< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 28 Eylül 2020; 21:49:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 28 Eylül 2020; 21:49:58 > |
Covid -19 yakalandığında emin ol ,bu yazdıklarını unutup hayatını nasıl kurtarır derdine düşeceksin.. Allah akıl fikir versin.. Yaz Yaz belki tuzun kurur..
|
Pcr testinden sonrasını okumadım boş ve cahilce post.
|
son günlerde yakınlarda bir yerlerde bedavaya "büyük resmi görme" kursu açılmış gibi duruyor
|
Korona kurulundayım ne zaman böyle paranoyak inanmayan birini görsem gel bi pandemi servisine çıkalım diyorum korkudan yüzü benzi atıp kaçıyor
![]() Ateistin ateistliği uçak düşünceye kadardır,havada motor bozuldu de bak o 3 dk da hatim etmiyor mu bunlarınki de o hesap ![]() |
Maskeni tak ve ellerini yıka. Bu bile insanı birçok hastalıktan korur. Gerisini sonra düşünürüz.
|
Bilgiler için teşekkürler, güzel bir çalışma olmuş. Merak etme dünyada ve Türkiye'de bilinç oluşuyor. İnsanlar saçmalıkların farkında.
Kaynakla - veri ile konuşunca zaten gerçek ortaya çıkıyor. Ben, yavaş da olsa, çevremde ve sosyal medyada daha fazla bilinçlenme ve sorgulama görüyorum. Sadece ayladır TV'de duyduklarına doğal olarak inanan insanlar ilk başta şaşırıyor. Bunlar arasında merak edip linkleri okuyan bilinçleniyor, diğerleri için yapacak bişi yok, sabırla gerçeği söylemekten başka yol yok. |
sonrasını okumadan nasıl yorum yapabiliyorsunuz ? burada cahilliği kim yapmış oluyor ?
|
10 günde kendi kendine iyileşilen bir hastalık için(grip bile daha uzun sürüyor) overreact yani aşırı tepki gösterdiniz. Ebola gibi öldürücü yada aids gibi yapışıp gitmeyen bir virüs bu kadar yayılmış olsa ne yapardınız merak ediyorum. Argümanlarınız "yakının coronavirus olsun o zaman görelim,sen bir kap da görelim" gibi kendini tekrarlayan gereksiz duygu sömürülerinden öteye gidemiyor. Siz iki kat maske takın,hatta evinizde bile maske takmaya devam edin. Boğulup gitme ihtimaliniz coronavirusten ölme ihtimalinizden daha fazla
|
imzasında SARS-covid ' le streptekokus -mikoplazma pneumoniya'yı bir tutan bir adam cahillikten bahsediyor
felalet tellalları hiç bitmeyecek illuminaticiler de gelir şimdi |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edessa2017 -- 23 Eylül 2020; 22:12:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucro -- 23 Eylül 2020; 21:17:4 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 23 Eylül 2020; 21:54:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 23 Eylül 2020; 21:57:56 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|