesi geldi.Dergilerimin arasina baktim ve buldum.Simdi size soruyorum ben bunu nasil yiyecegim ya!

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

bunlar 3k kalorili diyetler yani 90 100 kiloluk adamlar için. sen kendi kilona göre ayarla 2500 e düşür

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

Beyler cevabi beklerken aklima EYLUL 2010 da aldigim Muscle & fitness dergisindeki diyet listesi geldi.Dergilerimin arasina baktim ve buldum.Simdi size soruyorum ben bunu nasil yiyecegim ya!

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

bunlar 3k kalorili diyetler yani 90 100 kiloluk adamlar için. sen kendi kilona göre ayarla 2500 e düşür

Peki nasil yapicam ki ? Anlamam pek.
    183 boy 74 kiloyum,pek bi bilgim yok kilo almalımıyım vermeliyim nasıl yapmalıyım diye ama salonda hocanın verdiği tavsiyelere göre devam edicem işte.İlk olarak "Syntha-6" protein tozu aldım sadece çalışma günleri,çalışma bitince 1 ölçek içicem.Bu kadarı yeterli olurmu sizce ? Syntha-6 diye baktım baya internette genelde iyi yorumlar almıştı.

Orijinalden alıntı: burak3655

gold standart whey ve optimum un kreatinin yanına ne önerirsiniz bütçe 100 tl glutamine tavsiye etti hocam sizin başka tavsiyeleriniz varmıdır arkadaşlar

normalde animal pak derdim ama turkiyede 160 lira civarında
    evt glutamin kullanabilirsin veya
    bcaa kullanabilirsin
    zaten 100 liraya da daha fazla bisiy bulamazsn gibi geliyo bana
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.