Şimdi Ara

ÇOOOOK AMA ÇOOOOOK ÖNEMLİİİ ACİL BAKIN!!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gençler kardeşim sınavda telefonunu yakalatmış sınava girerken unutmuş görevlilerde bulmamamış sınavda da mesaj gelmiş sıonav soru arama da telefon bulunmuş ve yakalanmış tutanak tutulmuş. mesaj oyun içerikli imiş. kopya muamelesi görmemiş. ama sınavı iptal edilir dediler. şimdi bu girdiği sosyal sınavı mı iptal olur yoksa mat ve edebiyat da iptal olup bu yıl gecersiz mi sayılır eğer hepsi gecersiz sayılırsa 2 yıl sınavlara girmeme gibi bi ceza verilir mi acil cevaplarsanız? çocuğun psikolojisi bozuldu

Orijinalden alıntı: hayatzorya

gençler kardeşim sınavda telefonunu yakalatmış sınava girerken unutmuş görevlilerde bulmamamış sınavda da mesaj gelmiş sıonav soru arama da telefon bulunmuş ve yakalanmış tutanak tutulmuş. mesaj oyun içerikli imiş. kopya muamelesi görmemiş. ama sınavı iptal edilir dediler. şimdi bu girdiği sosyal sınavı mı iptal olur yoksa mat ve edebiyat da iptal olup bu yıl gecersiz mi sayılır eğer hepsi gecersiz sayılırsa 2 yıl sınavlara girmeme gibi bi ceza verilir mi acil cevaplarsanız? çocuğun psikolojisi bozuldu

ösym arayıp bu soruyu oraya sorun buradan cevap çıkmaz
  • hayatzorya H kullanıcısına yanıt
    iptal olursa sadece bu iptal olur ama 2 yıl ceza yerse 2 yıl hiçbir ösym sınavına giremez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani daha önce böyle bir olay duyan yada gören olmuştur belki bilgi sahibi vardır diye dedim. hani bir yakını falan. ösym yi aradım pazartesi arayın yetkili biriyle görüşün dedi. bi sınav koordinatörünü aradım sadece bu sınavı iptal olur dediler. bu çocuk şimdi napıcak eğer 2 yıl ceza alırsa hayatı kararır

ama eğer o mesaj kopya içerikli olsaydı o zaman ceza yerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki iptal edilirse sadece sosyal mi edilir bugünkü yani diğerlerine yansıtmazlar dimi çünkü yarın matematiğe ve edebiyata da girecek haftaya. olayı anlatayım telefon aramasında bulamamışlar bu da heyecan ve dalgınlığına gelmiş tam sınav başladığında farketmiş sonra bi mesaj sesi gelmiş o heyecanla pantalonuna atmış. tabi sınav çıkısı arama da yakalanmış ama gelen mesaj oyun mesajı olduğu için telefonla girdiği için tutanak tutulmuş ayrıyetten belirtilmiş oyun mesajı diye. inşallah sadece sosyal iptal olur
    hayatı falan kararmaz
    tamam kötü bir durum bu
    ama ona yardımcı olmaya çalışan senin böyle bir algıda olmaman gerekir
    osym bu konuyla ilgili bir tebligat yapması gerekir.
    tebligat yapılır yapılmaz da duruma göre avukatınla birlikte durdurma kararı çıkarmaya çalışırsın. başarılı olursa önümüzdeki yıl yeniden girer
    ama bu deneyim ona 4 yıllık bir fakültede elde edemeyeceği bir deneyim kazandırır.
    2016ya ya da en kötü ihtimalle 2017ye girer.
    bence çocuğu da teskin etmek lazım.

Orijinalden alıntı: ygs12

hayatı falan kararmaz
    tamam kötü bir durum bu
    ama ona yardımcı olmaya çalışan senin böyle bir algıda olmaman gerekir
    osym bu konuyla ilgili bir tebligat yapması gerekir.
    tebligat yapılır yapılmaz da duruma göre avukatınla birlikte durdurma kararı çıkarmaya çalışırsın. başarılı olursa önümüzdeki yıl yeniden girer
    ama bu deneyim ona 4 yıllık bir fakültede elde edemeyeceği bir deneyim kazandırır.
    2016ya ya da en kötü ihtimalle 2017ye girer.
    bence çocuğu da teskin etmek lazım.

haklısında zaten bir yıl mezun kaldı şimdi 2 yıl cza yerse 3 yıl boşa gitcek 1 yılda hazırlanacak 4 yıl sonra üniye girecek yani 22 yaşında üniye girecek biraz sıkıntı olur tabi kötü yönden düşünürsek. belki sadece telefonla girmekten bu sınavı iptal olunur. ben zaten ne kızdım ne bağırdım anlayışla karşıladım ve durumu öğrenmeye çalıştım

• quote:

sınavda da mesaj gelmiş sıonav soru arama da telefon bulunmuş

'Mesaj gelmiş sonra sınav sonu arama mı ' demek istedin
    Sınav soru arama mı yapılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzn25 -- 13 Haziran 2015; 19:30:40 >

Orijinalden alıntı: ösymağduru

Sınav sonu arama mı? adsadassad hikaye uydururken biraz düşüneydin iyiydi

ya komik mi. sınav esnasında farkediliyor söyleyemiyor telefonu görevli de sınav sonu arama yapılacak diyor sınav bitiminde kimseyi çıkartmıyolar ve arama sonucunda polislerin telefon bulunuyor

Orijinalden alıntı: rmzn25

quote:

sınavda da mesaj gelmiş sıonav soru arama da telefon bulunmuş

'Mesaj gelmiş sonra sınav sonu arama mı ' demek istedin
    Sınav soru arama mı yapılıyor?

aynen sınavda mesaj gelmiş görevli arama yapılacak demiş sınav sonunda polisler kimseyi çıkartmamış sınavdan sonra bulunmuş tutanak tutulmuş ama kopya dan değil telefon bulundurmaktan. sınavı mı iptal olur yoksa ceza mı alır

quote:

ya komik mi. sınav esnasında farkediliyor söyleyemiyor telefonu görevli de sınav sonu arama yapılacak diyor sınav bitiminde kimseyi çıkartmıyolar ve arama sonucunda polislerin telefon bulunuyor

Kardeş inanırmısın bilmem aynı böyle bi rüya gördüm sınava giriyordum ortasında telefonun cebimde olduğunu fark ediyordum sonra mesaj geliyordu ama gözetmen duymamış gibi yapıyordu. En son sınav bitince kimse çıkmasın deyip aradılar üstümüzü telefonu buldular. Kan ter içinde uyandım ben de

• Kopya çekmediği ne malum? Bence 2 yıl ÖSYM'nin hiçbir sınavına girememeli ve bu seneki tüm sınavları iptal edilmeli.

Orijinalden alıntı: ygs-2015

quote:

quote:

Kardeş inanırmısın bilmem aynı böyle bi rüya gördüm sınava giriyordum ortasında telefonun cebimde olduğunu fark ediyordum sonra mesaj geliyordu ama gözetmen duymamış gibi yapıyordu. En son sınav bitince kimse çıkmasın deyip aradılar üstümüzü telefonu buldular. Kan ter içinde uyandım ben de

işte kardeşim gerçeğini yaşamış zaten ea cı buna öylesine girdi sadece bu iptal edilirse sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paralel Doğrular

Kopya çekmediği ne malum? Bence 2 yıl ÖSYM'nin hiçbir sınavına girememeli ve bu seneki tüm sınavları iptal edilmeli.

çok zekisin. elhamdülillah kul hakkına girmeyiz o konu da kefilim. telefona bakmışlar ince ince zaten sistem mesajı gelmiş sadece.

Orijinalden alıntı: turkeyusk

Ulan alt tarafı sınav kardeşinede böyle konuşup moralini bozma çocuğun
    bu sene olmadı seneye girer
    seneye olmadı sonraki dene
    yine olmadı ondan sonraki sene
    okumak istiyosa mutlaka bi yerde başaracaktır

sadece bunu etseler sıkıntı yok ümidimiz 2 yıl sınavlara giriş yasağı almaması
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.